Naar hoofdinhoud

Revit-trainingen

Bekijk ons ruim aanbod aan voordelige Revit-trainingen

U verliest minder tijd en u maakt minder fouten. Op voorwaarde dat u de Revit-functionaliteiten optimaal inzet

De multidisciplinaire BIM-software Revit is specifiek ontworpen voor de bouwsector, maar is breed inzetbaar. U en uw team van architecten, constructeurs, CAD-tekenaars, bouwtechnische tekenaars en installateurs werken dankzij Autodesk Revit samen in één centraal 3D-model.

Het resultaat? U verliest minder tijd en u maakt minder fouten. Op voorwaarde dat u de Revit-functionaliteiten optimaal inzet. Dit leert u in onze Revit-trainingen.

training courses cadac

Vergroot uw kennis van Autodesk Revit

Haal het maximale uit Autodesk Revit met een Revit-training bij Cadac. Of u nu op zoek bent naar een basistraining of juist de geavanceerde mogelijkheden van Revit wilt leren, bij Cadac vindt u de training die bij u past. Onze ervaren trainers helpen u om uw Revit-kennis naar het volgende niveau te brengen.

Top 4 Revit-trainingen

Op zoek naar een Revit-training op uw niveau?

Ontdek ons breed assortiment aan Revit-trainingen. Ongeacht of u architect of installateur bent, beginner of gevorderden, een Revit-cursus die aansluit op uw niveau en functie, vindt u bij Cadac. Ontdek onze opleidingen Revit MEP basis, Revit Structure Specialisatie, Revit MEP Werktuigbouwkundig en meer. 

Bent u op zoek naar een training specifiek gericht op uw situatie? Laat ons weten wat uw leerdoelen zijn en wij organiseren een training op maat van uw organisatie. Hierbij gaan wij op zoek naar de geschikte consultant en houden we rekening met uw niveau en vakgebied. Wilt u meer weten over onze maatwerktrainingen? Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Ontdek al onze Revit-trainingen

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de Revit-oplossingen van Cadac.

bim diensten

Zet niet alleen in op software, maar ook op BIM-kennis

Cadac is in de bouwsector een bekende naam, niet enkel als softwareleverancier, maar voornamelijk als digitale koploper op het gebied van BIM. BIM is namelijk een complex proces en bestaat uit meer dan alleen een softwarepakket. Wij fungeren als trouwe BIM-kennispartner voor onze klanten zoals Hilti, BAM en Coen Hagedoorn. Wij bieden u de nodige cursussen zodat u het maximum uit BIM kunt halen.

Onze trainingsaanbod is gericht op alle partners in de bouwketen, ongeacht of u architect, gebouwbeheerder, adviseur, aannemer, fabrikant, toeleverancier of installateur bent. Als lid van de bouwketen is het namelijk essentieel om deel te nemen aan BIM. Building Information Modeling is vandaag meer en meer de norm en vaak een vereiste bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van Revit-trainingen

  • De grootste opleider van de Benelux

    Onze experts zijn digitale pioniers die hun theoretische kennis en ervaring uit het werkveld met u delen.

  • Volwaardig gecertificeerde trainers

    Onze docenten worden al jarenlang als één van de beste beoordeeld.

  • Waar en wanneer het u uitkomt

    Met diverse locaties in Nederland en België vindt u altijd een training bij u in de buurt.

Cadac, all-round Revit-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac autodesk software

Revit-software

Koop voordelige Revit-software.

Bekijk software
cadac experts

Revit-experts

Boek de beste Revit-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Revit-diensten

Laat u ondersteunen door onze Revit-diensten.

Bekijk diensten

Kies een locatie

Europa

Wereld