Naar hoofdinhoud

Autodesk Civil 3D

Toonaangevende 2D en 3D BIM tekensoftware

De oplossing die het infrastructure BIM proces ondersteunt, inclusief 3D modelleren van de buitenruimte.

Met Autodesk Civil 3D krijgen civieltechnische ontwerpers meer inzicht in projectprestaties, onderhouden ze consistentere gegevens en processen en reageren ze sneller op veranderingen.

Autodesk Civil 3D biedt u een betere en meer eenvoudige manier voor het ontwerpen, analyseren en documenteren van uw civieltechnische projecten. Autodesk Civil 3D koppelt ontwerpen en tekeningen op een slimme manier, zodat u uw productiviteit aanzienlijk verhoogt. Het is een totaaloplossing, een softwarepakket waar zowel ontwerp- en documentatie, 2D en 3D data en tools voor BIM in verwerkt zitten. Dit werkt niet alleen sneller, maar ook efficiënter.

civil 3d

Ontwerp- en documentatieoplossing die BIM-workflows ondersteunt

De speciale softwaretools ondersteunen Bouwwerk Informatie Model processen en helpen bij het verlagen van de tijd die nodig is voor het ontwerp, de analyse en invoering van wijzigingen.

Met Autodesk Civil 3D kunt u makkelijk de ontwerp opties evalueren en daardoor de projectprestaties optimaliseren. Door tijdrovende taken de automatiseren, is er ook een effectievere stroomlijn van de projectworkflows. Autodesk Civil 3D helpt u om met BIM voorsprong te nemen op de concurrent, zodat u meer innovatieve projectoplossingen levert.

Populaire Civil 3D-software

Haal alles uit Civil 3D voor een optimaal en efficiënt ontwerp

Bij Cadac Group bestelt u uw Civil 3D-licentie eenvoudig online en gegarandeerd tegen de beste prijs.

Autodesk Civil 3D is niet alleen los verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van de Autodesk Architecture Engineering Construction Collection. Met deze collectie bent u voorzien van een compleet pakket met de belangrijkste BIM-tools. De functies van Autodesk Civil 3D ondersteunen diverse infrastructurele projecten, zoals spoor-, wegen- en waterbouw, nieuwbouwprojecten, luchthavens, riool- en regenwater en civieltechnische gebouwen. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of bij het gebruik van Civil 3D? Dan helpen wij u graag!

Bekijk Civil 3D software

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij Autodesk Civil 3D-oplossingen.

civil3d-1280

Koop Autodesk Civil 3D tegen de laagste prijs

Met Autodesk Civil 3D heeft u een BIM-oplossing in handen die u in staat stelt sneller, efficiënter en goedkoper te ontwerpen.

De krachtige BIM-software Civil 3D van Autodesk bestelt u bij Cadac Group voor de beste prijs en met de beste service. U ontvangt uw Autodesk Civil 3D-abonnement standaard met Autodesk-support, maar kunt dit desgewenst uitbreiden met Cadac Advanced Support en installatiehulp.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het Autodesk programma dat het beste aansluit bij uw wensen. Bekijk ons aanbod of neem contact op met ons.

De voordelen van Autodesk Civil 3D-software

  • Minimaliseer faalkosten

    Dankzij Civil 3D kunt u beter samenwerken tijdens het gehele civieltechnische bouwproces en minimaliseert u faalkosten.

  • Werken met lokale standaarden

    Binnen de Benelux is een lokalisatie beschikbaar met Autodesk Civil 3D basistekeningen voor de meest gangbare ontwerpstandaarden. Voor Nederland is dit de Nederlandse CAD Standaard (NLCS).

  • Eenvoudig beheren

    De integratie met Autodesk BIM360 en Autodesk Vault laat u toe om uw ontwerptekeningen te beheren.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

services cadac diensten

Autodesk Civil 3D-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen
cadac experts

Autodesk Civil 3D-experts

Boek de beste Autodesk-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Autodesk Civil 3D-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten

Kies een locatie

Europa

Wereld