Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

NedGraphics. Enabling digital.

Alles voor uw digitale gebiedsinformatie

logo-nedgraphics-170

NedGraphics (Cadac Group company)

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer voor overheden en bedrijven. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. In alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Specialisten in geo-informatietechnologie

De manier waarop u uw werk doet verandert radicaal. Steeds meer van uw activiteiten verloopt digitaal. Of u nu een inwoner, overheid of een bedrijf bent. We hebben steeds vaker de voorkeur om digitaal te werken en om ons digitaal te laten informeren. Het internetverkeer groeit daarom al jaren explosief en die ontwikkeling zet alleen maar verder door.

Wij helpen u met de digitalisering van complexe werkprocessen. Om u optimaal te ondersteunen bieden we flexibele standaardoplossingen gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring. Zo waarborgen we een efficiëntieslag in uw werkproces en maken we tevens eenvoudige updates mogelijk. 

Wij richten ons op wat u nodig heeft

NGV

Uw mening telt

De algemene doelstelling van de NGV is het maximaliseren van de tevredenheid over NedGraphics producten en diensten voor de leden. Ook het optimaliseren van het gebruik van de producten wordt hieronder verstaan. Het is nadrukkelijk de doelstelling van de NGV dat zoveel mogelijk gebruikers van NedGraphics producten lid zijn van de vereniging. Zo kan ervaring en kennis maximaal gedeeld worden en is de NGV een serieuze belangenvereniging voor haar leden richting NedGraphics. Lid worden kan eenvoudig via de website van de NGV.

Bezoek website NGV
consultant-2-1280

Cadac Group zoekt meer professionals

De maakindustrie, de bouw en de overheid zijn op zoek naar digital enablers. Sluit je aan bij Cadac en werk mee aan de digitale transformatie.

Bekijk vacatures
experts-8-1280

Vind & boek gemakkelijk een expert

De digitale wereld heeft behoefte aan experts, aan echte kenners van het vak. Zoekt u een vakspecialist voor een vraagstuk of project? Bij Cadac vindt u de juiste match voor uw opdracht.

Vind de beste experts

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

janpaulcoronabeleid

Corona-crisis zet de wereld niet stil

De ene ondernemer trapt (noodgedwongen) op de noodrem, de ander vindt in de Corona-crisis inspiratie om te vernieuwen. De Cadac Group pleit zonder enige aarzeling voor de tweede optie. Deze crisis gaat voorbij, weten Jan Baggen en Paul Smeets, samen verantwoordelijk voor het beleid bij Cadac Group ‘Bedrijven die nu digitaliseren, automatiseren, robotiseren; zij zijn straks klaar voor de toekomst.’

bim-2-1280

Jeroen Leeuw over digitalisering in de bouw

Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland en lid van het dagelijks bestuur van werkgeversorganisatie VNO-NCW, gaf op verzoek van de Cadac Group zijn visie op de Wet kwaliteitsborging. Jeroen Leeuw, senior accountmanager bij de Cadac Group, gespecialiseerd in onder meer ontwerpsoftware en het digitaliseren van processen, reageert.

maxime-verhagen-1280

Wkb draagt wel bij aan digitalisering

Maxime Verhagen is voorzitter van Bouwend Nederland en in die hoedanigheid ook lid van het dagelijks bestuur van werkgeversorganisatie VNO-NCW. De oud-minister van Buitenlandse Zaken heeft zich vanaf dag één kritisch opgesteld ten opzichte van de Wet kwaliteitsborging en ook na goedkeuring door de Tweede en Eerste Kamer voorziet hij de nodige complicaties en uitdagingen voor de bouwsector. We mochten uitgebreid zijn visie optekenen middels een schriftelijk interview met tien vragen.

Kies een locatie

Europa

Wereld