Hoe zorg ik ervoor dat Vault goed weergegeven wordt op een 4K monitor?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 28 mei 2021

Probleem:

Als u de Vault opent op een scherm met een 4K-resolutie (3840x2160) dan ziet u dat de Vault niet werkbaar is op deze wijze.

Oorzaak:

Autodesk Vault is niet geoptimaliseerd voor 4K.

Oplossing:

1. Klik met de rechtermuisknop op de Vault snelkoppeling op uw bureaublad of andere locatie.
  2. Selecteer "Eigenschappen".

3. Selecteer binnen de eigenschappen het "Compabiliteit" tabblad.
  4. Selecteer vervolgens de optie "Hoge DPI-instellingen wijzigen.

5. Vink de optie "Gedrag van hoge DPI-schaalbaarheid negeren" aan binnen het "Hoge DPI-schaalaanpassing negeren" blok.
  6. Selecteer vervolgens in het dropdown menu "Systeem" of "Systeem (uitgebreid)"

7. Sluit dit venster af door op "OK" te klikken.
  8. In het Eigenschappen scherm dient u vervolgens op "Toepassen" te klikken.
  9. Vervolgens kan dit venster ook afgesloten worden door op "OK" te klikken.