Naar hoofdinhoud

Cadac. Enabling digital.

Is uw organisatie klaar om ontwerp, realisatie en gebruik volledig te digitaliseren? Onze experts helpen.

Cadac. Enabling digital.

De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten ter wereld willen we dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. Daarom ontwikkelen we zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Engineering Collaboration-oplossingen. Dit doen we met behulp van onze add-on productsuites: Cadac Organice Suite, Cadac NXTdim Suite, Cadac TheModus Suite, Cadac Modules Suite en gerelateerde applicaties.

over-ons-multidiscipliniar-350@2x

Gespecialiseerde business units die uw markt kennen

Onze experts begrijpen wat u nodig heeft voor de digitalisering van uw belangrijkste design-, maak- en gebruiksprocessen. Wij richten ons specifiek op zes industrieën:

Al onze oplossingen komen voort uit uw ambities. Ze vormen de basis voor de roadmap of digitale agenda waarmee uw organisatie straks ook nog het verschil kan maken. We helpen u ook die agenda te realiseren. Dat doen we volgens een helder en beheersbaar stappenplan. Onze beproefde en betrouwbare best practices zorgen voor snelle en soepele implementaties. Naast branchespecifieke kennis zijn we in staat betaalbare en betrouwbare softwareoplossingen te leveren door onze uitstekende positie als Autodesk Platinum Partner. Het maakt ons concurrerend in prijs, en gemak door onze baanbrekende Cadac Store. We voegen vooral waarde toe in de vernieuwende toepassingen en aanvullende software oplossingen die we zelf ontwikkelen op basis van Microsoft Azure en SharePoint.

8-reasons-why-1280

We voegen 34 jaar ervaring toe aan uw projecten

Werk samen met een van de grootste leveranciers van Autodesk in Europa. Met ruim dertig jaar ervaring bij het optimaliseren van al uw processen die met digitale ontwerpinformatie in aanraking komen. In die jaren hebben we duizenden oplossingen ontwikkeld waarmee bedrijven net als u, nog efficiënter gaan ontwerpen, maken en gebruiken.

Onze consultants en engineers zijn allemaal ervaren in uw industrie. Die ervaring vertaalt zich in krachtige, klantspecifieke en betaalbare oplossingen. Waarbij we goed nadenken hoe elke oplossing past in het digitale landschap dat nodig is om uw doelen te bereiken. Maar waarbij we ook uw doelen nastreven op de meest efficiënte manier. Waardoor u faalrisico en kosten minimaliseert.

over-ons-wij-richten-ons-op-350@2x

Wij richten ons op wat u nodig heeft

Bij Cadac Group zijn we bijzonder trots op onze klantgerichte instelling; bij alle oplossingen die we ontwikkelen, richten we ons specifiek op wat u nodig heeft. We gebruiken onze ruime ervaring in het implementeren van oplossingen voor organisaties in de industrieën waarin wij actief zijn om 'Best of Breed'-systemen te creëren die efficiëntie van projecten maximaliseert. Wij bieden diverse diensten voor grote internationale klanten, waaronder:

 • Architectuur, Bouw & Installatietechniek
  • Mourik Groot-Ammers, BAM Techniek, Dura Vermeer, BAM Utiliteitsbouw, Mombarg Beton, Louis Scheepers en Van der Sluis Technische Bedrijven.
 • Machine- en Apparatenbouw
  • Damen Dredging Equipment, Hytrans Systems, Stork Food & Dairy Systems, Howden Thomassen Compressors, De Boer Structures en Fontijne Grotnes.
 • Procestechniek, Energie en Maritiem
  • Teck, Koniambo Nickel SAS, ABB, Visser & Smit Hanab, Vosta LMG en Actemium.

De experts van Cadac helpen u de digitale transformatie te omarmen. Het is dan ook onze visie om met gedreven experts, excellente producten, diensten en ons digitale platform invulling te geven aan uw digitale agenda.

organisatie-Jan-Baggen-430

Jan Baggen

Chief Executive Officer - Cadac Group

over-ons-partnerschap-350@2x

Wij onderhouden strategische partnerschappen

Onze dynamische, strategische partnerschappen maken onze oplossingen nog krachtiger. Momenteel zijn we partner van de volgende belangrijke technologische koplopers:

 • Autodesk Platinum Partner. Wij werken al meer dan 30 jaar samen met deze Amerikaanse wereldleider in 3D-ontwerpsoftware voor onder andere engineering in de bouw, werktuigbouw en civiele infrastructuur. Als Platinum Partner moeten we altijd een 9 of 10 scoren op klanttevredenheid. Wij streven dan ook naar een uitstekende dienstverlening. We zijn als eerste Autodesk Platinum Partner benoemd in de Benelux, een van de weinige Autodesk-partners in Europa en een van de beste twintig Autodesk-partners wereldwijd.
 • Microsoft Gold Partner. Als Microsoft-partner helpen we u te bouwen op gedegen technische en bedrijfskundige kennis. We hebben een specifieke op Microsoft gebaseerde applicatie die heel anders is dan wat onze concurrenten kunnen bieden. Onze op het Microsoft SharePoint-platform gebaseerde Cadac Organice Suite is een van de enige out-of-the-box SharePoint-oplossingen. Hiermee is het creëren, beheren en delen van digitale bestanden in uw complexe projecten efficiënter dan ooit.
over-ons-dun-bradstreet-1280

Wij zijn een sterk en gezond bedrijf

De D&B Rating van Dun & Bradstreet is wereldwijd al jarenlang erkend als de toonaangevende voorspellende indicator om bedrijfsrisico’s te evalueren en al in een vroegtijdig stadium te waarschuwen in geval van mogelijke liquiditeitsproblemen. D&B beoordeelt ons als een fiscaal zeer sterk, solide en solvabel bedrijf.

 • D&B Risico-indicator = 2
  Op een schaal van 1 tot 4 is ons kredietrisico dus minimaal.
 • D&B Rating = 2A
  Minder dan 5% van vergelijkbare bedrijven in Nederland scoort even goed.
 • D&B Faillissementsscore = 77
  Dit is aanzienlijk sterker dan het gemiddelde in onze branche.

Lees meer over onze D&B rating

over-ons-nedgraphics-vianen-1280

Over NedGraphics

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer. Dit doen we voor diverse overheden en bedrijven. We ontwikkelen software voor het ontwerpen, beheren en publiceren van digitale tekeningen en kaarten. Veelal geïntegreerd met andere gegevens binnen uw organisatie met als doel uw processen te optimaliseren en ontwerpresultaten te verbeteren. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving, maar ook de structuur waarbinnen gemeenten en marktpartijen werken behoort tot onze basiskennis.

In alles wat we doen, staat voorop dat wij uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Ontdek de oplossingen van NedGraphics

Cadac. Enabling digital.

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan.

Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

kerncijfers-2019-cdc-nl
janbaggenvisie

Onze visie

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. De experts van Cadac helpen u deze digitale transformatie te omarmen. Het is dan ook onze visie om met gedreven experts, excellente producten en diensten invulling geven aan uw digitale agenda.

Cadac. Enabling digital. 

8-reasons-why-2-1280

Uw ontwerpprocessen zijn complex dus goede software is een must

Wij geloven in de producten van Autodesk en Microsoft SharePoint. Op basis van deze toonaangevende oplossingen en meer dan 30 jaar ervaring in uw industrie, optimaliseren we uw designprocessen om te komen tot nog betere digitale ontwerpen. En tot een nog efficiënter documentbeheer.

Ontdek het Cadac Channel

paulsmeetsleading_640

Onze cultuur maakt het verschil

Trusthworthy, committed, smart & leading. Die termen vatten goed samen wat ons Cadac maakt. U kunt op ons rekenen, we zijn betrouwbaar en eerlijk. We gaan vol voor gezamenlijk succes met u, onze klant. We weten wat er speelt aan ontwikkelingen en hoe u daar maximaal van profiteert. En tot slot proberen we niet alleen u te helpen bij groei, maar bepalen we ook graag zelf voor een deel de koers in de markt.

 

cadac-channel-cam-specialization-640

CAM innovaties in ons Cadac Lab

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken (CAD) vraagt om nieuwe productiemethoden (CAM). Met ons Digital Fabrication team kunnen wij u als geen ander helpen CAD en CAM te verbinden en deze nieuwe ontwerp- en productiemethoden binnen uw productontwikkelingsproces toe te passen.

In het Cadac Lab beschikken we over state-of-the-art apparatuur zoals een 3d scanner, 3D printer, CNC-machine en robotarm. Met thema’s Robotics, Additive Manufacturing, Quality Control, Generative Design en Industry 4.0 slaan we de brug tussen CAD en CAM.

over-ons-jan-baggen-1986-1280

Meer dan 30 jaar ondernemerschap

Cadac Group begon als CAD Advies Centrum in 1986. Oprichter Jan Baggen was toen 20 en studeerde bouwkunde aan Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Hij won in 1998 op 32-jarige leeftijd (nu nog altijd een van de jongste winnaars ooit) een Manager van het Jaar award. Terecht, want onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot de huidige internationaal georiënteerde organisatie met vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Australië. Met een jaaromzet van circa 30 miljoen euro. Jan Baggen woont met zijn vrouw en drie kinderen nog altijd vlakbij de hoofdvestiging in Heerlen.

bim-construction-2-1280

Maatschappelijk verantwoord automatiseren

We richten ons in alle activiteiten op een efficiënter ontwerpproces voor uw industrie. Zo dragen we bij aan een sneller en efficiënter bouwproces. Met minder verspilling en respect voor sociale en ecologische gevolgen.

We zien Maatschappelijk Verantwoord Automatiseren als een proces en niet als einddoel. Maar vooral zien we duurzaam ondernemen als integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Waarbij we verder gaan dan de wettelijke verplichting. We richten ons binnen het MVA op drie pijlers:

 • Duurzaam in oplossingen
 • Duurzaam in bedrijfsvoering
 • Maatschappelijk betrokken 
over-ons-wind-turbines-1280

Duurzaam in oplossingen

Met onze industrie-oplossingen en Cadac Organice Suite hebben we sterke troeven in handen waarmee ontwerp- en bouwprocessen efficiënter en met minder faalkosten en verspilling verlopen.

Dat is niet alleen economisch voordelig, het is ook duurzamer. Project betrokkenen hoeven dankzij deze oplossingen minder vaak fysiek bij elkaar te komen en het papierverbruik daalt drastisch.

over-ons-kunderhorst-1280

Duurzaam in bedrijfsvoering

Als organisatie zijn we dagelijks bezig onze ecologische voetafdruk steeds kleiner te maken. Door bijvoorbeeld papier-, gas- en energieverbruik in onze kantoren en de te reizen kilometers door personeel te beperken.

Zo heeft zusteronderneming Landgoed Kunderhorst BV nabij ons hoofdkantoor in Heerlen op initiatief van Cadac Group 20 hectare land omgevormd tot landgoed en voorzien van 3 hectare nieuw groen. Genoeg ter volledige compensatie van de CO2-uitstoot van ons wagenpark!

over-ons-weltania-1280

Maatschappelijk betrokken

Het voelt goed een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Wij doen dit door lokale initiatieven en goede doelen zoals Warchild, WNF, Kika en het Liliane Fonds te ondersteunen. Ook eigen initiatieven staan hoog op onze agenda. Zoals kosteloze trainingen en gastcolleges voor studenten.

Daarnaast organiseren we BIM en Digital Prototyping events waarmee we bewustwording creëren over hoe deze concepten kunnen leiden tot minder bouw- en faalkosten en materiaalverspilling.

Autodesk Platinum Partner

Wij werken al meer dan 30 jaar samen met deze Amerikaanse wereldleider in 3D-ontwerpsoftware voor onder andere engineering in de bouw, werktuigbouw en civiele infrastructuur. We zijn als eerste Autodesk Platinum Partner benoemd in de Benelux, een van de weinige Autodesk-partners in Europa en een van de beste twintig Autodesk-partners wereldwijd.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Advanced Construction

  Wij zijn door Autodesk geaccrediteerd voor de Autodesk Advanced Construction Specialisatie. Dit betekent dat wij u optimaal ondersteunen bij het implementeren van BIM-processen en de beste bouwkundige en installatietechnische oplossingen bieden.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Advanced MEP

  Als eerste Autodesk Platinum Partner in de Benelux zijn we als Cadac Group door Autodesk geaccrediteerd voor de Autodesk Advanced MEP Specialization.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Autodesk CAM

  Cadac heeft de Autodesk CAM Specialization ontvangen omwille van haar kennis, ervaring en processen. Dit betekent dat wij u optimaal ondersteunen tijdens uw productontwikkelingsproces.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Building

  Als Building Specialized Partner kunnen we u als klant optimaal ondersteunen bij het opzetten en implementeren van hun BIM workflow.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Civil Infrastructure

  Als Autodesk Civil Infrastructure Specialized Partner kunnen we u als klant optimaal ondersteunen bij het implementeren van Infrastructure Engineering en BIM in uw ontwerpprocessen.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Process & Power

  Als Autodesk Process & Power Specialized Partner bieden wij u als klant de beste ondersteuning bij het implementeren van plant design in uw ontwerpprocessen.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Product Design & Manufacturing

  Als Product Design & Manufacturing Specialized Partner kunnen we u als klant optimaal ondersteunen bij het implementeren van Digital Prototyping in uw ontwerpprocessen.

 • Cadac store_icons-5

  Specialization - Product Life Cycle Management (PLM)

  Als Product Life Cycle Management (PLM) Specialized Autodesk partner bieden we bij Cadac Group een betaalbare en eenvoudig te implementeren PLM-oplossing.

 • Cadac store_icons-5

  Value Added Services - Autodesk Authorized Training Center

  De certificering van Autodesk Authorised Training Center betekent we bij Cadac Group Autodesk trainingen en cursussen verzorgen van de hoogste kwaliteit.

 • Cadac store_icons-5

  Value Added Services - Autodesk Authorized Developer

  Cadac Group is geautoriseerd voor het ontwikkelen van oplossingen op basis van Autodesk software.

 • Cadac store_icons-5

  Value Added Services - Autodesk Authorized Certification Center

  Cadac Group is een Autodesk Authorized Certification Center. Hierdoor kunt u bij ons diverse Autodesk examens afleggen om de officiële Autodesk certificering te verkrijgen.

Microsoft Gold Partner

Als Microsoft-partner helpen we u te bouwen op gedegen technische en bedrijfskundige kennis. We hebben een specifieke op Microsoft gebaseerde applicatie die heel anders is dan wat onze concurrenten kunnen bieden.

 • Icon_red_medal

  Microsoft Gold Partner - Application & Development

  Met de Microsoft Application and Development Gold Competentie laten we zien dat we expertise hebben op het gebied van ontwikkelen en leveren van innovatieve toepassingen op de Microsoft platforms.

 • Cadac store_icons-3

  Microsoft Gold Partner - Collaboration & Content

  De Microsoft Collaboration and Content Gold Competentie toont aan dat we sterk zijn in het ontwikkelen van oplossingen op basis van Microsoft SharePoint. We implementeren en ondersteunen. u beheert uw content efficiënter dan ooit.

 • Cadac store_icons-3

  Microsoft Silver Partner - Learning

  Als Microsoft Partner voor Learning Solutions onderscheiden we ons van andere trainingsinstituten. Cadac Group biedt dan ook een uitgebreid aanbod Microsoft trainingen.

 • Cadac store_icons-3

  Microsoft Silver Partner - Cloud Accelerate

  Deze accreditatie is een erkenning van onze kennis en ervaring met cloud computing en implementaties van oplossingen gebaseerd op cloud diensten van Microsoft. Als Cadac Group zijn we een van de weinige Cloud Accelerate partners in Nederland.

Onze partners

Cadac Group beschikt over een netwerk van betrouwbare partners waarmee we vaak al jarenlang succesvol samenwerken.

brain-port-industries-bw

Brainport Industries

Cadac Group vormt samen met meer dan 100 leidende hightech-toeleveranciers in Nederland het unieke hightech ecosysteem, genaamd Brainport Industries.

Bezoek website
cad-learning

CADLearning

CADLearning levert Autodesk lesstof in een gebruiksvriendelijk en gepersonaliseerd leerplatform. Als Autodesk Authorized Publisher, creëert CADLearning lessen voor meer dan 50 Autodesk producten, waaronder de Autodesk Industry Collections.

