Naar hoofdinhoud

SOR-software

Optimaal beheer van uw gegevens met onze SOR-oplossingen

Ondersteunt alle processen op het gebied van integrale inwinning, bijhouding, beheer en distributie van objectgeografie

Cadac Group is de enige leverancier die nú al de BAG, WOZ, BGT en BOR geografisch volledig samenhangend kan registreren. Dat betekent dat u nu al stappen kunt zetten. U kunt voorsorteren op SOR met onze software.

Wij maken gebruik van de softwarecomponenten die we ook inzetten voor de BGT. Denk hierbij aan NGdW en onze CAD-platforms GEOCAD, IGOS en TopoCAD, aangevuld met nieuwe modules.

Onze SOR-software ondersteunt al uw processen op het gebied van integrale inwinning, bijhouding, beheer en distributie van objectgeografie. Zo bent u 'in control' over de hele keten van ruwe coordinaten tot objectinformatie voor tevreden eindgebruikers.

samenhangende-objecten-registratie-Integratie BAG-WOZ-BOR-BGT

Meer resultaat met minder inspanning

Als u nu al begint met de integratie van BAG-, BGT-, BOR- en eventueel WOZ-geografie kunt u straks één integrale transitie naar IMGeo 3.0 uitvoeren. Die integrale transitie is overzichtelijker, kost minder tijd en vereist minder inspanning dan 4 afzonderlijke transities. Het resultaat van de transitie is per definitie samenhangend. Zo bereikt u meer resultaat met minder inspanning: makkelijker kunnen wij de overstap op de SOR niet maken.

Wilt u meer weten over de verschillende SOR-componenten en de voordelen voor u? 
Neem dan contact met ons op

Meest gekozen SOR-software

SOR-softwarecomponenten vormen ook het fundament van NedBGT

Met ruim 100 BGT-bronhouders is NedBGT de meest gebruikte BGT-oplossing in Nederland. Veel van onze klanten doen hiermee nu al de integrale bijhouding van BAG-, BGT- en BOR-objecten. Een aantal oriënteert zich sinds kort op de uitbreiding met de geografie van WOZ-(deel)objecten.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? 
Neem dan contact met ons op

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze SOR-oplossingen.

samenhangende-objecten-registratie-1280

Uw SOR-partner bij uitstek

Cadac heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van integrale inwinning en bijhouding van objectgeografie. Integrale inwinning en bijhouding kost minder tijd en capaciteit, elimineert discussie over verschillen tussen registraties, voorkomt foute conclusies en draagt bij aan maximale 'informatiezekerheid'. Er kan immers maar één waarheid zijn.

Software alleen lost geen enkel probleem op, ook het gebrek aan samenhang niet. Samenhang begint met gevoel voor nut en noodzaak, draagvlak en samenwerken. Cadac is als geen ander in staat uw organisatie op het spoor van de SOR te rangeren. Dat doen we niet alleen met veel kennis van zaken, kundige experts en krachtige software, maar ook met veel enthousiasme.

Meer weten? Neem contact met ons op

De voordelen van SOR-software

  • Eén integrale transitie

    Als u nu al begint met de integratie van BAG-, BGT-, BOR- en eventueel WOZ-geografie kunt u straks één integrale transitie naar IMGeo 3.0 uitvoeren.

  • Totaaloplossing

    Ondersteunt al uw processen op het gebied van integrale inwinning, bijhouding, beheer en distributie van objectgeografie.

  • Nu al voorsorteren

    Cadac is de enige leverancier die nú al de BAG, WOZ, BGT en BOR geografisch volledig samenhangend kan registreren. Dat betekent dat u nu al stappen kunt zetten.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

SOR-experts

Maak gebruik van de kennis van een expert.

Bekijk experts
services cadac

SOR-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

SOR-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld