Hoe pas ik de gelijktijdigheid van het reserve vermogen aan binnen Nordined E-schema?

How to

Laatst gewijzigd op 30 augustus 2019

Om de gelijktijdigheid van het reserve vermogen aan te passen binnen Nordined E-schema  volgt u de onderstaande stappen:

Stappen:

1. Ga naar de map: C:\Users\<gebruiker>\AppData\Roaming\Cadac Group\Techniek 10.6\ES\I
  2. Open de Eschema.ini in notepad (kladblok)
  3. Zoek de regel op [TOTBOX]
  4. Daar staat een regel onder Procent en daar kun je het percentage aanpassen (let op alleen de getallen aanpassen)

5. Klik op save om je bestand op te slaan.