Naar hoofdinhoud

CAM-trainingen

CAM-trainingen op elk niveau

Complexe software, nieuwe apparatuur en innovatieve methodes transformeren het CAM-landschap

Door de opkomst van nieuwe ontwerptechnieken (CAD), is ook het productontwikkelingsproces geëvolueerd (CAM). Complexe software, nieuwe apparatuur en innovatieve methodes transformeren het CAM-landschap. Een goede zaak!

Niet alleen dalen uw kosten, maar ook uw productiesnelheid en productkwaliteit gaan erop vooruit. Op voorwaarde dat u de tools van uw CAM-software optimaal inzet. Leer hoe u dit doet in een geschikte CAM-training!

cadac lab

Leer alles over de tools en technieken van uw CAM-software en -apparatuur

Onlangs ontving Cadac de Autodesk CAM Specialization omwille van onze kennis, ervaring en processen op het gebied van computer-aided manufacturing. Onze ervaren consultants volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Daarbij innoveren ze en testen ze de laatste technieken op hightech apparatuur in het Cadac Lab.

Zij vertalen hun kennis en ervaring graag voor u in een cursus. Maakt u al gebruik van geavanceerde CAM-technieken of bent u nog een beginnende CAM-gebruiker? Bij Cadac vindt u de training die bij u past bij uw niveau. 

Top 4 CAM-trainingen

Pas CAM beter toe dankzij een praktijkgerichte training

Schrijf u in voor de voordelige Autodesk- en CAM-trainingen van Cadac. Volg praktijkgerichte cursussen gebracht door de beste CAD-CAM-experts van de Benelux. Neem deel aan de training Fusion 360 3D CAM, Fusion 360 5-assig simultaan CAM of FeatureCAM Wire EDM.

Niet gevonden wat u zocht? Ga dan voor een training op maat. Breng ons op de hoogte van uw specifieke opleidingsdoelstellingen en wij organiseren een cursus voor u waarin we de gewenste onderwerpen behandelen. We schakelen een specialist uit uw vakgebied in en houden rekening met uw niveau. Geïnteresseerd in een training op maat? Laten we samen de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken.

Ontdek al onze trainingen

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CAM-oplossingen van Cadac.

cadac lab cnc

Leer werken met de laatste ontwikkelingen in CAM

Als koploper op het gebied van CAM, kunt u op ons rekenen voor kwalitatieve en resultaatgerichte cursussen. Zowel beginners als gevorderde gebruikers kunnen bij Cadac terecht voor een geschikte training.

Voornamelijk voor machinefabrieken of bedrijven die onderdelen maken voor machines, spelen flexibiliteit en kwaliteit een doorslaggevende rol bij de verkoop van producten. Leer hoe u het productieproces van uw producten eenvoudig aanpast en hoe u de kwaliteit van uw product kunt verbeteren tijdens onze trainingen. Heeft u nog vragen over ons trainingsaanbod?

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van CAM-trainingen

  • Training van CAD/CAM-specialisten

    Leer van de beste CAM-specialisten in de Benelux.

  • Praktijkgerichte trainingen

    Leer uw software beter kennen aan de hand van praktijkvoorbeelden en -oefeningen.

  • De CAM-training die bij u past

    Vind een CAM-cursus aangepast aan uw niveau en vakgebied of kies voor een maatwerktraining.

Cadac, all-round CAM-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

CAM-experts

Boek de beste CAM-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

CAM-diensten

Laat u ondersteunen door onze CAM-diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

CAM-software

Koop voordelige CAM-software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld