Hoe ken ik producten en services toe aan gebruikers?

Single user/ Stand Alone licentie

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

In het Autodesk Account, kunnen account beheerders gebruikers producten en services toewijzen.

Services bevatten ondermeer toegang tot online storage, rendering, en overige cloud services gekoppeld aan een product. Welke opties er zijn is afhankelijk van de software. Controleer de documentatie van de software voor een overzicht van alle beschikbare services.

Producten en Services toekennen aan gebruikers

1. Log in in het Autodesk Account op manage.autodesk.com en kies User Management > By User Links in het navigatie menu. Alleen een beheerder zal het kopje 'User Management' beschikbaar hebben.

Opmerking: Indien het getoonde scherm er anders uitzien dan het voorbeeld, kan het zijn dat er nu toegang is tot het 'classic user management'.

Zie hiervoor Gebruikers toevoegen in de 'Classic User Management' omgeving.

Autodesk Account user management
  2. Klik op de naam van de gebruiker om de beschikbare producten te zien.
  3. Selecteer elk product en/of service waartoe de gebruiker toegang dient te hebben. Het aantal (nog) beschikbare 'seats'  wordt weergegeven bij elk product.

Assign products in Autodesk Account user managementDe gebruiker zal een uitnodiging per email ontvangen om de software te downloaden en installeren vanuit hun eigen Autodesk Account.

Producten en Services toekennen aan gebruikers (Video)

Video Thumbnail
Video Thumbnail
2:45
  1. 1Add Users
  2. 2Delete Users
  3. 3Assign Users to Products
  4. 4Edit User Permissions
●●●●

Producten en Services toekennen aan gebruikers in de nieuwe weergave van het Autodesk Account