Naar hoofdinhoud

SOR-trainingen

Bekijk ons aanbod aan voordelige SOR-trainingen

Zet niet alleen in op software, maar ook op kennis gebaseerd op jarenlange ervaring

Common Ground en DIS Geo zijn spraakmakende innovaties die de komende jaren geleidelijk vorm krijgen en zullen resulteren in een nieuwe informatiewereld, waarin samenhang optimaal geborgd wordt en waarin informatie makkelijker toegankelijk wordt.

In 2025 moeten BAG, WOZ, BGT en BOR-gegevensbeheer opgaan in één samenhangende registratie, die technisch wordt ingericht op basis van de principes van Common Ground.

Wij innoveren met u mee en bieden naast geavanceerde software ook ondersteuning op elk onderdeel van de Samenhangende Objecten Registratie.

Meest gekozen trainingen

Samenhang begint met samenwerking, creëer draagvlak

Wij helpen u graag om dat draagvalk in uw organisatie te creëren. Belangrijk daarbij is niet alleen wat er met de komst van de SOR gaat veranderen, maar vooral waarom dat nodig is. En dus ook: welke problemen er ontstaan als die noodzakelijke samenhang niet op tijd beschikbaar is.

Onze maatwerktrainingen zijn gegarandeerd effectief door onze persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Bovendien wordt u opgeleid door een consultant gespecialiseerd in uw vakgebied.

Geïnteresseerd? Vertel ons meer over uw wensen

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze SOR-oplossingen.

training courses cadac

Verhoog uw niveau en uw resultaten

Bent u op zoek naar een manier om uw organisatie voor te bereiden op de komst van de Samenhangende Objecten Registratie? Dan zijn onze SOR-diensten een perfecte keuze. Onze ervaren specialisten kennen uw organisatie en spreken uw taal. Met 15 locaties in Nederland en België kunt u bijna altijd bij ons terecht. Maar, wij verzorgen deze training ook met alle plezier bij u op locatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van SOR-trainingen

  • Meer dan specialisten

    De training wordt verzorgd door specialisten die weten wat er landelijk speelt en die bekend zijn met gemeentelijke organisaties. Vooral in deze fase gaat het om de combinatie van organisatie, bedrijfsvoering, informatiehuishouding en techniek.

  • Samen snel aan de slag

    Onze experts helpen u de eerste stappen te zetten en de bijbehorende informatieprocessen aan te passen. Wij helpen u om uw ambities beheersbaar en uitvoerbaar te maken en door te voeren in een tempo dat uw organisatie aankan.

  • Consultants die uw taal spreken

    U kunt vertrouwen op specialisten die uw taal spreken, begrijpt hoe uw bedrijfsvoering in elkaar zit en die oog heeft voor alle nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied.

Uw all-round partner voor een Samenhangende Objecten Registratie

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

SOR-experts

Maak gebruik van de kennis van een expert.

Bekijk experts
services cadac

SOR-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

SOR-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld