Naar hoofdinhoud

TheModus-software

Dé oplossing voor grip op uw BIM-proces

Iedere fase van het bouwproces sneller, efficiënter en kostenbesparend te doorlopen.

Met onze Cadac TheModus Suite heeft u een essentiële oplossing in handen die u in staat stelt om iedere fase van het bouwproces sneller, efficiënter en kostenbesparend te doorlopen. TheModus Suite is een cloud-gebaseerd platform voor architecten, adviseurs, ingenieursbureaus, aannemers en installateurs die Autodesk Revit gebruiken.

Bij BIM is het zaak de juiste verantwoordelijkheden bij de juiste personen neer te leggen en het proces van concept tot en met exploitatie optimaal te faciliteren. Autodesk Revit faciliteert hier een groot deel van, onze TheModus Suite zorgt voor de rest.

van-der-sluis-technische-bedrijven-texel-tekening

Gebruik Cadac TheModus in combinatie met Autodesk Revit

TheModus Suite biedt u perfecte oplossingen voor het optimaal creëren, documenteren en rapporteren van BIM-modellen. U werkt efficiënter samen met bouwpartners en opdrachtgevers.

Cadac TheModus-software biedt tevens verbindingen met softwarepakketten van derden. Cadac ontwikkelde TheModus Standard Suite, TheModus Premium Suite en TheModus Ultimate Suite.

Populaire TheModus-software

Haal alles uit BIM

Met onze TheModus add-ons haalt u alles uit BIM. We bieden diverse tools apart of in pakketten. Ontdek bijvoorbeeld TheModus Center of Gravity. Met deze Revit add-on berekent u in een handomdraai de zwaartepunten op basis van uw BIM-model. Dankzij TheModus Essential geniet u van een koppeling tussen de UOB en Revit. Deze plug-in zorgt voor een foutloze uitwisseling van informatie met fabrikanten waardoor u beter kunt ontwerpen en bouwen. 

Onze TheModus Suites verzamelen diverse tools in een voordelig pakket. TheModus Standard is gericht op bouwprofessionals die vanuit hun vertrouwde 2D-of 3D-AutoCAD-omgeving aansluiting willen vinden met BIM. Terwijl TheModus Ultimate gericht is op het hoogst mogelijke productie- en efficiëntieniveau.

Bekijk al onze TheModus-producten

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de TheModus-oplossingen van Cadac.

diensten-bim-1-1280

Koop TheModus tegen een lage prijs voor hoge resultaten

Enabling digital. Iedere dag streven we ernaar zoveel mogelijk bedrijven in de bouwindustrie te helpen de digitalisering te omarmen en BIM optimaal te implementeren in hun werkprocessen. Voor onze klanten fungeren we niet enkel als Autodesk-softwareleverancier of als BIM-kennisparnter. We zijn ook koplopers in de markt en ontwikkelen baanbrekende innovaties om BIM te optimaliseren. TheModus is het resultaat van kennis, ervaring in het werkveld en innovatiekracht. Een goude formule die uw BIM-proces naar een hoger level tilt.

Geniet van geavanceerde BIM-functionaliteiten tegen een voordelige prijs met TheModus van Cadac. Hierbij ontvangt u gratis Cadac Advanced Support, via deze helpdesk beantwoorden onze experts al uw vragen i.v.m. TheModus. Zo blijft u nooit lang met vragen zitten en kunt u snel verder.

Wij geven u graag meer informatie

De voordelen van TheModus-software

  • Connecteer met technologie van marktleiders

    Door gebruik van Revit- en Microsoft-technologie faciliteren wij continuïteit over alle fases van het BIM-proces. De volgende partij in de keten kan direct verder met uw BIM-model.

  • Verhoog uw rendement

    Met TheModus Suite behaalt u een optimaal rendement, doordat u projecten realiseert van de hoogste kwaliteit in een zo kort mogelijke doorlooptijd en tegen de laagste prijs!

  • Verlaag uw projectrisico

    Gebruik gevalideerde content in combinatie met slimme oplossingen voor het optimaliseren van uw processen en verlaag daarmee het algehele projectrisico.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac-experts-640

TheModus-experts

Boek de beste TheModus-experts bij Cadac.

Bekijk experts
cadac-diensten-640

TheModus-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
cadac-trainingen-640

TheModus-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld