Naar hoofdinhoud

Autodesk Inventor

De beste digitale 3D-prototypes maakt u met Inventor

Dure prototypes zijn niet meer nodig

Het proces van ontwerp tot aan productie van een nieuw product, machine of onderdeel wilt u als werktuigbouwkundig engineer zo vlot mogelijk laten verlopen. Bij voorkeur houdt u de kwaliteit zo hoog mogelijk en de kosten zo laag mogelijk.

De 3D-CAD-engineering-oplossing Autodesk Inventor Professional maakt dit mogelijk. Meer zelfs, dure prototypes zijn niet meer nodig, want met Inventor digitaliseert u het gehele proces vanaf de eerste schets.

inventor software

Creëer, simuleer en optimaliseer al vroegtijdig in het ontwerpproces

Met Autodesk Inventor Professional ontwerpt u producten, machines en mechanische onderdelen als nooit tevoren. Sneller, beter en tegen lagere kosten. 

Populaire Inventor-software

Start met digital prototyping

Autodesk Inventor Professional biedt veel mogelijkheden voor simulatie en ontwerpvalidatie, tools voor large assemblies, plastic parts design, sheet metal design, en het genereren van een BOM (Bill Of Materials).

Bekijk al onze Inventor-software

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de Inventor-oplossingen van Cadac.

neil cross inv mark

In samenwerking met Neil Cross, eigenaar van het populaire YouTube-Kanaal TFI, heeft Cadac Group een benchmark-tool ontwikkeld voor gebruikers van Autodesk Inventor.

Invmark: dé benchmark-tool voor Autodesk Inventor

Welke hardware is het beste voor het gebruik van Autodesk Inventor? En hoe presteert uw huidige hardware ten opzichte van andere Autodesk Inventor-gebruikers? Invmark geeft inzicht in 3D-berekeningen, plaatsing en creatie van gegevensrijke weergaven, FEA, grafische testen, workflows en nog veel meer. Upload en vergelijk uw testscores met collega's en de gehele Autodesk-community op het InvMark Leaderboard.

Ontdek InvMark

autodesk inventor

Koop Autodesk Inventor tegen de laagste prijs

Dankzij Inventor weet u dat uw ontwerp zal werken in de praktijk en levert u sneller een kwalitatief beter product tegen lagere ontwikkelkosten. Profiteer ook van deze voordelen en koop uw Inventor-software bij Cadac. Als erkend Autodesk Platinum Partner, garanderen wij u de laagste prijs!

Met Cadac als softwareleverancier geniet u niet alleen van de laagste prijs, maar ook van onze flexibiliteit en krachtige service. Profiteer van gratis Autodesk Inventor Support, voeg Cadac Advanced Support en/of installatiehulp toe aan uw Inventor-licentie. Kies daarbij zelf de looptijd van uw abonnement en bepaal ook zelf het aantal gewenste seats. 

Heeft u al een offerte? Wij bieden u gegarandeerd een betere!

De voordelen van Inventor-software

  • Ontwikkel betere producten

    Simulatie en optimalisatie van uw ontwerp levert een hogere kwaliteit.

  • Versnel uw time-to-market

    Door vroegtijdig te ontwerpen, simuleren en optimaliseren in het ontwerpproces, brengt u uw producten sneller op de markt.

  • Creëer meer ruimte voor innovatie

    Dankzij de snelle workflows en tekentools bespaart u veel tijd. Hierdoor kunt u zich focussen op innovatie.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

services cadac diensten

Inventor-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen
cadac experts

Inventor-experts

Boek de beste experts bij Cadac

Bekijk experts
services cadac

Inventor-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten

Kies een locatie

Europa

Wereld