Wat moet ik doen wanneer de browsernaam terug blijft gaan naar een ongewenste naam bij het gebruik van hernoemen van browser nodes en het selecteren van default in Inventor?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 9 september 2021

Probleem

Gebruikers meldden dat zelfs na het handmatig wijzigen van de occurrence of de bestandsnaam, de naam van de browsernode steeds terugkeert naar een ongewenste naam.

Dit gebeurt na het gebruik van Rename browser nodes en het selecteren van Default in Inventor.

Status:

Dit incident wordt door Autodesk onderzocht op mogelijke oorzaken en oplossingen

Extra informatie:

De browsernode van het onderdeel is mogelijk niet correct bijgewerkt vorige keer dat het werd gebruikt.

Workaround:

Verander de browsernaam van het part, dan zal de juiste naam getoond worden in de assembly:

1. Open een assembly en plaats de problem part
  2. De browsernaam word verkeerd weergegeven.
  3. Open de Part
  4. Verander de browser naam in een dummy naam zoals abcdef.
  5. In de assembly wordt de browsernaam weergegeven als abcdef.
  6. Wijzig in de part, de browsernaam in een gewenste naam.
  7. In de assembly wordt de browsernaam nu bijgewerkt naar de juiste naam.

Hierna zal het gebruik van Rename Browser Nodes en het selecteren van Default altijd de juiste naam tonen.

Bron:

https://knowledge.autodesk.com/support/inventor/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Browser-name-keeps-reverting-back-to-an-unwanted-name-when-using-Rename-Browser-Nodes-and-selecting-Default-in-Inventor.html