Naar hoofdinhoud

Systeemintegratie

Een single source of truth voor al uw data

Systeemintegratie als fundament onder uw digitale strategie

Systeemintegratie, ofwel het integreren van uw applicatielandschap, speelt een belangrijke rol bij de digitalisering van uw bedrijfsprocessen. Als bedrijf bent u steeds op zoek naar een manier om uw business-data zo efficiënt mogelijk te beheren. De efficiëntie van uw systeembeheer is afhankelijk van hoe uw business-data uitgewisseld wordt tussen andere systemen zoals ERP-, PDM, CRM- en EDM-systemen. Een goede systeemintegratie is een ‘single source of truth’ die u helpt fouten te vermijden, data eenvoudig te beheren en tijd te besparen.

Een integratieplatform verbindt systemen zonder dat deze systemen van elkaars bestaan afweten. Het platform verbindt systemen, transporteert informatie tussen systemen en vertaalt deze onderweg zodat systemen met elkaar kunnen praten. Welk systeembeheer geschikt is voor uw organisatie is afhankelijk van diverse factoren zoals uw sector, uw software en andere processen. Onze Cadac-consultants helpen u met het maken van de juiste keuze en het implementeren van een succesvol systeem.

Alles in huis voor uw systeemintegratie

Voor een succesvolle systeemintegratie heeft u meer nodig dan alleen software. Laat u adviseren, begeleiden en opleiden door Cadac

software-store

Systeemintegratie-software

Bestel software tegen de laagste prijs.

Bekijk software
diensten-trainingen-cadac-360x231

Systeemintegratie-trainingen

Verbreed uw kennis met een van onze traininingen.

Bekijk trainingen
cadac experts

Systeemintegratie-experts

Maak gebruik van de geavanceerde kennis van een expert.

Bekijk experts
diensten cadac

Systeemintegratie-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
pts-machinery-engineering-pdm-erp-8

Het verbinden van verschillende systemen op één systeem, levert betere resultaten

Dankzij de hulp van Cadac groeiden de resultaten van diverse organisaties. Onder andere die van PTS Machinery. PTS worstelde met incomplete en foutieve data van zowel klanten als van eigen engineers. Daarom wilden ze één single source of truth dat zowel toegankelijk is voor engineers als voor klanten. PTS stapte naar Cadac om een product data management systeem te koppelen aan zijn ERP-systeem.

Een goede keuze! Cadac zorgde voor een ERP-PDM-integratie op basis van bewezen best practices, maar voegde bij PTS daarbij nog een stukje maatwerk toe. Bovendien verzorgde Cadac de nodige trainingen voor het personeel en stond het PTS bij met het nodige advies.

Onze gespecialiseerde consultants helpen u met een succesvolle systeemintegratie

Door systeemintegratie door te voeren in uw organisatie, behaalt u heel wat voordeel. U werkt sneller, maakt minder fouten, u communiceert beter en u creëert overzicht. Veelbelovende resultaten, maar wel op voorwaarde dat uw systeemintegratie goed doordacht is. Beschikt u over de juiste programma’s? Kent uw team het nieuwe systeembeheer voldoende? Is het beter om tijdelijk een expert in te schakelen?

Onze consultants helpen u deze vragen te beantwoorden en samen een succesvolle systeemintegratie in uw organisatie door te voeren. Neem alvast vrijblijvend contact op met een van onze consultants.

Vraag het een consultant!

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

pts-machinery-engineering-pdm-erp-8-1280

PTS Machinery

PTS Machinery implementeert een PDM-systeem, gekoppeld aan het eigen ERP-systeem.

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

whitepaper systeemintegratie

Whitepaper | Systeemintegratie: het fundament onder uw digitale strategie

Dit whitepaper gaat over systeemintegratie, een belangrijke bouwsteen in de concrete invulling van uw digitale strategie.

Download whitepaper

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld