Naar hoofdinhoud

Hoe kan ik NXTdim Configurator (20xx) upgraden?

How to

Laatst gewijzigd op 18 november 2021

Voer de volgende stappen uit om de upgrade te installeren:


1. Sluit alle geopende programma's


2. Download de betreffende upgrade:

ReleaseProduct Downloads
2022NXTdim Configurator 2022
2021NXTdim Configurator 2021
2020NXTdim Configurator 2020
2019NXTdim Configurator 2019
2018NXTdim Configurator 2018
2017NXTdim Configurator 2017
2016NXTdim Configurator 2016


3. Pak het bestand uit op een voor u makkelijk vindbare locatie. Zorg hierbij dat alle bestanden binnen dezelfde map zitten.


4. Dubbelklik op het bestand ‘NXTdim Configurator 20XX Solutions Installer’.

 


De status van alle componenten die beschikbaar zijn in de ‘Solution Installer’ worden weergegeven. In het bovenstaande voorbeeld hebben alle componenten een groen vinkje om aan te geven dat die componenten al zijn geïnstalleerd. De huidige 'Solution Installer' bevat echter een nieuwe versie van alle componenten. Daarom is de 'actie' voor de componenten ingesteld op 'Upgrade', weergegeven met een blauwe cirkel met pijl. Mocht dit niet het geval zijn volg dan de actie bij Stap 5.  

 5. Klik met de rechtermuisknop op een van de onderdelen, vervolgens worden de beschikbare opties getoond. Selecteer 'Upgrade' en klik op 'Next'.


6. Druk op 'Finish' op het moment dat de upgrade voltooid is.Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld