Naar hoofdinhoud

Ontwikkel jezelf als IT professional

Cadac Group biedt je een wereld vol ongekende mogelijkheden.

it professional
it professional

Help jij de bouw, maakindustrie en de overheid aan prachtige digitale oplossingen?

Dit is een boodschap aan iedereen die een technisch hart heeft. Aan mensen die gelukkig worden van alle ontwikkelingen op het snijvlak van civiele techniek, industrieel ontwerp en digitalisering.

Wij zijn op zoek naar IT professionals die houden van de technische achterkant van applicaties of die met de nieuwste cloudtechnologie online samenwerken faciliteren via geavanceerde front-end technieken.

Bekijk onze vacatures

Youtube thumbnail
it professional

We zijn software resellers, maar coderen liever zelf

Cadac Group staat voor de buitenwacht misschien niet zo bekend als development partij. Toch kom je als developer bij Cadac Group - waaronder ook NedGraphics valt, 100% tot je recht. Jouw talent en expertise gaan we samen verder aanscherpen in een hecht team van front- & back-end developers, software testers, UX designers en product owners. In een groep die bestaat uit een gezonde mix van ervaring, ambitie en talent vind jij echt je eigen plek.

it professional

Ontwikkel software, ontwikkel jezelf!

Bij Cadac werk je agile in kleine teams en gebruik je de nieuwste technieken. Web GL, Python, Autodesk Forge, Azure, C-Sharp en ga zo maar door. Je werkt bij Cadac met de nieuwste stack van software giganten Microsoft, Autodesk en Bentley. Maar we werken ook maar al te graag met de nieuwste front-end en back-end technologieën.

We voeden je met seminars die echt de diepte in gaan, maar weten altijd de koppeling met de functionele praktijk te maken. We stimuleren zo jouw kennisontwikkeling door je ruimte te geven de voorhoede van de markt te leren kennen en daar mee aan de slag te gaan.

Direct solliciteren

Youtube thumbnail

Wat wij doen? Enabling digital!

Door trends zoals robotisering, 3D printen, Virtual & Augmented Reality, Internet of Things en Big Data verandert de manier waarop bedrijven werken fundamenteel. Automatisering is daarom essentieel.

Bij Cadac Group draag je bij aan de missie om de maakindustrie, bouw en overheid in staat te stellen haar digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij dat als geen ander!

Ontdek enabling digital

Sluit je aan bij de IT Professionals van Cadac

Werk samen aan oplossingen voor projecten die ertoe doen

Kies een locatie

Europa

Wereld