Naar hoofdinhoud

SOR-diensten

Optimaal uw objecten in samenhang beheren met de ondersteuning van Cadac

Krijg ondersteuning op het gebied van Samenhangende Objecten Registratie

De realisatie van onze energie- en klimaatdoelstellingen zal de komende 30 jaar leiden tot talloze aanpassingen in de openbare ruimte en in de gebouwde omgeving.

Voor de overheid is het van belang dat het doorvoeren van die aanpassingen optimaal gefaciliteerd wordt door middel van snelle, consistente en adequate besluitvorming. Goede informatie is daarin onmisbaar: de bestaande situatie moet actueel, betrouwbaar en correct samenhangend in registraties beschikbaar zijn en veranderingen moeten snel en onderling samenhangend in de registraties worden doorgevoerd.

Wij helpen u graag om in beeld te brengen wat de integratie van BAG-, WOZ- BGT- en BOR-geografie voor uw organisatie betekent, hoe u hier een beheersbaar en uitvoerbaar project van maakt en waar en wanneer uw organisatie er de vruchten van plukt.

nedgraphics advies

Voorsorteren op de SOR met onze dienstverlening

Cadac beschikt over alles wat er nodig is om u voor te bereiden op de SOR: enthousiasme, kennis van zaken, ervaren consultants en een systeem dat een samenhangende geografische registratie van BAG, WOZ, BGT en BOR mogelijk maakt.

Sorteer nu alvast met ons voor! 
Plan een vrijblijvend gesprek

Meest gekozen diensten

Vruchtbare resultaten dankzij de SOR-dienstverlening

Vele organisaties rekenen op Cadac als softwareleverancier en kennispartner. Heeft u periodieke ondersteuning nodig bij het beheer van uw centrale objectenregistratie? Reken op onze diensten zoals werkplekbegeleiding, advisering en workshops.

Of schakel een consultant in die u helpt met uw specifieke vragen door middel van consultancy of de strippenkaart. De laatste is flexibel in te zetten waarbij een consultant voor één dag of dagdeel u voorziet van hoogwaardig advies en duidelijke antwoorden.

Ontdek al onze diensten

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze SOR-oplossingen.

algemene aanpak cadac

Reken op een allround SOR-kennispartner

Vele organisaties rekenen op Cadac als softwareleverancier en dienstverlener. Heeft u periodieke ondersteuning nodig bij het beheer van uw centrale objectenregistratie? Een advies op maat of een praktijkgerichte training? Reken op onze diensten zoals werkplekbegeleiding, advisering en de strippenkaart.

Waarmee kunnen wij u ondersteunen?

Waarom kiezen voor onze SOR-diensten?

  • Ervaren objecten-consultants

    Onze consultants zijn gespecialiseerd in een breed scala aan GIS-expertises.

  • Snel aan de slag

    Vertrouw op onze expertise om uw medewerkers snel te kunnen inwerken. Wij kennen de werkvelden en zoeken en versterken de individuele en collectieve kwaliteiten.

  • Samen komen we verder

    Informatie, kennis en ervaring delen staat bij ons hoog in het vaandel.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

SOR-experts

Maak gebruik van de kennis van een expert.

Bekijk experts
services cadac diensten

SOR-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

SOR-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld