Naar hoofdinhoud
cadac-themodus-icon

Cadac

TheModus Essential

Vanaf €18,75 p/m

Het inladen van UOB-objecten in uw Revit-ontwerp is nog nooit zo makkelijk geweest. Met Cadac TheModus Essential heeft u dé plug-in in handen om onbeperkt gebruik te maken van de open Uniforme Objecten Bibliotheek*, een onafhankelijk platform volledig gebaseerd op de ETIM-standaard, mede mogelijk gemaakt door Techniek Nederland.

De plug-in zorgt voor een foutloze uitwisseling van informatie met fabrikanten waardoor u beter kunt ontwerpen en bouwen. Hiermee waarborgt u de kwaliteit van uw Revit-ontwerpen zonder hier veel extra geld of tijd in te steken. BIMmen was nog nooit zo eenvoudig!

*Voorwaarde voor het gebruik van de open Uniforme Objecten Bibliotheek, is dat u een UOB-abonnement heeft bij 2BA. Ga voor meer informatie naar de systeemeisen van dit product.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om TheModus Essential toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€0,- per gebruiker, p/m
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving TheModus Essential

Hoe voorkomt u dat u teveel tijd en geld steekt in het waarborgen van de kwaliteit van uw ontwerpen? Dankzij Cadac TheModus Essential heeft u rechtstreeks toegang tot de Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB), een initiatief van Techniek Nederland, 2ba, FME, Fedet, Ketenstandaard, ETIM-Nederland en Cadac Itannex Corporation (CIC).

Met deze software werkt u sneller en efficiënter dankzij de directe toegang tot de belangrijkste onderdelen voor het modelleren; de bouwstenen. Deze bouwstenen zijn verzameld in de Uniforme Objecten Bibliotheek, gebaseerd op basis van het ETIM Classificatie Model:

  • Productdata van fabrikanten. De productdata wordt rechtstreeks door fabrikanten aangeboden en onderhouden.
  • CAD-componenten.  CAD-componenten worden ook Template Objecten genoemd, of in Autodesk Revit: de families.
  • Open BIM. De UOB hanteert geen venderlock. Objecten zijn ontworpen in diverse programma’s en terug te vinden in de bibliotheek. Dankzij deze plug-in zijn ze moeiteloos te importeren in uw Revit-ontwerp.

De UOB zorgt voor een foutloze uitwisseling van informatie met fabrikanten waardoor u beter kunt ontwerpen en bouwen. Dankzij de toevoeging van de UOB aan Cadac TheModus Essential maakt u sneller en efficiënter werken mogelijk en vermindert u bouwfouten en faalkosten. Ook biedt deze software extra hulpmiddelen aan werktuigbouwkundige modelleurs. Zij kunnen met deze software fittingen en appendages van leidingsystemen eenvoudiger aan elkaar verbinden, waardoor foutgevoelig en tijdrovend werk in de modelleerfase voorkomen kan worden. 

Plan het volledige BIM-proces

Een foutloze informatie-uitwisseling is de basis voor beter ontwerpen, bouwen en voor een optimale uitvoering van onderhoud en beheer. 

Bent u BIM manager en zoekt u tools voor een efficiënter proces? Of tools die u ondersteunen bij de aansturing zodat u uw faalkosten terugbrengt? Met deze plug-in profiteert u van een kwalitatief beter BIM-model waardoor uw BIM-proces en aansturing veel efficiënter verloopt. Uw modelleurs kunnen sneller modelleren en maken een kwalitatief beter BIM-model, waardoor u voldoet aan de steeds hoger wordende eisen van de klant: betere kwaliteit, snellere oplevering en minder kosten.

Met het oog op de beste resultaten, bieden we u gratis Cadac Advanced Support. Op deze manier blijft u nooit met uw vragen zitten. Onze consultants staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Optimaliseer uw BIM-projecten

Cadac TheModus Essential is uitermate geschikt voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische markt die met Autodesk Revit werken. Desalniettemin kunnen ook architecten en bouwkundigen gebruik maken van deze software en de Uniforme Objecten Bibliotheek. 

Gerenommeerd BIM-partner

Als digital enabler, is Cadac gespecialiseerd in BIM. Dagelijks zijn we bezig met het optimaliseren van BIM-processen. We kennen de moeilijkheden van BIM als geen ander en voorzien u daarom van software die deze problemen efficiënt aanpakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van TheModus voor uw organisatie? Onze consultants staan voor u klaar met deskundig advies en oplossingen.

Toekomstige ontwikkelingen Cadac TheModus-software

Naast Cadac TheModus Essential is ons developmentteam dagelijks bezig met het optimaliseren van software. Daarom lanceren wij later dit jaar Cadac TheModus Advanced. Daarna volgt Cadac TheModus Professional.

Deze softwarepakketten zorgen voor nog meer productiviteitsverhogende en procesondersteunende tools voor Autodesk Revit. Met TheModus Professional genereert u, onder andere, in een handomdraai alle noodzakelijke views op basis van informatie uit het Revit-model. TheModus Advanced kan u ondersteunen bij het coördineren van sparingen in de verschillende modellen van uw BIM-partners. Wilt u meer informatie over de toekomstige
ontwikkelingen van TheModus? Neem dan direct contact met ons op. 

Initiatiefnemers Open Uniforme Objecten Bibliotheek

De open Uniforme Objecten Bibliotheek wordt ontwikkeld door de sector en voor de sector. Samen met Techniek Nederland, FME, Fedet, ETIM-Nederland (via Ketenstandaard) en 2BA zijn de grote technisch dienstverleners en belangrijke fabrikanten de drijvende kracht achter het platform. Databedrijf 2BA neemt de exploitatie van de objectenbibliotheek op zich en heeft voor de technische ontwikkeling samengewerkt met CIC (Cadac Itannex Cooperation).

BIM-experts en engineers van verschillende installatiebedrijven hebben samen met productexperts van fabrikanten bepaald aan welke voorwaarden de bibliotheek en de software moeten voldoen. Unieke voorwaarde is dat de UOB een open platform is. Open staat daarbij voor fabrikant- en software-onafhankelijk.

Systeemeisen TheModus Essential

  • Voorwaarde voor het gebruik van de open Uniforme Objecten Bibliotheek, is dat u een UOB-abonnement heeft bij 2BAGa voor meer informatie naar: www.openuob.nl
  • Operating System: Microsoft Windows 7 / 8.1 / 10, 64 bits
  • Autodesk Revit versies: We ondersteunen de Revit versies 2018, 2019 en 2020. Revit 2021 wordt later dit jaar toegevoegd.
  • Microsoft .NET Framework 4.7
  • Internet browser: Google Chrome

Bestel dit product

Media TheModus Essential

Toegang tot de UOB in Autodesk Revit

Totaal €675,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld