Naar hoofdinhoud

Document control

Beheer en deel uw engineering- en bouwdocumenten efficiënt

De grote hoeveelheid documenten en het aantal betrokken partijen maakt het vaak onmogelijk om up-to-date te blijven

De grote hoeveelheid documenten en het aantal betrokken partijen bij de ontwikkeling van een gebouw, product of machine maakt het vaak onmogelijk om up-to-date te blijven. Het uitwisselen van engineering- en designdocumenten is een foutgevoelig proces.

De communicatie verloopt vaak inefficiënt waardoor documenten moeilijk te vinden zijn en diverse bestanden in omloop zijn waardoor meerdere partijen tijd verliezen en fouten maken. Met het oog op een efficiënt documentbeheer is document control een doeltreffende oplossing.

Hoe kunnen wij u helpen met document control?

Wij bieden meer dan alleen software voor document control. Reken op onze diensten, experts en trainingen voor document control.

cadac autodesk software

Document control-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software
cadac experts

Document control-experts

Boek de beste BIM-experts bij Cadac

Bekijk experts
services cadac

Document control-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

Document control-trainingen

Beschik over de nodige kennis dankzij een training.

Bekijk trainingen
dc-1280

Eén centraal platform

Dankzij document control zijn al uw documenten van tekeningen, berekeningen tot contracten terug te vinden op één centraal platform. Meer zelfs, met document control beheert en deelt u al uw documenten gedurende de gehele levenscyclus van een project. Hierbij staat de betrouwbaarheid van uw documenten centraal, denk hierbij aan veiligheid, versiebeheer, reviewcyclus, traceerbaarheid, beschikbaarheid én het uitvoeren van audits.

Bij Cadac bieden we naast de meest geschikte document control-software ook ondersteunende diensten, de mogelijkheid tot het inschakelen van een expert en de nodige trainingen voor u, uw team en uw partners. Zowel organisaties uit de maak- en procesindustrie als bedrijven in de bouw, rekenen op de expertise van Cadac rondom document control.

dcs-1280-2

Enorme tijdswinst

Uw engineers besteden vaak veel tijd aan het beoordelen en goedkeuren van documenten. Gemiddeld wordt 40 tot 60% van de tijd verspild aan het vinden van de juiste revisie en het e-mailen van wijzigingsvoorstellen naar collega’s en externe partijen. Dit komt de efficiëntie binnen uw organisatie niet ten goede.

Cadac biedt diverse Autodesk- en in-huis ontwikkelde oplossingen voor document control zodat u en uw team op één centrale plaats toegang hebben tot de juiste documenten, zowel online en offline, als op desktop en mobiel. De voordelen van document control gaan nog verder. Een goedwerkend document control-systeem zorgt voor een eenvoudige en traceerbare manier om documenten te delen en te beoordelen. Gebruikers met volledige toegang delen en beheren documenten eenvoudig met elkaar en met externe gebruikers met beperkte toegang. Hierdoor verloopt het beoordelings- en goedkeuringsproces gestroomlijnd wat de doorlooptijd van projecten enorm versnelt. Met document control verhoogt u de efficiëntie binnen uw organisatie en verlaagt u de faalkosten.

Efficiënt risicobeheer

Een efficiënt documentbeheer is onmisbaar bij projecten en organisaties waarbij deadlines en nauwkeurigheid een prominente rol spelen. Kiest u voor een document control-systeem? Dan beperkt u voortdurend risico’s op de achtergrond, bespaart u kostbare tijd en voorkomt u onnodige kosten. Zonder dat u hier maar iets voor hoeft te doen.

Op de markt vindt u diverse document control-systemen, maar zijn vaak niet afgestemd op uw specifieke activiteiten. Bij Cadac doen wij dit anders. Wij bieden software, trainingen, experts en diensten specifiek gericht op de vereisten van uw organisatie of project. Wij beschikken over geavanceerde kennis en ervaring in uw specifieke vakgebied.

Neem contact met ons op

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

duits-7-1280

Duits Sustainable Solutions

Duits Sustainable Solutions is een grote machine- en apparatenbouwer. Het bedrijf wil nationaal en internationaal groeien. Reden om te investeren in Autodesk Inventor en Autodesk Vault, op basis van de Cadac Organice Vault best practice aanpak.

Heerema_2-1280

Heerema Fabrication Group

Offshorebedrijf Heerema Fabrication Group installeert Organice Taskforce van Cadac Group

dekker holding krabbendam

Dekker Holding

Omdat het aantal documenten bleef groeien en het terugvinden van informatie steeds moeilijker werd, gingen we op zoek naar een documentbeheersysteem. We kozen voor een toekomstbestendig product en een leverancier die Microsoft SharePoint kon implementeren binnen een bouwbedrijf.

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

cadac whitepaper connecting cad to document control

Whitepaper | CAD koppelen aan document control

Dit whitepaper gaat over de verschuiving richting een hybride wereld die bestaat uit complexe 3D-modellen enerzijds en 2D-documenten anderzijds. Hoe gaan we hier mee om?

Download whitepaper
cadac whitepaper organice

Whitepaper | Living Apart Together: Engineering Data Management en Document Control

Dit whitepaper bespreekt hoe u uw engineeringsystemen en document control-systemen efficiënt aan elkaar koppelt.

Download whitepaper
cadac organice taskforce sharepoint online add in engineering document management

Whitepaper | SharePoint Online voor het beheren van documenten

In een ideale situatie vind je je documenten snel terug, beheer je ze eenvoudig en werk je er makkelijk mee in samen. Ontdek hoe je dit doet met SharePoint Online.

Download whitepaper

Werkt onze aanpak ook voor u?
We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld