Naar hoofdinhoud

CTO-experts

Reken op de kennis en ervaring van een CTO-expert

Een expert die u helpt met de CTO-optimalisatie, CTO-integratie en/of CTO-training

Door de stap van Engineering to Order naar Configure to Order te zetten, voldoet u aan de vraag van klanten: gedetailleerde offertes, snelle levering en een klantspecifiek product. Echter is de overstap niet eenvoudig en dient u uw processen drastisch aan te passen.

Laat de complexiteit van CTO u niet weerhouden, maar schakel een Cadac expert in. Een Cadac CTO-expert is gespecialiseerd in Configure to Order in uw vakgebied. Bezoek het expertplatform en boek een expert die u helpt met de CTO-optimalisatie, CTO-integratie en/of CTO-training van uw medewerkers.

cadac experts

Van ETO naar CTO: complexe veranderingen

De stap van ETO naar CTO is echter niet simpel: u heeft een of meerdere modulaire producten nodig, u dient een aantal processen aan te passen, uw IT-tools moeten compatibel zijn en u moet uw organisatie op enkele punten bijstellen.

Een Cadac expert kan u hier bij helpen. Een Cadac expert gespecialiseerd in Configure to Order beschikt gegarandeerd over geavanceerde kennis en jarenlange ervaring. Laat u niet afschrikken door de complexiteit van CTO, maar boek een CTO-expert in uw vakgebied.

De beste CTO-experts voor uw proces

De beste CTO-experts voor uw proces

Onze CTO-experts kunnen u op diverse manier helpen. Bent u op zoek naar een expert die u helpt met het modulair ontwerpen van uw product? Een expert helpt u onder andere met het bepalen van ‘de standaard’ van uw product en het onder de knie krijgen van product management. Daarnaast staat een expert ook klaar om u te helpen met uw procesinrichting. Enkele processen waar onze experts u mee kunnen helpen zijn: het offerteproces (Configure Price Quote), het orderproces, het supplychainproces, het productie- en assembleerproces, het beheer- en onderhoudsproces, het innovatieproces en het productmanagementproces.

Ook uw IT-tools dienen CTO-klaar te zijn. Een expert kan u helpen met de impact van de nieuwe processen op de IT te doorgronden, de aanpassingen en uitbreidingen te regisseren en eventueel nieuwe IT-tools te selecteren en implementeren. Tot slot, CTO is een andere manier van werken waardoor er aangepaste of zelfs nieuwe taken en rollen ontstaan. Een expert kan u helpen om de nieuwe processen, taken en rollen op de juiste plek in de organisatie te borgen en een CTO ready organisatie te bouwen.

Ontdek Cadac Experts

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CTO-oplossingen van Cadac.

cadac experts autodesk

Integreer geavanceerde kennis in uw organisatie

Als digital enabler streeft Cadac ernaar bedrijven in de maakindustrie in staat te stellen het maximum uit de digitalisering te halen. Door CTO-kennis en -ervaring eenvoudig beschikbaar te stellen via een expertplatform, stellen wij u in staat optimale resultaten te behalen met Configure to Order.

De CTO-experts van Cadac experts werden streng geselecteerd op basis van kennis en ervaring. Wilt u de stap van Engineering to Order naar Configure to Order zetten? Boek dan snel en eenvoudig de beste CTO-expert in uw vakgebied.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van een CTO-expert bij Cadac

  • Vind de juiste match

    Vind de CTO-expert met ervaring in uw vakgebied.

  • Profiteer van geavanceerde kennis

    De CTO-experts hebben uitgebreide kennis van en ervaring met CTO-software van Autodesk en Cadac.

  • Boek een expert waar en wanneer u wilt

    Profiteer van de flexibiliteit van een expert. Selecteer de gewenste data en locatie.

Cadac, all-round CTO-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

services cadac diensten

CTO-trainingen

Beschik over de juiste kennis dankzij onze trainingen.

Bekijk trainingen
services cadac

CTO-diensten

Laat u ondersteunen door onze CTO-diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

CTO-software

Koop voordelige CTO-software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld