Naar hoofdinhoud

Hoe verwijder ik gebruikers van mijn Autodesk-software?

Single user/ Stand Alone licentie

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

In de nieuwe weergave van Autodesk Account Gebruikers beheers kunnen alleen beheerders gebruikers verwijderen. Het verwijderen van een Gebruiker ontneemt de gebruiker de toegang tot alle producten en services. De persoonsgebonden Autodesk Account van de gebruiker blijft bestaan.


Opmerking: Alleen beheerders hebben toegang tot gebruikersbeheer.


Deleting primary and secondary admins
Eerste en tweede niveau beheerders kunnen niet verwijderd worden voordat hun beheerders rechten zijn verwijderd.


Gebruikers verwijderen

  1. Log in in het Autodesk Account op manage.autodesk.com en kies User Management > By User Links in het navigatie menu. Alleen een beheerder zal het kopje 'User Management' beschikbaar hebben.
  2. Zweef met de muis boven de gebruiker en klik het vuilnisbak icoon. De toegang tot de producten en de software zal worden verwijderd. De toegang tot het persoonlijke Autodesk account van de gebruiker blijft bestaan.

    Opmerking: Indien het getoonde scherm er anders uitzien dan het voorbeeld, kan het zijn dat er nu toegang is tot het 'classic user management'. Zie hiervoor Gebruikers verwijderen uit de 'Classic User Management' omgeving
    .

    The trash icon to remove a user in Autodesk Account user management

Bron: https://knowledge.autodesk.com/customer-service/account-management/users-software/user-management/remove-users


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld