Naar hoofdinhoud

Webinar | TheModus Essential: toegang tot UOB via Revit

De open Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) zorgt voor een foutloze uitwisseling van informatie met fabrikanten en is nu beschikbaar in Autodesk Revit dankzij Cadac TheModus Essential. Ontdek de voordelen van Cadac TheModus Essential en het belang van samenwerking in de bouwketen. Tijdens dit webinar op dinsdag 3 november laten wij u in 60 minuten zien hoe u deze software toepast in uw organisatie.

Webinar terugkijken

Hoe voorkomt u dat u teveel tijd en geld steekt in het waarborgen van de kwaliteit van uw ontwerpen? Dankzij Cadac TheModus Essential heeft u rechtstreeks toegang tot de open Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) vanuit uw Revit-model, een initiatief van o.a. Techniek Nederland, 2BA, FME, Ketenstandaard en CIC (Cadac Itannex Corporation).

Bent u op zoek naar tools voor een efficiënter BIM-proces? Of tools die u ondersteunen bij de aansturing zodat u uw faalkosten terugbrengt? Met deze plug-in profiteert u van een kwalitatief beter BIM-model waardoor uw BIM-proces en aansturing veel efficiënter verloopt. Heeft u behoefte aan tools om sneller een beter BIM-model te maken, waardoor u voldoet aan de steeds hoger wordende eisen van de klant: betere kwaliteit, snellere oplevering en minder kosten? Ook dan kan TheModus Essential voor Revit uitkomst bieden. 

Tijdens het webinar op dinsdag 3 november komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  1. Initiatief & doel UOB
  2. Behaalde resultaten
  3. Rollen & processen 
  4. Live demo Cadac TheModus Essential
  5. Q&A

Met Cadac TheModus Essential werkt u sneller en efficiënter in Autodesk Revit, dankzij de directe toegang tot de belangrijkste onderdelen voor het modelleren; de bouwstenen. Deze bouwstenen zijn verzameld in de Uniforme Objecten Bibliotheek, gebaseerd op basis van het ETIM Classificatie Model. 

Ontdek de voordelen van Cadac TheModus Essential en het belang van samenwerking in de bouwketen. Tijdens dit webinar op dinsdag 3 november laten wij u in 60 minuten zien hoe u deze software toepast in uw organisatie.

U kunt dit webinar nu terugkijken

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld