Naar hoofdinhoud

CTO-experts

Reken op de kennis en ervaring van een CTO-expert

Een expert die u helpt met de CTO-optimalisatie, CTO-integratie en/of CTO-training

Door de stap van Engineering to Order naar Configure to Order te zetten, voldoet u aan de vraag van klanten: gedetailleerde offertes, snelle levering en een klantspecifiek product. Echter is de overstap niet eenvoudig en dient u uw processen drastisch aan te passen.

Laat de complexiteit van CTO u niet weerhouden, maar schakel een Cadac expert in. Een Cadac CTO-expert is gespecialiseerd in Configure to Order in uw vakgebied. Bezoek het expertplatform en boek een expert die u helpt met de CTO-optimalisatie, CTO-integratie en/of CTO-training van uw medewerkers.

experts-6-1280

Van ETO naar CTO: complexe veranderingen

De stap van ETO naar CTO is echter niet simpel: u heeft een of meerdere modulaire producten nodig, u dient een aantal processen aan te passen, uw IT-tools moeten compatibel zijn en u moet uw organisatie op enkele punten bijstellen.

Een Cadac expert kan u hier bij helpen. Een Cadac expert gespecialiseerd in Configure to Order beschikt gegarandeerd over geavanceerde kennis en jarenlange ervaring. Laat u niet afschrikken door de complexiteit van CTO, maar boek een CTO-expert in uw vakgebied.

De beste CTO-experts voor uw proces

De beste CTO-experts voor uw proces

Onze CTO-experts kunnen u op diverse manier helpen. Bent u op zoek naar een expert die u helpt met het modulair ontwerpen van uw product? Een expert helpt u onder andere met het bepalen van ‘de standaard’ van uw product en het onder de knie krijgen van product management. Daarnaast staat een expert ook klaar om u te helpen met uw procesinrichting. Enkele processen waar onze experts u mee kunnen helpen zijn: het offerteproces (Configure Price Quote), het orderproces, het supplychainproces, het productie- en assembleerproces, het beheer- en onderhoudsproces, het innovatieproces en het productmanagementproces.

Ook uw IT-tools dienen CTO-klaar te zijn. Een expert kan u helpen met de impact van de nieuwe processen op de IT te doorgronden, de aanpassingen en uitbreidingen te regisseren en eventueel nieuwe IT-tools te selecteren en implementeren. Tot slot, CTO is een andere manier van werken waardoor er aangepaste of zelfs nieuwe taken en rollen ontstaan. Een expert kan u helpen om de nieuwe processen, taken en rollen op de juiste plek in de organisatie te borgen en een CTO ready organisatie te bouwen.

Ontdek Cadac Experts

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CTO-oplossingen van Cadac.

experts-1280

Integreer geavanceerde kennis in uw organisatie

Als digital enabler streeft Cadac ernaar bedrijven in de maakindustrie in staat te stellen het maximum uit de digitalisering te halen. Door CTO-kennis en -ervaring eenvoudig beschikbaar te stellen via een expertplatform, stellen wij u in staat optimale resultaten te behalen met Configure to Order.

De CTO-experts van Cadac experts werden streng geselecteerd op basis van kennis en ervaring. Wilt u de stap van Engineering to Order naar Configure to Order zetten? Boek dan snel en eenvoudig de beste CTO-expert in uw vakgebied.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van een CTO-expert bij Cadac

  • Vind de juiste match

    Vind de CTO-expert met ervaring in uw vakgebied.

  • Profiteer van geavanceerde kennis

    De CTO-experts hebben uitgebreide kennis van en ervaring met CTO-software van Autodesk en Cadac.

  • Boek een expert waar en wanneer u wilt

    Profiteer van de flexibiliteit van een expert. Selecteer de gewenste data en locatie.

Cadac, all-round CTO-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac-trainingen-640

CTO-trainingen

Beschik over de juiste kennis dankzij onze trainingen.

Bekijk trainingen
cadac-diensten-640

CTO-diensten

Laat u ondersteunen door onze CTO-diensten.

Bekijk diensten
cadac-software-640

CTO-software

Koop voordelige CTO-software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld