Hoe vind ik welke Netwerklicenties (Multi-user) in gebruik zijn?

Multi user / Netwerk licentie

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Wanneer u wilt weten of er bepaalde Netwerk (multi-user) licenties in gebruik zijn kunt dit vrij eenvoudig controleren binnen uw licentiemanager:

Stappen:

1. Klik op server status
  2. Klik op Perform Status Enquiry
  3. Zoek het product dat u wilt controleren op basis van de Feature Code [ meer info Feature Code ]
    1. Dit kan door te scrollen
    2. of door de tekst  in het logvenster met rechtermuisklik --> select all --> rechtermuisklik -->  copy -->  te plakken in Notepad --> zoek op de betreffende featurecode ( bijv.  voor Autocad 2018 -> 86830ACD_2018)
  4. Hier wordt het aantal licenties weergegeven dat u hebt
  5. Hier ziet u hoeveel licenties er in gebruik zijn.