Naar hoofdinhoud

NedGraphics. Enabling digital.

Alles voor uw digitale gebiedsinformatie

logo-nedgraphics-170

NedGraphics (Cadac Group company)

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer voor overheden en bedrijven. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. In alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Specialisten in geo-informatietechnologie

De manier waarop u uw werk doet verandert radicaal. Steeds meer van uw activiteiten verloopt digitaal. Of u nu een inwoner, overheid of een bedrijf bent. We hebben steeds vaker de voorkeur om digitaal te werken en om ons digitaal te laten informeren. Het internetverkeer groeit daarom al jaren explosief en die ontwikkeling zet alleen maar verder door.

Wij helpen u met de digitalisering van complexe werkprocessen. Om u optimaal te ondersteunen bieden we flexibele standaardoplossingen gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring. Zo waarborgen we een efficiëntieslag in uw werkproces en maken we tevens eenvoudige updates mogelijk. 

Wij richten ons op wat u nodig heeft

NGV

Uw mening telt

De algemene doelstelling van de NGV is het maximaliseren van de tevredenheid over NedGraphics producten en diensten voor de leden. Ook het optimaliseren van het gebruik van de producten wordt hieronder verstaan. Het is nadrukkelijk de doelstelling van de NGV dat zoveel mogelijk gebruikers van NedGraphics producten lid zijn van de vereniging. Zo kan ervaring en kennis maximaal gedeeld worden en is de NGV een serieuze belangenvereniging voor haar leden richting NedGraphics. Lid worden kan eenvoudig via de website van de NGV.

Bezoek website NGV
consultant-2-1280

Cadac Group zoekt meer professionals

De maakindustrie, de bouw en de overheid zijn op zoek naar digital enablers. Sluit je aan bij Cadac en werk mee aan de digitale transformatie.

Bekijk vacatures
experts-8-1280

Vind & boek gemakkelijk een expert

De digitale wereld heeft behoefte aan experts, aan echte kenners van het vak. Zoekt u een vakspecialist voor een vraagstuk of project? Bij Cadac vindt u de juiste match voor uw opdracht.

Vind de beste experts

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

themodus-3-1280

Zonder BIM wordt er niet meer gebouwd: een nieuw tijdperk voor Cadac TheModus

Eisen is een groot woord, maar steeds meer opdrachtgevers verwachten dat BIM toegepast wordt bij nieuwe bouwprojecten. Logisch ook, een goed BIM-model draagt bij aan het terugdringen van de beruchte faalkosten, lange doorlooptijden en hoge bouwkosten.

over-ons-jan-baggen-1986-1280

35 jaar Cadac | Een blik in de achteruitkijkspiegel

Bij het 35ste jubileum van Cadac, of in dit geval zevende lustrum, hoort een blik in de achteruitkijkspiegel. We doen dat door visueel in te zoomen op enkele bijzondere jaren in een tijdlijn van 35 jaar ondernemen.

1280_collaboration_samenwerking

Afscheid Richard Goossens bij NedGraphics en Cadac Group

Door de jaren heen zijn Cadac Group en NedGraphics steeds intensiever gaan samenwerken met als doel een gemeenschappelijke visie te creëren en steeds verder te integreren. Sinds begin 2021 is het zover: Cadac United.

Kies een locatie

Europa

Wereld