Naar hoofdinhoud

NedGraphics. Enabling digital.

Alles voor uw digitale gebiedsinformatie

logo-nedgraphics-170

NedGraphics (Cadac Group company)

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer voor overheden en bedrijven. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. In alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Specialisten in geo-informatietechnologie

De manier waarop u uw werk doet verandert radicaal. Steeds meer van uw activiteiten verloopt digitaal. Of u nu een inwoner, overheid of een bedrijf bent. We hebben steeds vaker de voorkeur om digitaal te werken en om ons digitaal te laten informeren. Het internetverkeer groeit daarom al jaren explosief en die ontwikkeling zet alleen maar verder door.

Wij helpen u met de digitalisering van complexe werkprocessen. Om u optimaal te ondersteunen bieden we flexibele standaardoplossingen gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring. Zo waarborgen we een efficiëntieslag in uw werkproces en maken we tevens eenvoudige updates mogelijk. 

Wij richten ons op wat u nodig heeft

NGV

Uw mening telt

De algemene doelstelling van de NGV is het maximaliseren van de tevredenheid over NedGraphics producten en diensten voor de leden. Ook het optimaliseren van het gebruik van de producten wordt hieronder verstaan. Het is nadrukkelijk de doelstelling van de NGV dat zoveel mogelijk gebruikers van NedGraphics producten lid zijn van de vereniging. Zo kan ervaring en kennis maximaal gedeeld worden en is de NGV een serieuze belangenvereniging voor haar leden richting NedGraphics. Lid worden kan eenvoudig via de website van de NGV.

Bezoek website NGV
consultant-2-1280

Cadac Group zoekt meer professionals

De maakindustrie, de bouw en de overheid zijn op zoek naar digital enablers. Sluit je aan bij Cadac en werk mee aan de digitale transformatie.

Bekijk vacatures
experts-8-1280

Vind & boek gemakkelijk een expert

De digitale wereld heeft behoefte aan experts, aan echte kenners van het vak. Zoekt u een vakspecialist voor een vraagstuk of project? Bij Cadac vindt u de juiste match voor uw opdracht.

Vind de beste experts

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

cto-1

Blog | Ijs verkopen aan Eskimo’s? Zo doe je dat!

Stel je nou toch eens voor dat je ijs zou moeten verkopen aan Eskimo’s. Hoe doe je dat dan? Je hebt een grondstof, ijs, die eigenlijk maar 3 verschijningsvormen kent. In koude vorm zowel massief of als sneeuw en in warme vorm als water. Het product laat zich makkelijk verwerken. Je kunt van de koude massieve vorm eenvoudig blokken zagen waar je eindeloos veel producten mee kunt maken. Waaronder iglo’s natuurlijk. Maar iedere Eskimo heeft andere wensen. Dat is geen probleem, want iedereen begrijpt hoe een blok er uit ziet en wat de beperkingen zijn ofwel iedereen kent de Form-Fit-Function van ijsblokken. Hierdoor is het eenvoudig om samen de ideale iglo samen te stellen, te bouwen en te gebruiken. Dat klinkt als een schaalbaar en winstgevend model toch?

revit-2021-desk-design-1280

Blog | Björn Ramaekers over Dynamo vs. Revit

Als productmanager van onze bouw-gerelateerde softwareproducten word ik dagelijks uitgedaagd om nieuwe producten te ontwikkelen. Iedere uitdaging gaan we met ons team aan. We analyseren de vraag, bestuderen of de vraag overeenkomt met onze visie en kijken of de vraag realiseerbaar is. Als alle seinen op groen staan, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor onder andere Cadac TheModus. Nu is mij recent de vraag gesteld: ‘Hoe sta jij als productmanager van softwareproducten tegenover Dynamo voor Autodesk Revit?’ en ‘Zie je Dynamo als een concurrent?’. Het antwoord op deze vragen vergt wat meer uitleg.

cadac-creators-blog-1280

Blog | Armand Pinkaarts over Cadac Creators

Begin 2020 lanceerde Cadac Group een nieuw concept: Cadac Creators, een radicale transformatie van de detacheringstak van Cadac met tekenaars, constructeurs, engineers en modelleurs. Daar ging ruim een half jaar ontwikkeling aan vooraf. Business Unit Manager Armand Pinkaarts vertelt in deze blog wat meer over het succes van Cadac Creators.

Kies een locatie

Europa

Wereld