Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

Autodesk Revit

revit-2018-shop

Sneller, efficiënter en goedkoper ontwerpen met Revit

De krachtige BIM-software Revit 2020 van Autodesk bestelt u bij Cadac Store voor de beste prijs en met de beste service. Revit 2020  biedt een uitgebreide BIM-oplossing voor o.a. CAD-tekenaars, bouwkundige Revit-tekenaars, architecten, constructeurs, installateurs en installatietechnische engineers. Met Revit beschikt u over multidisciplinaire BIM-software waarmee u optimaal kunt ontwerpen, samenwerken en visualiseren.

Kies uw software

Wat is nieuw in Revit 2020?

In de 2020-versie van Revit heeft Autodesk diverse verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. Met Revit 2020 kunt u nóg efficiënter en beter werken aan een BIM-model.

Dit zijn de belangrijkste vernieuwingen in Revit 2020:

  • Ondersteuning voor PDF's. Importeer een PDF als een 2D-object in Revit.
  • Splits onderdelen van geïmporteerde geometrie. Dit stelt u in staat om aanpassingen te maken in de afzonderlijke onderdelen.
  • Legenda's kopiëren. Een verbeterde kopieer- en plakfunctie om op efficiënte wijze legenda's op meerdere plaatsen te gebruiken.
  • Stalen verbindingen invoegen met Dynamo. Dit gaat nu sneller met het Dynamo-pakket "Autodesk Steel Connections".

Path of Travel tool

Nieuw in Revit 2020 is de Path of Travel tool, waarmee u de kortste afstand tussen twee punten kunt bepalen. Deze tool helpt u om de looproute in een gebouw te optimaliseren.


Het tekenen van ellipsvormige muren

Het tekenpaneel voor muren is in Revit 2020 uitgebreid met een geavanceerde, nieuwe functie voor het ontwerpen van ellipsvormige muren.


 

Bekijk alle nieuwe features van Revit 2020 en bestel uw licentie tegen de scherpste prijs bij Cadac Store.


Uw Revit updaten? Zo werkt het.

Heeft u een eerdere versie van Revit en wilt u uw software update naar de nieuwste 2020-versie? Lees hier hoe u dit kunt doen.

U heeft een offerte? Wij bieden een betere!

Uw offerte eens tegen ons aanhouden? Sla dan nu uw slag! Wij doen u gegarandeerd een beter aanbod dan uw huidige leverancier.

Upload uw offerte

Haal alles uit Revit voor een optimaal en efficiënt ontwerp

Revit 2020 is niet alleen los verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van de Autodesk Architecture Engineering Construction Collection. Met deze collectie bent u voorzien van een compleet pakket met de belangrijkste BIM-tools voor het ontwerpen van civiele infrastructuur, gebouwen en constructiewerken.

Cadac Group heeft de Cadac TheModus Suite ontwikkeld, waarmee u nog meer haalt uit uw digitale ontwerp. Ook zijn er diverse andere Cadac TheModus producten waarmee u sneller, efficiënter en beter aan uw BIM-projecten werkt.

Autodesk Collection Al uw tools voor een gunstige prijs in één pakket

revit-gebouw

Cadac Store: Uw Revit-abonnement voor de beste prijs

Bij Cadac Store bestelt u uw Revit 2020-abonnement eenvoudig online en gegarandeerd tegen de beste prijs. Ook is er een prijsbewuste variant, Revit LT 2020, die u voorziet van vele basisfunctionaliteiten. Indien u naast Revit LT ook AutoCAD LT wenst aan te schaffen, kies dan voor de voordelige AutoCAD Revit LT Suite 2020. Heeft u support nodig bij het maken van de juiste keuze of bij het gebruik van Revit? Dan helpen wij u graag! Bekijk de Cadac Store of neem contact op met een van onze servicemedewerkers via het contactformulier of bel +31 88 9322 333.

Bestel Revit 2020

Kies een locatie

Europa

Wereld