Bezoek website
datapolis

Datapolis

Cadac Group is OEM partner van Datapolis en benut de state engine workflow technologie van Datapolis in de Cadac Organice Suite.

Bezoek website
dialux

DIALux

Dé toonaangevende softwareapplicatie voor berekeningen voor professionele lichtplanning.

Bezoek website
eplan

EPLAN

EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringsoftware en adviseert bedrijven hoe zij hun engineeringprocessen kunnen optimaliseren. Klanten profiteren van verhoogde efficiency door standaardisering, automatisering en integratie.

Bezoek website
exact

Exact

Exact biedt een totaalpakket dat het hele bedrijfsproces kan ondersteunen: logistiek, projectmanagement, fabricage, distributie, klantenservice, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Bezoek website
hr-automatisering

H&R Automatisering

Door het aangaan van een strategisch samenwerkingsverband zijn Cadac Group en H&R automatisering in staat een compleet pakket aan te bieden voor zowel software (Cadac Group), als hardware (H&R Automatisering).

Bezoek website
informative-graphics-corporation

IGC

Cadac Group gebruikt de ‘Brava for SharePoint’ viewing technologie van IGC om SharePoint documenten te bekijken, te annoteren en te bewerken in Cadac Organice of via een browser.

Bezoek website
layer2

Layer2

Layer2 is een toonaangevend leverancier van Microsoft SharePoint en Office 365 apps in Europa met een sterke focus op Data Integratie, Collaborative Knowledge Management en Social Networking.

Bezoek website
kunderhorst

Landgoed Kunderhorst

Landgoed Kunderhorst, zustermaatschappij van Cadac Group Holding BV, beschikt over prachtige paardenstallen en alle moderne faciliteiten voor exclusief vergaderen, heerlijke zakenlunches of weg te dromen in luxe kamers en vorstelijke suites.

Bezoek website
kbmax_logo

KBMax

KBMax is redefining CPQ and ecommerce for manufacturers globally. Their product configurator can handle complex business rules, visualization, real-time pricing, CAD automation and website embedding.

Bezoek website
microsoft-dynamics

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics biedt een reeks vertrouwde, aanpasbare enterprise resource planning (ERP) en customer relationship management (CRM) oplossingen die samenwerken met bekende Microsoft-software.

Bezoek website
pezy

Pezy Group

Pezy heeft een passie voor het creëren van innovatieve producten en het verleggen van technologische grenzen op het gebied van mechanica en kunststoftoepassing. Het bedrijf heeft diepgaande Autodesk Moldflow kennis en expertise.

Bezoek website
planon

Planon

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties helpt bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek.

Bezoek website
radial-sg

Radial SG

Cadac Group is OEM partner van Radial SG en heeft op basis van de Radial SG Viewport technologie Cadac Organice Viewport ontwikkeld.

Bezoek website
ridder-data-system

Ridder Data Systems B.V.

Ridder Data Systems is een betrouwbare ERP leverancier voor de maakindustrie. Met deze software heeft u alle processen inzichtelijk, van aanvraag tot facturering.

Bekijk website
smrt-projects

SMRT Projects

SMRT Projects is een toonaangevende leverancier van innovatieve, robuuste en betrouwbare software-oplossingen voor de meest veeleisende procesbeheersing en voortgangsrapportage behoeften.

Bezoek website
tradecloud

Tradecloud Supply Chain Platform

Tradecloud is een B2B platform voor industrie en groothandel. Inkopers en leveranciers vertrouwen op het cloud-platform om hun externe inkoop- en verkoopprocessen te optimaliseren.

Bezoek website
trimergo

Trimergo

ERP software die, anders dan conventionele ERP-software, uitgaat van de projectmatige afstemming tussen verkoop, engineering, inkoop, productie, montage en service.

Bezoek website
twinport

TwinPort

TwinPort Geleendal Beheer, moedermaatschappij van Cadac Group Holding BV, biedt centraal in Zuid-Limburg unieke huisvestingsmogelijkheden en meer dan 10.000 m² kantoorruimte aan bedrijven die hoge eisen stellen aan comfort en dienstverlening.

