Naar hoofdinhoud

CPQ-trainingen

Aan de slag met Configure, Price, Quote (CPQ)

Met CPQ kunt u de wensen van de klant realiseren

Configure Price Quote is dé oplossing om antwoorden te bieden aan de complexe vraag van klanten. Hoewel klanten producten aangepast aan hun specifieke behoeften bestellen, willen ze sneller offertes ontvangen, korte levertermijn en een prijs die lager ligt dan die van uw concurrenten in lageloonlanden. Een hele uitdaging.

Met CPQ kunt u de wensen van de klant realiseren, op voorwaarde dat u de tools juist inzet. Kies daarom voor een CPQ-training op maat bij Cadac!

training courses cadac

Optimaliseer uw workflow met een CPQ-training

Cadac verdiept zich al meer dan 30 jaar in de digitalisering van de maakindustrie. Onze geavanceerde kennis en ervaring delen we graag met u in een CPQ-cursus. CPQ-processen verlopen anders bij iedere organisatie, een cursus op maat van uw kennis, activiteiten en betrokken stakeholders, is aan te raden. Zo’n training vindt u bij Cadac!

diensten service cadac training

Een CPQ-training op maat van uw organisatie

Leer CPQ optimaal inzetten in uw organisatie en verbeter zo uw resultaten. Cadac richt CPQ-trainingen in, aangepast aan de specifieke situatie van uw organisatie. Hierbij houden we rekening met kennis, sector, niveau en bestaande processen.

Laat ons weten wat uw leerdoelen zijn. Een consultant uit uw vakgebied leert u de beste tips en tricks, geeft u deskundig advies en zorgt ervoor dat u en uw team de tools van uw software perfect onder de knie krijgen.

Geïnteresseerd? Vertel ons meer over uw wensen.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CPQ-oplossingen van Cadac.

cadac training courses

Omarm de digitalisering met Cadac

Cadac is een welbekende naam in de maakindustrie, niet enkel als leverancier van Autodesk-software, maar ook als digitale pionier. Dagelijks zijn onze experts bezig met het optimaliseren van CPQ-processen en stellen ze onze klanten in staat CPQ optimaal in te zetten in hun organisatie.

Een succesvol CPQ-proces bestaat uit meer dan enkel CPQ-software. De nodige kennis binnen uw organisatie is vereist. Cadac biedt u de nodige trainingen op maat aan zodat u het maximum uit CPQ kunt halen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van CPQ-trainingen

  • Ervaren vakspecialisten

    Leer van échte vakkenners. Niet alleen volgen ze de laatste ontwikkelingen op de voet, bovendien innoveren ze mee. Hun kennis delen ze graag met u!

  • Praktijkgerichte training

    Leer tijdens trainingen die afgestemd zijn op de specifieke situatie van uw bedrijf.

  • Waar en wanneer u wilt

    Volg trainingen op een tijdstip en locatie naar keuze. Wij beschikken over diverse trainingslocaties in Heerlen, Meppel en Vianen of komen ter plaatse.

Cadac, all-round CPQ-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

CPQ-experts

Boek de beste CPQ-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

CPQ-diensten

Laat u ondersteunen door onze CPQ-diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

CPQ-software

Koop voordelige CPQ-software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld