Naar hoofdinhoud
banner how it works 2

Hoe werkt het

Vind en boek de beste Autodesk-experts voor uw project, dichtbij of wereldwijd. Cadac maakt het eenvoudig.

Vind uw expert
Categorieën

Opdrachtgever

Heeft u nog vragen? Wij hebben alvast de veelgestelde vragen van opdrachtgevers met antwoorden voor u opgesomd. Indien uw vraag er niet tussen zit, neem dan contact op met de community manager.

Cadac biedt het eerste wereldwijde online platform waar Autodesk-experts en klanten met elkaar verbonden worden. Op dit platform kunnen Cadac-consultants en zelfstandige Autodesk-professionals zich aanbieden, zonder dat zij daarvoor vele administratieve handelingen moeten verrichten. Zo kunnen opdrachtgevers zelf passende experts vinden en gemakkelijk online boeken.

De experts zijn gespecialiseerd in één of meerdere applicaties van Autodesk uit diverse sectoren: bouw, werktuigbouw, (civiele) infrastructuur, procesindustrie en media & entertainment. Op het platform vindt u zowel Cadac consultants als zelfstandige Autodesk-experts. Zoek de expert die bij u past.

Met een flex-boeking kunt u de opdracht tot vijf dagen voor aanvang gratis annuleren of wijzigen. De kostprijs van een flex-boeking bedraagt 15% van de opdracht.

U bent als opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van een workstation of Autodesk-applicatie. Mocht u niet over een workstation en/of licentie beschikken. Dan kunt u deze huren via Cadac. Heeft u alleen een licentie nodig? Vind dan de licentie die het best bij u past. 

Wilt u de expert nog enkele vragen stellen voor u hem of haar boekt? Laat dan een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nadat u de expert geboekt heeft, kunt u zijn of haar contactgegevens vinden onder “mijn boekingen”. U kunt dan voor de aanvang van uw project de samenwerking afstemmen.

We raden u dan aan om contact met ons op te nemen via het contactformulier.  Onze experts hebben vaak een flexibele agenda en kunnen wellicht aanpassingen maken in hun planning.

Mocht de gewenste expert toch niet beschikbaar zijn, dan helpen wij u graag verder met het zoeken naar een andere geschikte specialist.

Kunt u geen expert vinden die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij gaan u helpen om het profiel te vinden waarnaar u op zoek bent.

Dat kan. U kunt de expert opnieuw boeken via onze website, zodat hij of zij verder kan werken aan uw opdracht.

Ja, het aanmaken van een account is kosteloos.

Dit is afhankelijk van de betaalmethode die u kiest. U kunt betalen via iDeal, Bancontact, overboeking vooraf, op rekening of creditcard. Met de laatste twee betaalmethoden betaalt u achteraf. Er zal bij een betaling achteraf een creditcheck worden uitgevoerd.

De afhandeling van uw boeking verloopt via een beveiligde betaalserver. U kunt hier dus geheel veilig uw gegevens invoeren en uw boeking afronden.

Alle experts beschikken over uitgebreide kennis en ervaring, waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Alleen de beste Autodesk-experts kunnen geboekt worden.

Raadpleeg ook de beoordeling(en) op het profiel van de expert om een goede keuze te maken.

Bij Cadac gaan we voor maximale klanttevredenheid. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over de diensten van een van onze experts raden we u aan contact met ons op te nemen via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en gaan samen op zoek naar een gepaste oplossing.

Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring raadplegen.

Heeft u nog vragen?
Neem contact op

Kies een locatie

Europa

Wereld