Hoe wissel ik in de nieuwe Nordined LT (7.9.1) versie van gebruiker?

How to

Laatst gewijzigd op 30 november 2021

De nieuwe Nordined LT versie (7.9) maakt gebruik van een Named-use licentie. Hierdoor dient de gebruiker met zijn eigen Cadac-account in te loggen. Om van gebruiker te kunnen wisselen dient u de volgende stappen te doorlopen.

Stappenplan

• Gooi de cookies van Internet Explorer weg.
  • Verwijder uit de Registry de volgende map en zijn twee string values:
    • [HKEY_CURRENT_USER\Software\Cadac Group\AEC WA Int Cld\Cadac Authorization]

Hierna kan AutoCAD LT opnieuw worden opgestart en wordt het inlogscherm opnieuw getoond.