Naar hoofdinhoud

Datamanagement-trainingen

Boek eenvoudig en snel een datamanagement-cursus

Slim omgaan met data

De landelijke referentiearchitectuur voor gemeenten GEMMA 2 geeft richting aan hoe gemeenten hun informatiehuishouding moeten inrichten om effectieve digitale communicatie mogelijk te maken. Cadac Group voldoet met haar software aan deze referentiearchitectuur en gegevens- en berichtenstandaarden. Naast referentiearchitectuur gebaseerd op GEMMA 2 bereidt Cadac haar klanten voor op de Common Ground.

Om al deze bestaande referentiearchitecturen en nieuwe ontwikkelingen correct toe te passen in de dagelijkse praktijk bent u aan het juiste adres bij Cadac. Dankzij onze datamanagement-cursussen kunt u gegevensstromen beter beheren én doelgroepen beter bedienen met de juiste informatie.

Top 4 datamanagement-trainingen

Til uw kennis op gebied van datamanagement naar een hoger niveau

Bij Cadac volgt u beheer- en gebruikerstrainingen van de hoogste kwaliteit. Volg een NedMagazijn-, NedGeoservices-, NedBrowser- en NedGlobe-training om zo uw kennis en de kennis van uw medewerkers naar een volgend niveau te tillen.

Niet gevonden wat u zocht? Kies voor een maatwerktraining van Cadac die aansluit op uw specifieke opleidingsdoelstellingen. Laat ons weten welke onderwerpen u graag wilt behandelen in een cursus. We schakelen een gespecialiseerde trainer in en houden rekening met uw niveau.

Wilt u meer weten over de trainingen op maat?
Neem contact met ons op

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij datamanagement-oplossingen

Zet niet alleen in op software, maar ook op kennis

Al sinds jaar en dag staat Cadac klaar om gemeenten te helpen met de realisatie van hun digitale agenda. 

Ons trainingsaanbod is gericht op beheerders en gebruikers van Cadac-software. Het is essentieel om uw kennis op peil te houden, wilt u het maximale halen uit uw gegevenslandschap. Uw organisatie is erbij gebaat dat de informatiekwaliteit op orde is. Daarnaast willen gebruikers toegang tot de juiste informatie die relevant is voor hun taak. Uw gebruikers worden tevens, middels de datamanagement-trainingen van Cadac, snel wegwijs in de gebruiksvriendelijke user interfaces van onze applicaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van datamanagement-trainingen

  • Training van echte ervaringsdeskundigen

    Leer van de beste experts; digitale pioniers die hun theoretische kennis en kennis uit het werkveld met u delen.

  • Praktijkgerichte trainingen

    Aan de hand van voorbeelden en oefeningen brengt u structuur aan in de vele gegevensstromen en maakt u ze begrijpelijk voor uw doelgroep.

  • Kies uw eigen leerpad

    Wij verzorgen datamanagement-cursussen aangepast aan uw niveau en vakgebied of stellen samen met u een maatwerktraining samen.

All-round datamanagement-partner

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

Datamanagement-experts

Boek de beste experts.

Bekijk experts
services cadac

Datamanagement-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
cadac autodesk software

Datamanagement-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld