Naar hoofdinhoud

Cadac. Enabling digital.

Is uw organisatie klaar om ontwerp, realisatie en gebruik volledig te digitaliseren? Onze experts helpen.

Coen-Hagedoorn-Dark Rijksvastgoedbedrijf-Dark Royal-HaskoningDHV-Dark Van-Wijnen-Dark bam-g

Cadac, meer dan alleen software. Ontdek het volledige aanbod. 

highlight-cadac-lab

Cadac Lab

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden. In ons hoofdkantoor in Heerlen hebben wij daarom het Cadac Lab ingericht, een innovatie werkplaats waar we CAD en CAM verbinden, ontwerpen op maakbaarheid en kwaliteit kunnen toetsen en u praktisch kennis kunt maken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces.

Ontdek het Cadac Lab
highlight-cadac-creators

Cadac Creators

Als Cadac Creator werk je aan gave projecten. Veel bedrijven in de maakindustrie, de bouw en bij de overheid rekenen op Cadac Creators. Lees hier in welke jobs je zoal terecht kunt komen en wat je er kunt leren.

Ontdek Cadac Creators
Highlight-Store-Korting@2x

Cadac Store acties

Bekijk een overzicht van alle acties die momenteel te vinden zijn in de Cadac Store. Ontdek onze actie(s) en bespaar op uw software.

Ontdek onze acties

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

cpq-1280

Hoe bevordert een 3D-productconfigurator conversies voor B2B?

Denk je bij de term ā€˜3Dā€™ meteen aan een gammele kartonnen bril met één rode en één blauwe lens? Dan is het tijd om dit beeld van 3D te herzien!

Lees meer
big data machine

Vlog | Big Data Machine & Predictive Maintenance

In het kader van Predictive Maintenance is bij Cadac Group het idee ontstaan om een showcase te realiseren waarin wordt gedemonstreerd of én hoe het mogelijk is om een voorspelling te doen over het gedrag van een systeem. Door gebruik te maken van Machine Learning en Artificial Intelligence wordt deze voorspelling volledig gebaseerd op data.

Lees meer
Mook-en-Middelaar-groot-1024x685

Koppeling NedBGT Mook en Middelaar aan Greenpoint-BOR

Wederom is er een succesvolle koppeling tussen NedBGT en een BOR-applicatie, in dit geval Greenpoint-BOR gerealiseerd. Ook gemeente Mook en Middelaar is nu een gemeente waar het horizontaal berichtenverkeer volgens StUF-Geo IMGeo loopt.

Lees meer

Kies een locatie

Europa

Wereld