Naar hoofdinhoud

Hoe download ik AutoCAD voor Windows?

Getting started

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

AutoCAD zit in het download portaal van Autodesk (manage.autodesk.com).


Via de onderstaande stappen, komt u snel op de juiste locatie uit:


  • Klik 'All Products and Services'. (Helemaal links)
  • Selecteer het vergrootglas (Zoeken)
  • Geef de zoekwaarde AutoCAD
  • Klik op de 'pijl' voor AutoCAD
  • Klik 'View downloads' voor de gewenste versie(s)

  • hier vind u AutoCAD.
    Klik vervolgens op [ Browser download ] om te downloaden.

Let op!
De download van AutoCAD bestaat uit meerdere delen.
Zorg ervoor dat pop-ups binnen de Internet Browser (tijdelijk) zijn toegestaan en dat meerdere bestanden gedownload worden.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld