Naar hoofdinhoud

Cadac. Enabling digital.

Is uw organisatie klaar om ontwerp, realisatie en gebruik volledig te digitaliseren? Onze experts helpen.

Coen-Hagedoorn-Dark Rijksvastgoedbedrijf-Dark Royal-HaskoningDHV-Dark Van-Wijnen-Dark bam-g

Cadac, meer dan alleen software. Ontdek het volledige aanbod. 

highlight-cadac-lab

Cadac Lab

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden. In ons hoofdkantoor in Heerlen hebben wij daarom het Cadac Lab ingericht, een innovatie werkplaats waar we CAD en CAM verbinden, ontwerpen op maakbaarheid en kwaliteit kunnen toetsen en u praktisch kennis kunt maken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces.

Ontdek het Cadac Lab
highlight-cadac-creators

Cadac Creators

Als Cadac Creator werk je aan gave projecten. Veel bedrijven in de maakindustrie, de bouw en bij de overheid rekenen op Cadac Creators. Lees hier in welke jobs je zoal terecht kunt komen en wat je er kunt leren.

Ontdek Cadac Creators
Highlight-Store-Korting@2x

Cadac Store acties

Bekijk een overzicht van alle acties die momenteel te vinden zijn in de Cadac Store. Ontdek onze actie(s) en bespaar op uw software.

Ontdek onze acties

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

cadac-creators-game-room-1280-4

Cadac Group opent de Cadac Creators Game Room

Op vrijdag 10 juli openden we de Cadac Creators Game Room in Heerlen, een ruimte waar de Cadac-collega's, tussen het harde werk door, even kunnen ontspannen op de werkvloer.

Lees meer
omgevingswet-1-1280

Blog | Niets is zo moeilijk als simpel!

Met het ontwerpen van de Omgevingswet en het bijbehorende DSO heeft de overheid weer een krachtige onderbouwing gegeven van de stelling die als titel boven dit artikel staat. Het is niet minder dan een Huzarenstuk (jazeker, hoofdletter H) om 26 sectorale wetten te laten landen in één wet voor alle beleid en regelgeving voor de fysieke leefomgeving. Deze ambitie laat zich samenvatten in woorden als integraler, beter, sneller en eenvoudiger. Feit is ook, dat daarmee een mega-uitdaging is neergelegd bij zowel het DSO zelf, als de software-leveranciers, om deze complexiteit te vertalen naar eenvoudige software-oplossingen voor de eindgebruiker.

Lees meer
cpq-1280

KBMax kondigt partnerschap met Cadac Group aan om fabrikanten te helpen complexe producten te verkopen met behulp van visualisatie

KBMax en Cadac Group voegen visualisatie en CAD-automatisering toe aan CPQ voor twee nieuwe gezamenlijke klanten

Lees meer

Kies een locatie

Europa

Wereld