Naar hoofdinhoud

NedGraphics. Enabling digital.

Alles voor uw digitale gebiedsinformatie

logo-nedgraphics-170

NedGraphics (Cadac Group company)

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer voor overheden en bedrijven. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. In alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Specialisten in geo-informatietechnologie

De manier waarop u uw werk doet verandert radicaal. Steeds meer van uw activiteiten verloopt digitaal. Of u nu een inwoner, overheid of een bedrijf bent. We hebben steeds vaker de voorkeur om digitaal te werken en om ons digitaal te laten informeren. Het internetverkeer groeit daarom al jaren explosief en die ontwikkeling zet alleen maar verder door.

Wij helpen u met de digitalisering van complexe werkprocessen. Om u optimaal te ondersteunen bieden we flexibele standaardoplossingen gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring. Zo waarborgen we een efficiëntieslag in uw werkproces en maken we tevens eenvoudige updates mogelijk. 

Wij richten ons op wat u nodig heeft

NGV

Uw mening telt

De algemene doelstelling van de NGV is het maximaliseren van de tevredenheid over NedGraphics producten en diensten voor de leden. Ook het optimaliseren van het gebruik van de producten wordt hieronder verstaan. Het is nadrukkelijk de doelstelling van de NGV dat zoveel mogelijk gebruikers van NedGraphics producten lid zijn van de vereniging. Zo kan ervaring en kennis maximaal gedeeld worden en is de NGV een serieuze belangenvereniging voor haar leden richting NedGraphics. Lid worden kan eenvoudig via de website van de NGV.

Bezoek website NGV
consultant

Cadac Group zoekt meer professionals

De maakindustrie, de bouw en de overheid zijn op zoek naar digital enablers. Sluit je aan bij Cadac en werk mee aan de digitale transformatie.

Bekijk vacatures
cadac experts

Vind & boek gemakkelijk een expert

De digitale wereld heeft behoefte aan experts, aan echte kenners van het vak. Zoekt u een vakspecialist voor een vraagstuk of project? Bij Cadac vindt u de juiste match voor uw opdracht.

Vind de beste experts

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

BlogIMG

Blog | CupixWorks verbindt de virtuele met de echte werkelijkheid

Building Information Modelling, oftewel: BIM, is al lang geen stip meer op de horizon. Nog even en gebouwen ontwerpen in 3D tot in de kleinste details wordt de dagelijkse praktijk. Is het dan zo simpel? Ik ben geen bouwexpert, maar ik durf de stelling wel aan dat de overstap van de 2D-tekeningen naar de 3D-computermodellen helemaal niet zo eenvoudig is. In 3D werken en denken is mooi, maar is geen automatisme. Zeker in de bouw zijn medewerkers veelal visueel en praktisch ingesteld. Een 3D-model is en blijft een virtuele werkelijkheid en niet voor iedereen eenvoudig om te lezen.

1280_installeren_implementeren

Blog | Installeren kan iedereen, implementeren niet.

Het succesvol uitvoeren van IT-projecten is allesbehalve een exacte wetenschap. Idealiter ontstaat vanuit de strategie de wens een verandering te maken die gaat bijdragen aan het genereren van betere resultaten in de toekomst. Deze verandering heeft veelal impact op de processen. Hoe groot de verandering is hangt af van de grootte van de wijziging in werkwijze ten opzichte van de huidige werkwijze.

dronten

Met NedOmgeving is publiceren op de LVBB/DSO mogelijk!

Samen met de gemeente Dronten hebben wij succesvol gepubliceerd naar de LVBB/DSO. Dit was onderdeel van een bredere ketentest waarbij vele afdelingen binnen de gemeenten werden betrokken bij het planproces. Antea heeft meerdere sessies gegeven waar algemene omgevingsplan vraagstukken werden toegelicht.

Kies een locatie

Europa

Wereld