Naar hoofdinhoud

Het Cadac Creators opleidingsprogramma

Samen werken we aan de kickstart van je carrière.

kickstart

Ervaring vs. talent

Net afgestudeerd in de werktuigbouw, bouw of geo-ICT en geen werkervaring? Dan zie jij vast ook veel starters-vacatures waarbij ze toch vragen voor 3 tot 5 jaar werkervaring. Bij Cadac Creators wint talent het van ervaring. Daarom eisen we maximaal 3 jaar ervaring voor dit opleidingsprogramma.

cadac-creators-roxanne-1280

Verken jouw horizon

Als Cadac Creator helpen we je om te groeien. Gedurende een traject van twee jaar helpen we je om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we met een uitgebreid opleidingsprogramma waarin je aan uitdagende projecten werkt en je jouw kennis als professional vergroot. Bovendien combineren we je opleiding met een persoonlijke begeleiding door het Cadac Creators team en experts uit de Cadac-organisatie. 

Waar dit pad je ook naartoe leidt, als Cadac Creator leer je meer dan je ooit voor mogelijk hield.

cadac-creators-olaf-1280

Verleg je grenzen

Je leert hoe ICT een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van technische bedrijven inneemt. En welke rol jij als Creator kan innemen in deze verdere digitalisering. Tijdens twee leerzame jaren vol afwisseling bereid je jezelf optimaal voor op een mooie carrière binnen Cadac.

Je neemt deel aan technische trainingen die worden verzorgd door eigen experts. Hierin leer je alles over de verschillende aspecten van "Enabling Digital’’. 

cadac-creators-3-1280

Boost je soft skills

Om je carrière te boosten, zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen. Ook al ben je in je werk voornamelijk technisch bezig, menselijk contact maakt een heel belangrijk deel uit van je werkzaamheden. Met de komst van allerlei digitale hulpmiddelen om te communiceren, gegevens te delen en samen te werken zijn er volop mogelijkheden, maar goede communicatieve vaardigheden blijven essentieel. Wij coachen je hierin, zo groei je sneller en groter.

Werk aan top projecten

De meeste creators die je voorgingen maakten een succesvolle overstap naar de rol van consultant in de werktuigbouw, bouw of bij de overheid dankzij ons ‘Enable yourself’ vervolgprogramma. Hier deden zij de juiste ervaring op om als Cadac Consultant aan de slag te gaan bij toonaangevende opdrachtgevers. Denk aan Philips, Boskalis, ThyssenKrupp en ga zo maar door.

philips boskalis thyssenkrupp

Twee jaar leren bij Cadac Creators

 • Stap 1

  Het eerste half jaar

  Na een intensieve onboarding, ken je onze verwachtingen, leer je collega’s kennen en werf je de juiste skills om te kunnen knallen. Je gaat een uitdagende tijd tegemoet; we gaan full speed!

 • Stap 2

  Het tweede half jaar

  Na vele borrels ben je inmiddels goed opgenomen in het team. Je hebt je eerste opdracht met succes afgesloten, beschikt over behoorlijk wat kennis door alle trainingen en bent aan het einde toe aan de volgende stap.

 • Stap 3

  Het derde half jaar

  Je hebt meer geleerd dan je voor mogelijk hield en bent tot het besef gekomen dat je nog veel meer kunt groeien. Dan doen we dat toch?! Je wordt meer klaargestoomd voor een rol binnen onze consultancy.

 • Stap 4

  Het vierde half jaar

  We zijn aangekomen in de laatste fase. Je volgt je laatste workshops en trainingen, rond je opdrachten af én gaat meelopen met een Cadac Expert. De volgende stap, die kies jij, welke richting ga jij uit?

Groei sneller en groter bij Cadac Creators
Word een maker van morgen.

Is Cadac Creators niet wat je zocht? Bekijk onze overige vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld