Naar hoofdinhoud

Ontdek AutoCAD 2019 inclusief Architecture, Mechanical, Electrical, MEP, Plant 3D, Map 3D en Raster Design

Only One. AutoCAD.

De innovatieve ontwerp- en engineeringsoftware AutoCAD 2019 van Autodesk biedt u nog meer features voor het maken van 2D- en 3D-modellen en is online te bestellen bij Cadac Store. De toevoeging van AutoCAD verticals, de mobiele app en de web app en vele andere nieuwe functies maken AutoCAD 2019 een zeer compleet ontwerpprogramma.

Er is een nieuwe versie beschikbaar: AutoCAD 2020. Deze versie geeft ook toegang tot drie eerdere versies van AutoCAD. Bij aanschaf van AutoCAD 2020 kunt u dus ook gebruik maken van AutoCAD 2019.

AutoCAD 2020 is nu online verkrijgbaar bij Cadac Store

Alle branchespecifieke toolsets beschikbaar in AutoCAD 2019

De belangrijkste vernieuwing van AutoCAD 2019 ten opzichte van de 2018-versie van AutoCAD is de toevoeging van gespecialiseerde toolsets. De toolsets Architecture, Mechanical, Electrical, MEP, Plant 3D, Map 3D en Raster design zijn allemaal beschikbaar in AutoCAD 2019. Oftewel, één AutoCAD voor iedereen. 

  • Werk sneller met de gespecialiseerde toolsets voor architectuur, mechanische ontwerpen, mapping en meer.


AutoCAD 2019 toolsets

AutoCAD 2019 mobiele app: Altijd toegang tot uw ontwerpen

In AutoCAD 2019 heeft u de optie om uw ontwerp op te slaan op de mobiele app en web app. Hierdoor kunt u vanaf elk apparaat – laptop, tablet of smartphone – CAD-ontwerpen creëren, bekijken en bewerken. 

  • Met de optie 'Drawing to AutoCAD Web & Mobile' maakt u modellen beschikbaar voor de mobiele app en web app.


AutoCAD 2019 opslaan

  • Creëer, bekijk en bewerk ontwerpen via de mobiele app.


AutoCAD 2019 mobiele app

  • Via de web app heeft u altijd toegang tot uw ontwerpen.


AutoCAD 2019 web appAndere nieuwe features in AutoCAD 2019

Behalve de branche specifieke toolsets in AutoCAD 2019, zijn er diverse nieuwe functies waarmee u nog sneller en efficiënter kunt werken in AutoCAD dan u gewend bent. Dit zijn de belangrijkste nieuwe features in de 2019-versie van uw vertrouwde AutoCAD:

  • DWG compare. Met deze functie kunt u twee ontwerpen over elkaar heen leggen. Hiermee krijgt u eenvoudig inzicht welke onderdelen van het ontwerp zijn veranderd.
  • Verbeterde 2D-graphics. Diverse verbeteringen op het gebied van zoomen en draaien van het ontwerp en nieuwe opties in het Graphics Performance dialoogscherm.
  • Gedeelde views. Deze nieuwe feature biedt u de mogelijkheid om ontwerpen te delen en feedback te krijgen zonder de originele bestanden vrij te geven.
  • Views en viewports. Diverse verbeteringen om snel een nieuwe view van een model te maken, terwijl u aan een layout werkt.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op!

Cadac Store: Uw AutoCAD-abonnement voor de beste prijs

Bij Cadac Store bestelt u AutoCAD 2019 en ook de prijsbewuste variant, AutoCAD LT 2019, eenvoudig online en gegarandeerd tegen de beste prijs. AutoCAD 2019 is eveneens verkrijgbaar als onderdeel van twee collecties: Product Design & Manufacturing Collection en Architecture, Engineering en Construction Collection.  Kies voor een looptijd van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar en aan het einde van deze looptijd kunt u uw licentie eenvoudig online verlengen via Mijn Cadac Store.

Heeft u support nodig bij het plaatsen van uw bestelling of bij het gebruik van AutoCAD 2019? Dan helpen wij u graag! Bekijk de Cadac Store of neem contact op met een van onze servicemedewerkers via het contactformulier of bel +31 88 9322 333.

Bestel nu de nieuwste versie, AutoCAD 2020, en krijg ook toegang tot AutoCAD 2019.
 

Bestel AutoCAD

Kies een locatie

Europa

Wereld