Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

CAM Consultancy

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden. Computer-aided manufacturing biedt hier antwoord op, maar CAM is een complex proces en vereist meer dan alleen software. Als erkend Autodesk CAM-specialist kunnen wij u helpen CAD en CAM te verbinden en deze (deels) nieuwe ontwerp- en productiemethoden binnen uw productontwikkelingsproces toe te passen.

De CAM-consultants van Cadac verdiepen zich al jaren in de CAM-wereld door middel van intensieve trainingen en te innoveren in het Cadac Lab. Daarom ontvingen zij in 2019 de Autodesk CAM Specialization. Een internationale erkenning voor de kennis, ervaring en processen op het gebied van CAM.

Niet alleen bewijst deze accreditatie dat we koploper zijn op het gebied van CAM, maar het geeft ons ook de mogelijkheid u nog beter te helpen met uw productontwikkelingsproces ongeacht in welke tak van de maakindustrie u actief bent.

  • Betere kwaliteit
  • Minder kosten
  • Autodesk CAM Specialization

In Augustus 2019 heeft Cadac de Autodesk CAM Specialization ontvangen voor onze kennis, ervaring en processen op het gebied van Computer-Aided Manufacturing (CAM). De accreditatie erkent niet alleen Cadac’s expertise op het gebied van CAM, maar stelt ons ook in staat een selectie van exclusieve high-end Autodesk CAM-oplossingen op te nemen in onze productcatalogus.

We verdiepen ons al jaren in de CAM-wereld in het Cadac Lab. In ons hoofdkantoor in Heerlen hebben wij deze werkplaats ingericht waar we uw ontwerpen op maakbaarheid en kwaliteit kunnen toetsen. In deze innovatieve, inspirerende werkplaats beschikken we over een professionele 3D-printer, 3D-scanner, robotarm, en een state-of-the-art 5-assige Haas VF1 CNC-machine.

De opkomst van nieuwe ontwerp technieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden. In ons hoofdkantoor in Heerlen hebben wij daarom het Cadac Lab ingericht, een innovatie werkplaats waar we CAD en CAM verbinden, ontwerpen op maakbaarheid en kwaliteit kunnen toetsen en u praktisch kennis kunt maken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces.

In de inspirerende omgeving van het Cadac Lab beschikken we over een fraai machinepark, waaronder 3D printers, 3D-scanner, een robotarm, en een state-of-the-art 5-assige CNC-machine.

Ontdek meer over het Cadac Lab

CAM Consultancy

Optimaliseer uw productontwikkelingsproces

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over CAM Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld