Naar hoofdinhoud

NedGraphics. Enabling digital.

Alles voor uw digitale gebiedsinformatie

logo-nedgraphics-170

NedGraphics (Cadac Group company)

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer voor overheden en bedrijven. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. In alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Specialisten in geo-informatietechnologie

De manier waarop u uw werk doet verandert radicaal. Steeds meer van uw activiteiten verloopt digitaal. Of u nu een inwoner, overheid of een bedrijf bent. We hebben steeds vaker de voorkeur om digitaal te werken en om ons digitaal te laten informeren. Het internetverkeer groeit daarom al jaren explosief en die ontwikkeling zet alleen maar verder door.

Wij helpen u met de digitalisering van complexe werkprocessen. Om u optimaal te ondersteunen bieden we flexibele standaardoplossingen gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring. Zo waarborgen we een efficiëntieslag in uw werkproces en maken we tevens eenvoudige updates mogelijk. 

Wij richten ons op wat u nodig heeft

NGV

Uw mening telt

De algemene doelstelling van de NGV is het maximaliseren van de tevredenheid over NedGraphics producten en diensten voor de leden. Ook het optimaliseren van het gebruik van de producten wordt hieronder verstaan. Het is nadrukkelijk de doelstelling van de NGV dat zoveel mogelijk gebruikers van NedGraphics producten lid zijn van de vereniging. Zo kan ervaring en kennis maximaal gedeeld worden en is de NGV een serieuze belangenvereniging voor haar leden richting NedGraphics. Lid worden kan eenvoudig via de website van de NGV.

Bezoek website NGV
consultant

Cadac Group zoekt meer professionals

De maakindustrie, de bouw en de overheid zijn op zoek naar digital enablers. Sluit je aan bij Cadac en werk mee aan de digitale transformatie.

Bekijk vacatures
cadac experts

Vind & boek gemakkelijk een expert

De digitale wereld heeft behoefte aan experts, aan echte kenners van het vak. Zoekt u een vakspecialist voor een vraagstuk of project? Bij Cadac vindt u de juiste match voor uw opdracht.

Vind de beste experts

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

cadac-big-data-1280

Persbericht | Samenwerking Cadac Group en Esri Nederland

Cadac Group, koploper op het gebied van digitalisering, en Esri Nederland, specialist op het gebied van geografische informatietechnologie, gaan nauw samenwerken. Esri Nederland wordt voor Cadac Group de partner van de GIS-oplossingen in het productportfolio van Cadac Group. Andersom treedt Cadac Group toe tot het wereldwijde Esri Partner Network, dat met honderden ontwikkelaars werkt aan baanbrekende geo-innovaties.

wkb-3-1280

Blog | Controle door de Wkb-kwaliteitsborger (3/3)

Resulteert de nieuwe Wet kwaliteitsborging (Wkb) in een zoveelste bureaucratisch gedrocht? Een nieuw controlesysteem waarin de kwaliteitsborger in plaats van de ambtenaar van Bouw- en Woningtoezicht over de bouwplaats struint om te speuren naar fouten en overtredingen?

developer-1280

Apache Log4j Update

Momenteel is volop in het nieuws dat er kwetsbaarheid is aangetroffen in de veelgebruikte log tool Apache Log4j. Tot nu toe is gebleken dat de software uit ons assortiment niet geraakt is door dit issue.

Kies een locatie

Europa

Wereld