Naar hoofdinhoud

Civil 3D

Dé totaaloplossing voor het ontwerpen en documenteren van civiele projecten

Civil 3D ondersteunt BIM met geïntegreerde functies voor betere concepten, ontwerpen en constructiedocumentatie

Met Civil 3D krijgen infrastructuurontwerpers meer inzicht in projectprestaties, onderhouden ze een grotere consistentie in de gegevens en processen en reageren ze sneller op veranderingen.

Deze Civil 3D-software biedt u een betere en eenvoudige manier voor het ontwerpen, analyseren en documenteren van uw civieltechnische projecten. Bovendien koppelt Autodesk Civil 3D ontwerpen en tekeningen op een slimme manier, zodat uw productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Maximale resultaten met Autodesk Civil 3D

Voor de beste resultaten met Autodesk Civil 3D heeft u meer dan alleen software nodig. Laat u door ons adviseren, begeleiden en opleiden.

cadac autodesk software

Civil 3D-software

Bestel Autodesk Civil 3D-software tegen de beste prijs.

Bekijk software
services cadac diensten

Civil 3D-trainingen

Breng uw kennisniveau naar een hoger niveau.

Bekijk trainingen
cadac experts

Civil 3D- experts

Profiteer van de kennis en ervaring van een expert.

Bekijk experts
services cadac

Civil 3D-diensten

Zet Autodesk Civil 3D optimaal in dankzij onze diensten.

Bekijk diensten
civil 3d

Een gestandaardiseerde manier van werken dankzij Civil 3D-software

De weergave van het ontwerpmodel wordt in Autodesk Civil 3D volledig geregeld door een krachtig systeem van stijlen, die de voorstellingen van onder andere het terreinmodel gedefinieerd hebben (triangulatiemodel, hoogtemodel, etc.) en de 3D objecten vertaald naar de juiste NLCS lagen.

Binnen de Benelux is een lokalisatie beschikbaar met Autodesk Civil 3D- basistekeningen voor de meest gangbare ontwerpstandaarden. Voor Nederland is dit de Nederlandse CAD- standaard (NLCS).

Door middel van basis- of templatetekeningen kunt u alle gebruikers binnen uw organisatie dezelfde stijlen laten gebruiken. Door Autodesk Civil 3D te combineren met de gelokaliseerde NedInfra Suite-oplossingen vereenvoudigt en versnelt u bovendien uw civieltechnische werkzaamheden.

civil 3d

Krachtige CAD-software met industriespecifieke toolsets

Autodesk Civil 3D is de civieltechnische ontwerpsoftware welke BIM (Bouw Informatie Model) ondersteunt met geïntegreerde functies voor betere concepten, ontwerpen, ontwerpautomatisering met Dynamo en constructiedocumentatie. 

De functies van Autodesk Civil 3D ondersteunen diverse infrastructurele projecten, zoals spoor-, wegen- en waterbouwprojecten, luchthavens, riool- en regenwaterprojecten en civieltechnische kunstwerken. Autodesk Civil 3D maakt ook onderdeel uit van de Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection.

civil 3d

Cadac helpt u de mogelijkheden van Civil 3D maximaal te benutten

U kunt bij ons terecht voor voordelige Autodesk Civil 3D-abonnementslicenties en -expertise. Zo organiseren wij trainingen waarin de facetten voorkomen die zich in de civieltechnische markt afspelen. Ook wanneer u extra capaciteit of kennis wilt inhuren, vindt u op ons platform voor iedere toepassing een geschikte expert.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact met ons op

AutoCAD-civil-3d-1280

Civil 3D voor uw infrastructurele (BIM) werkzaamheden

De digitalisering is in volle opmars. Op de markt vindt u diverse soorten CAD-software. Waar let u op wanneer u op zoek bent naar een CAD-partner? De prijs of de tools? Of eerder de dienstverlening of de kennis van de verkoper? Wij ervaren dat u rekening houdt met al deze aspecten.

Bij Cadac kunt u rekenen op een eerlijk advies. Wij bekijken welke tools uw organisatie nodig heeft en of Civil 3D het programma is waarnaar u echt op zoek bent. De mogelijkheden zijn breed. Binnen Cadac Group werken daarom diverse specialisten uit verschillende markten, zodat wij de juiste consultancy en trainingen kunnen bieden, op maat voor uw organisatie. Bovendien kunt u via Cadac een Autodesk-expert inhuren voor uw projecten.

Bent u op zoek naar een Autodesk-partner?
Wij gaan graag met u in gesprek

Small_Business_AutoCAD_Civil -1280

Sneller en efficiënter ontwerpen en documenteren dankzij Autodesk Civil 3D

Het is een totaaloplossing, een softwarepakket voor ontwerp op basis van 2D en 3D data, waar het documenteren van dit ontwerp en tools voor BIM in verwerkt zitten. Dit werkt niet alleen sneller, maar ook efficiënter.

U haalt pas alles uit Autodesk Civil 3D wanneer de juiste medewerkers beschikken over de juiste kennis. Wij bekijken graag met u welke software of kennis nog in uw organisatie ontbreekt met als doel het maximum uit de digitalisering te halen.

Meer weten over deze complete oplossing?
Neem contact met ons op

Werkt onze aanpak ook voor u?

Wij zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld