Naar hoofdinhoud

Cadac NXTdim

Volledige grip op uw ontwerpproces

Verbeter uw Inventor workflow met de add-ons van de Cadac NXTdim Suite

De Cadac NXTdim Suite bevat add-ons en applicaties die perfect samenwerken met Autodesk Inventor. Hoewel Inventor krachtige designsoftware is, ervaart u waarschijnlijk regelmatig dat processen niet vlot verlopen. Cadac zette zijn 30 jaar werktuigbouwkundige ervaring om in tools die aansluiten op Autodesk Inventor. Het resultaat? Oplossingen voor het ontwerpproces van werktuigbouwkundige engineers.

Als digital enabler is Cadac actief bij diverse werktuigbouwkundige organisaties. Aangezien we software verkopen, trainingen geven, experts inschakelen bij klanten en diensten op maat leveren, weten we waar organisaties in de werktuigbouwkunde, zoals u, vaak tegenaan lopen.

Wij ontwikkelden oplossingen voor Inventor waarmee u repeterende taken automatiseert, bestanden eenvoudig deelt buiten het engineeringsteam, over een uitgebreide bibliotheek beschikt en productconfiguratie mogelijk maakt.

Behaal maximale resultaten met Cadac NXTdim

Als softwareontwikkelaar, sofwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw resultaten met Cadac NXTdim te optimaliseren.

software-store

NXTdim-software

Koop Cadac NXTdim-software tegen een voordelige prijs.

Bekijk software
services cadac diensten

NXTdim-trainingen

Schrijf u in voor een van onze NXTdim-trainingen.

Bekijk trainingen
cadac experts

NXTdim-experts

Een expert helpt u Cadac NXTdim optimaal in te zetten.

Bekijk experts
diensten cadac

NXTdim-diensten

Laat u ondersteunen door onze NXTdim-diensten

Bekijk diensten
mark climate technology

Mark Climate Technology bespaart meer dan 35 uur per week in productie

Onder meer Mark Climate Technology, toonaangevend marktleider in de klimaatbeheersing, maakt gebruik van Cadac NXTdim Configurator. Een goede beslissing: “Met de product configurator kunnen we een Airstream unit nu al binnen een aantal uur in productie krijgen. Dit was voorheen dus een week!” zegt engineer Patrick van Duinen.

“Ik hoef nu alleen nog maar het gewenste type, de afmetingen en opties op te geven en de rest wordt automatisch uitgerekend en getekend in Inventor, inclusief productietekeningen en stuklijsten voor onze ERP.” Dankzij de software en de krachtige ondersteuning van Cadac bespaart Mark Climate Technology veel tijd. Tijd die ze nu in R&D en innovatie kunnen steken. Ontdek hoe wij ook u kunnen helpen!

Lees verder 

Tijdswinst, meer productiviteit en minder fouten in de tekenkamer

Als digitale koploper hebben wij alle kennis in huis om de krachtige designsoftware, Inventor, te voorzien van ideale tools om uw engineeringsproces te optimaliseren. Maak kennis met NXTdim Inventor, NXTdim Publish to SharePoint, NXTdim Batch Publish Manager en de NXTdim Configurator.

Aan de hand van de, door Cadac ontwikkelde, NXTdim add-ons en applicaties wint u tijd, werkt u productiever en maakt u minder fouten in de tekenkamer. Op voorwaarde dat u de tools optimaal inzet. Reken daarom op Cadac. Wij geven u een eerlijk advies over software, mogelijke trainingen, externe capaciteit of andere diensten op maat.

Onze consultants vertellen u graag meer!

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied.

cadac nxtdim

Timmerman Energy & Heat Solutions

Het voordeel van Cadac NXTdim Inventor tijdens de Inloopdag Data Management was ons meteen duidelijk. Tijdwinst in AutodeskInventor.

mark-climate-technology-new-3-2-1280

Mark Climate Technology

Ik hoef nu alleen nog maar het gewenste type, de afmetingen en opties op te geven en de rest wordt automatisch uitgerekend en getekend in Inventor, inclusief productietekeningen en stuklijsten voor onze ERP.

djs-hekwerken-1280

DJS Hekwerken

Met NXTdim Configurator kan iedere producent van typische Engineer To Order (ETO)-producten een productmodel in Inventor opbouwen aan de hand van handige invul formulieren, zelfs op je website.

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

whitepaper cto

Whitepaper | Van ETO naar CTO

In dit whitepaper leert u sneller en flexibeler inspelen op vragen van de markt door middel van configure-to-order.

Download whitepaper
nxtdim robot

Webinar | NXTdim Batch Publish Manager

Wil je weten hoe je veel tijd kunt besparen en meer tijd hebt voor ontwikkeling en engineering?

Download webinar

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld