Naar hoofdinhoud

Cadac NXTdim

Volledige grip op uw ontwerpproces

Zorg voor tijdwinst, meer productiviteit en minder fouten in de tekenkamer

Zorg voor tijdwinst, meer productiviteit en minder fouten in de tekenkamer met de Cadac NXTdim-software. Als Autodesk Platinum Partner hebben wij alle kennis in huis om de beste designsoftware te voorzien van ideale tools om uw engineeringsproces te optimaliseren.

Met Cadac NXTdim-software combineren we de beste, toonaangevende software met alles wat we in meer dan 30 jaar geleerd hebben.

nxtdim robot

Werk sneller en efficiënter in Autodesk Inventor

De Cadac NXTdim Suite verzamelt alle essentiële programma’s om uw digitale ontwerpinformatie van producten, installaties en machines te creëren, te beheren en te delen. Deze verschillende Inventor add-ons en applicaties zijn perfect afgestemd op Autodesk Inventor.

Met deze tools automatiseert u terugkomende ontwerptaken, printtaken en publiceertaken van uw ontwerpproces. De Cadac NXTdim Suite is een voordelige bundel van al onze NXTdim-software. Verkiest u de add-ons of applicaties apart aan te kopen?

Bekijk dan ons aanbod

Populaire NXTdim-software

Verbeter productiviteit in Autodesk Inventor

De Cadac NXTdim Suite bevat add-ons en applicaties die perfect samenwerken met Autodesk Inventor. NXTdim Inventor automatiseert repeterende ontwerp-, print- en publiceer taken waarmee u tijdens het ontwerpproces te maken krijgt. NXTdim Content Center en NXTdim Desktop Content omvat een uitbreiding op de standaard content (norm bibliotheken) van Autodesk Inventor, inclusief Nederlandstalige omschrijvingen en de meest voorkomende materialen.

Met NXTdim Configurator kunt u uw configure-to-order (CTO) modellen genereren door middel van een gestandaardiseerde methode, gecombineerd met geschikte formulieren om model-specifieke parameters en opties te specificeren.

Bekijk ons aanbod

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de NXTdim-oplossingen van Cadac.

nxtdim robot

Voeg extra functionaliteiten toe aan uw ontwerpsoftware

Koop Cadac NXTdim-software bij Cadac Group. Als koploper in de digitalisering zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de werkprocessen in de maakindustrie. Dankzij onze uitgebreide kennis en praktijkervaring, kennen we de uitdagingen van uw branche. Met Cadac NXTdim ontwikkelden we een effectieve oplossing voor tijdrovende en foutgevoelige taken.

Koop de Cadac NXTdim Suite of een andere add-on of applicatie van de Cadac NXTdim-software en optimaliseer uw engineeringsproces. Bij Cadac bent u zeker van een eerlijke prijs en een optimale service. Bij aankoop van Cadac NXTdim-software ontvangt u gratis Cadac Advanced Support, via deze helpdesk kunt u steeds terecht bij onze experts voor vragen omtrent uw Cadac NXTdim-software.

De voordelen van NXTdim-software

  • Verhoog productiviteit

    Werk sneller in Autodesk Inventor dankzij automatisering van repetitieve handelingen. Zo creëert u een snellere time-to-market.

  • Complete oplossing

    Van essentiële productiviteitsfeatures tot handige shortcuts. Alles op elkaar afgestemd.

  • Bespaar tijd

    Krijg meer tijd vrij voor daadwerkelijk ontwerpen.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

NXTdim-experts

Boek de beste NXTdim-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

NXTdim-diensten

Laat u ondersteunen door onze NXTdim-diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

NXTdim-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld