Wat moet ik doen wanneer het downloaden van Autodesk-software niet werkt omwille van een pop-up blokkering?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Probleem:

Wanneer u de autodesk software probeert te downloaden via manage.autodesk.com lukt dit niet, mogelijk als gevolg van pop-up blokkering.

Oplossing:

Mogelijk worden in uw browser Pop-ups geblokkeerd.

Binnen google Chrome deactiveert u deze als volgt:

• In uw adresbalk ziet u aan het einde een soort blokje (1) staan, klik hierop.
  • Er ontvouwt zich een schermpje, klik vervolgens  op "pop-ups en omleidingen van Https://manage.autodesk.com/ altijd toestaan" (2)
  • en vervolgens op Gereed (3).

• Nadat u hierop geklikt hebt klikt u nogmaals op de gewenste download methode. In het voorbeeld hieronder is er gekozen voor browser download (4). Hierna zal hetgeen u wenst te downloaden ook daadwerkelijk gedownload worden.