Bezoek website
yellax

Yellax

Yellax ondersteunt bij het hardware en software ontwerp van industriële machine- en procesbesturingen en heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren en adviseren van ontwerpprocessen binnen de Industriële Automatisering.

Bezoek website

Wij hebben onze successen volledig te danken aan alle klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken en door de betrokken inzet van onze medewerkers

organisatie-Jan-Baggen-430

Jan Baggen

Chief Executive Officer - Cadac Group

Awards 

 • Cadac store_icons-3

  2019

  Cadac Group wint Autodesk Business Innovation Award 2019.

 • Cadac store_icons-3

  2017

  Cadac Group winnaar Autodesk Customer Succes Story Award.

 • Cadac store_icons-3

  2017

  Cadac Group ontvangt wederom Autodesk Platinum Club Award.

 • Cadac store_icons-3

  2015

  Cadac Group wordt wederom verkozen tot Best Managed Company.

 • Cadac store_icons-3

  2014

  Cadac Group wordt verkozen tot Best Managed Company.

 • Cadac store_icons-3

  2014

  Cadac Group wint Manufacturing Excellence Award.

 • Cadac store_icons-3

  2014

  Cadac Group wint Autodesk Benelux Partner of the Year Award.

 • Cadac store_icons-3

  2014

  Manufacturing divisie wint diverse Autodesk Awards.

 • Cadac store_icons-3

  2013

  Bevorderd tot Autodesk Platinum Partner.

 • Cadac store_icons-3

  2013

  Gehuldigd als 25 jaar succesvol Autodesk Global Partner.

 • Cadac store_icons-3

  1998

  CEO Jan Baggen wordt verkozen tot de jongste Manager van het Jaar ooit.

 • Cadac store_icons-3

  1995

  Cadac Group wint Economieprijs Heerlen.

over-ons-klanttevredenheid

Wij streven naar perfectie

Om ons op alle gebieden te blijven verbeteren en structureel feedback van klanten te ontvangen over onze diensten en service, is onderzoek naar klanttevredenheid gestandaardiseerd en geprofessionaliseerd. De feedback geeft ons de gelegenheid om beter te weten wat onze relaties belangrijk vinden, om hen vervolgens nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ook Autodesk meet wereldwijd de mate van klanttevredenheid bij Autodesk Partners. Als resultaat van de hoge waarderingen via deze enquêtes is Cadac Group als enige Autodesk Partner in de Benelux in mei 2013 gepromoveerd tot Autodesk Platinum Partner. Dit betekent dat wij op het hoogste niveau topkwaliteit leveren.

Bij Cadac Group staan klanttevredenheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Iedere dag streven wij ernaar onze service & dienstverlening te optimaliseren en waar nodig aan te passen aan de wensen van onze klanten.

organisatie-Jan-Baggen-430

Jan Baggen

Chief Executive Officer - Cadac Group

over-ons-klantentevredenheid-1280

94% tevreden met onze service

Ook als Autodesk Platinum Partner blijven wij streven naar perfectie. Deze sterke focus op het bereiken van een hoger niveau van klanttevredenheid werpt dan ook zijn vruchten af.

Uit de klanttevredenheidsonderzoeken van Autodesk tussen januari 2020 en juni 2020, bleek dat 94% van de ondervraagde klanten tevreden is met onze service. 24% beoordeelde ons op diverse gebieden met zevens of achten en 75% zelfs uitsluitend met negens en tienen. 

over-ons-csat-1280

Excellente Altr Score

De Altr Score (Average Likelihood To Recommend) is een krachtige indicator om aan te geven hoe klanten onze diensten waarderen. Deze score, van 0 t/m 10, geeft weer in welke mate klanten onze producten en diensten aanbevelen aan anderen.

Cadac Group heeft zich een score van minimaal 8,5 als doel gesteld en behaalde n.a.v. de onderzoeken tussen mei 2019 en augustus 2019 een score van maar liefst 8,9. Een prestatie die ruim boven het gemiddelde in de Benelux, Noord-Europa en EMEA ligt. Daarnaast is ook de response rate uitzonderlijk hoog in vergelijking met deze gebieden, ofwel onze klanten zijn eerder geneigd om ons te beoordelen dan andere Autodesk partners in deze regio’s.

Werkt onze aanpak ook voor u?
Wij zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld