Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

Signify

The meaning of light

philip-lighting-3000

Baanbrekende verlichtingsoplossingen en -technologieën

Al meer dan 120 jaar innoveert Signify, voorheen bekend als Philips Lighting, met baanbrekende verlichtingsoplossingen en -technologieën. Hun doel? Apparaten, plaatsen en mensen via licht met elkaar verbinden. Ze doen dit door lichtbronnen in dataverzamelpunten te veranderen. Op deze manier besparen ze energie, dragen ze bij aan een veiliger en comfortabeler leven, maken ze bedrijven en steden efficiënter, productiever, duurzamer en leefbaarder.

Al sinds 2004 maakt Cadac 3D content voor Signify-afdelingen wereldwijd. Als Cadac Creator kun je vanaf de interne tekenkamer in Heerlen hieraan meewerken. Je werkt aan een uiteenlopende range armaturen, je verrijkt accessoires met de nodige informatie en je levert deze op in diverse bestandsformaten zoals AutoCAD, Revit, Inventor of 3ds Max. Je gaat zelfs nog een stap verder, de verlichtingsdata, zoals lichtintensiteit onder een bepaalde hoek, van het specifieke product koppel je aan het 3D-model.

philips-thumbnail-1-640

Toeleverancier van de bouw

Signify zelf is niet actief in de bouw, maar als toeleverancier van de bouw, zijn ook zij genoodzaakt te BIM’men. Klanten werken namelijk vaak met AutoCAD, Revit, Dialux of Relux. Door een BIM-ready model aan te bieden, werken de klanten van Signify, van architect tot installateur sneller, beter en met minder faalkosten. Voor het maken van deze werkbare CAD-modellen, rekent Signify op Cadac om de Autodesk Inventor-modellen BIM-klaar te maken.

philips-lighting-model-640

Content Creation

Als Cadac Creator ga je aan de slag met een schets, afbeelding of STEP-file aangeleverd door Signify. Op basis van deze informatie, maak je een 3D-model dat Signify vervolgens toevoegt aan hun datamanagementsysteem.

Je ontwerpt het 3D-model zodanig dat het in de online productcatalogus, de online Revit-bibliotheek en in de Philips Product Selector bruikbaar is. De eerste omvat alle modellen in verschillende bestandsformaten, de tweede is voor Revit-gebruikers en de derde is een Dialux en Relux plug-in speciaal voor lichtontwerpers.

philips-lighting2-640

BIM-kennispartner

Niet alleen Creators, maar ook consultants van Cadac worden regelmatig bij Signify ingezet. Naast het leveren van de benodigde BIM-ready modellen houdt Cadac Group Signify goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Uit ervaring weten de consultants als geen ander wat de Revit-gebruiker nodig heeft in een BIM-model. Bovendien ondersteunt Cadac Signify ook bij complexe projecten met de juiste Revit-aanpak. Denk aan het vertalen van een lichtontwerp naar een 3D-ontwerp voor een centraal BIM-model.

In de markt is iedereen nog zoekende met BIM, zo ook Signify. Samen met Cadac Group organiseren ze regelmatig ‘awareness webinars’. Een gedegen kennispartner, die de ontwikkelingen opvolgt en de wet- en regelgeving kent, is onmisbaar voor Signify.

Van Creator naar consultant

Als modelleur van het Cadac Creators programma werk je dus niet alleen voor toonaangevende bedrijven (vanaf de tekenkamer), maar werk je ook samen met ervaren collega’s die je helpen om gezamenlijk tot het eindresultaat te komen. Daarmee krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen tot een junior consultant.

Sluit je aan bij het Creators team
Schrijf je eenvoudig in voor het selectieproces.

Is Cadac Creators niet wat je zocht? Bekijk onze overige vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld