Naar hoofdinhoud

SOR-experts

Boek een objecten-consultant met ervaring in uw werkveld

Onze experts beschikken over kennis van alle relevante taakvelden

De overstap naar de SOR is geen vanzelfsprekendheid: uw bestaande BAG-, WOZ-, BGT- en BOR-systemen maken gebruik van eigen informatiemodellen, die op onderdelen gebrek aan samenhang vertonen.

De SOR is gebaseerd op één nieuw en samenhangend informatiemodel. De geografisch samenhang daarin wordt geborgd in een herziene versie van het informatiemodel van de BGT: IMGeo 3.0. Om de bestaande, autonome registraties voor de BAG, WOZ, BGT en BOR hierin te kunnen onderbrengen, zijn vier transities nodig. Die transities kunnen onafhankelijk van elkaar worden uitgevoerd, maar ze moeten wel in samenhang resulteren.

Voor samenhang is taakveld overstijgende kennis nodig. Onze experts beschikken over kennis van alle relevante taakvelden: BAG, WOZ, BGT en BOR. Via ons platform kunt u snel en eenvoudig een SOR-expert inschakelen.

cadac experts

Bij Cadac vindt u de juiste match voor uw organisatie

Cadac Group levert al sinds jaar en dag een systeem waarmee objectgeografie integraal beheerd kan worden: NGdW. NGdW is geschikt voor, maar niet beperkt tot het beheer van BGT-objecten. Veel NGdW-consultants hielpen bij de ontwikkeling van NedBGT en hebben eenvoudig toegang alle kennis en inzichten op het gebied van integraal en samenhangend objectenbeheer binnen onze organisatie. 

Beschikt u niet over de juiste kennis? Of kunt u extra capaciteit gebruiken?Boek een consultant die uw taal spreekt voor de gewenste periode. Wij regelen de rest.

Onze experts

Onze consultants bieden de oplossing op uw vraag

Bent u op zoek naar een objecten-expert? Filter op expertise en beschikbaarheid en vind de SOR-specialist die passend is voor uw vraagstuk.

De beschikbare objecten-consultants op ons platform zijn streng geselecteerd op kennis en ervaring. Zo garanderen wij u hoogwaardige professionele kennis.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze SOR-oplossingen.

cadac experts

Haal meer uit uw objecten-registraties

Samenhang tussen objecten is geen sinecure. Voor samenhang is draagvlak nodig: geen samenhang zonder samenwerking. Onze experts zijn als geen ander in staat om uit te leggen wat er allemaal komt kijken bij het organiseren een samenhangende objectenregistratie en hoe je zo'n registratie technisch vorm geeft.

Ontdek het unieke gemak van Cadac Experts. Haal uw voordeel niet alleen uit onze uitgebreide kennis van objectenregistraties, maar ook van het gebruiksgemak van Cadac Experts. Via ons platform boekt u uw expert zonder omwegen. Ingewikkelde contracten en stroeve communicatie zijn, in tegenstelling tot bij vele bemiddelings- en detacheringsbureaus, niet aan de orde bij Cadac.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van SOR-experts

  • Samen komen we verder

    Boek uw SOR-expert voor de gewenste periode op locatie of op afstand.

  • Transparante communicatie

    U kunt rekenen op eenduidige afspraken en een duidelijke communicatie over de kennis van uw consultant.

  • Boek snel & eenvoudig kennis

    Via ons platform kunt u 24/7 snel en eenvoudig een ervaren objecten-consultant inschakelen.

Uw all-round partner voor een Samenhangende Objecten Registratie

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

services cadac diensten

SOR-trainingen

Breng uw kennisniveau naar een hoger niveau.

Bekijk trainingen
services cadac

SOR-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

SOR-software

Profiteer van onze geavanceerde software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld