Naar hoofdinhoud

Hoe kan ik Cadac Organice Vault upgraden op een werkstation?

How to

Laatst gewijzigd op 16 december 2021

LET OP! Indien u de upgrade gaat uitvoeren op een werkstation waarop Autodesk Vault Job Processor gebruikt wordt, stel dan eerst de bestaande job processor configuratie veilig door een kopie van onderstaand bestand te maken voordat de upgrade wordt uitgevoerd: 


C:\ProgramData\Autodesk\Vault 20xx\Extensions\Cadac Organice Vault 20xx\Organice.Vault.Extension.vcet.config

Voer de volgende stappen uit om de upgrade te installeren:


1. Sluit alle geopende programma's


2. Download de betreffende upgrade:

ReleaseProduct Downloads
2022Cadac Organice Vault 2022
2021Cadac Organice Vault 2021
2020Cadac Organice Vault 2020
2019Cadac Organice Vault 2019
2018Cadac Organice Vault 2018
2017Cadac Organice Vault 2017
2016Cadac Organice Vault 2016


3. Pak het bestand uit op een voor u makkelijk vindbare locatie.


4. Dubbelklik op het bestand ‘Cadac Organice Vault Client Solutions Installer.exe’.

 


De status van alle componenten die beschikbaar zijn in de ‘Solution Installer’ worden weergegeven. In het bovenstaande voorbeeld hebben alle componenten een groen vinkje om aan te geven dat die componenten al zijn geïnstalleerd. 


De huidige 'Solution Installer' bevat een nieuwe versie van alle componenten. Daarom is de 'actie' voor de componenten ingesteld op 'Upgrade', weergegeven met een blauwe cirkel met pijl. Mocht dit niet het geval zijn volg dan de actie bij Stap 5.

 


5. Klik met de rechtermuisknop op een van de onderdelen, vervolgens worden de beschikbare opties getoond. Selecteer 'Upgrade' en klik op 'Next'.


6. Druk op 'Finish' op het moment dat de upgrade voltooid is.Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld