Naar hoofdinhoud
Theo

Theo

Project Manager

Heerlen, Netherlands

Ik help u uw project helder te definiëren en met succes te realiseren.

Ik help u met het maken van een kort en bondig projectplan. Dat geeft u inzicht in verwachte resultaten en de planning in tijd, geld en benodigde resources. Tevens help ik u met het succesvol realiseren van uw project.

Expertises

Autodesk Fusion Lifecycle
Cadac Organice Vault
Cadac NXTdim
Autodesk Inventor
Autodesk Factory Layout
Autodesk Revit
Microsoft SharePoint
Structural engineering
Autodesk Vault
BIM-modelleren
Product lifecycle management (PLM)
Product data management (PDM)
BIM

Ervaring

PDM Project - MPAC Langen, Wijchen

Cadac Group

01 sep 2018 - 01 apr 2019 (6 maanden)

Implementation of PDM for three sites of MPAC Langen: Wijchen, Coventry (UK) and Mississauga (Canada). Autodesk Replication Architecture. Integration with three different ERP systems based on CADlink.

PRINCE2 Agile Practitoner, Registration Number 5976234

EXIN

01 mrt 2017 - 01 apr 2017 (1 maand)

PRINCE2 Agile is de de-facto agile methodiek voor agile projectmanagement. Deze methodiek combineert flexibiliteit en responsiviteit van agile met projectmanagement op basis van PRINCE2.

Migraties Productstream Professional naar Vault Professional

Cadac Group

01 jan 2016 - Nu (5 jaar, 2 maanden)

Verschillende projecten voor klanten van Cadac Group, onder meer: - Broekema, Veendam - Dovianus, Bergschenhoek - Grisnich, Emmeloord - Topec, Papendrecht - Van Wees UD and Crossply technology, Tilburg - Petrogas, Eindhoven - VDL Weweler, Apeldoorn

PDM Project - Implementation of Autodesk Vault @ Nooteboom Trailers

Cadac Group

01 jan 2014 - 01 dec 2016 (2 jaar, 10 maanden)

Voor geautomatiseerde productconfiguratie moest de MCOS Trailer opnieuw worden uitgewerkt in 3D Inventor. Het complete moedermodel en alle sub-samenstellingen moesten worden beheerd in een Product Data Management Systeem op basis van Autodesk Vault.

Implementatie PDM, Goudsmit Magnetic Systems, Waalre

Cadac Group

01 jul 2012 - 01 nov 2012 (3 maanden)

Implementatie van Product Data Management Systeem op basis van Autodesk Vault. Onderdeel was o.m. een geautomatiseerde koppeling Vault > ISAH ERP.

Operations Management Cadac Organice BNL

Cadac Group

01 aug 2011 - 01 aug 2012 (1 jaar)

Interim management opdracht voor het implementeren van een werkwijze voor de implementatie van SharePoint bij klanten van Cadax Group.

BIM Implementaties - diverse bouwbedrijven

Eigen bedrijf

01 jan 2007 - 01 jan 2010 (3 jaar)

Trainen van bouwkundigen in het gebruik van Autodesk Revit en opstart van bouwprojecten met gebruik van BIM: - Ponjé - Handel - Coopmans Lutters - Deurne - De Vree & Sliepen - Tiel

Programme & Project Management Methodology - Stater, Amersfoort

Insights Internatiol

01 apr 2004 - 01 feb 2005 (9 maanden)

Het begeleiden van projectmanagers van Stater bij de toepassing van PRINCE2. Tevens begeleiden van de implementatie van Planview voor planning van projecten en monitoren van projectvoortgang.

Project Quality System - Projectorganisatie Stationsgebied, Utrecht

Eigen bedrijf

01 jan 2003 - 01 jun 2003 (4 maanden)

Opzetten van een kwaliteitssysteem voor projecten van het programma voor de herindeling van het Stationsgebied van de gemeente Utrecht.

PRINCE2 Foundation en Practitioner

APM Group

01 jan 2002 - 01 jun 2004 (2 jaar, 4 maanden)

PRINCE2 is de wereldwijd de meest toegepaste methodiek voor projectmanagement. De methodiek wordt gebruikt door organisaties binnen alle sectoren van industrie en overheid.

24/7 Services - ING Group

Eigen bedrijf

01 aug 2000 - 01 dec 2001 (1 jaar, 3 maanden)

Project dat als doel had 24/7 dienstverlening door verruimen van de service-windows van diverse mainframe computersystemen van ING Group. Lid van projectmanagement team.

Millennium Programme - Nedcar, Born

Eigen bedrijf

01 nov 1998 - 01 feb 2008 (9 jaar, 3 maanden)

Verzekeren van bedrijfsveiligheid van productiesystemen van Nedcar en van first tier leveranciers. Samenwerking met Y2K-programm's van aandeelhouders Volvo en Mitsubishi.

PDM Project Volvo/Mitsubishi - Nedcar PD&E, Helmond

Eigen bedrijf

01 apr 1998 - 01 okt 1998 (5 maanden)

Implementatie van IBM Product Manager voor beheer van CATIA 3D ontwerpen van Volvo en Mitsubishi. Onderdelen van het project: - Integratie met PDM Systemen van Volvo en Mitsubishi. - Trainen van engineers in nieuwe werkwijze.

Nederlands Betalings Circuit (spoedverkeer) - ING Group

Eigen bedrijf

01 mrt 1997 - 01 apr 1998 (1 jaar, 1 maand)

Implementatie van spoedverkeer ING Group, laatste fase van het NBC Project. Verwerking van spoedopdrachten door scanning, naam-nummer herkenning en saldocontrole. Interfaces met IBM mainframes van ING Postbank. Implementatie van IBM MQ Series.

Workflow Management Polisbeheer - Zilveren Kruis, Noordwijk

Pink Roccade

01 jun 1995 - 01 dec 1996 (1 jaar, 5 maanden)

Implementatie van COSA workflow management systeem voor polisbeheer. Ontwerp van workflows, ontwikkeling van app's voor data entry op basis van VB. Trainen van gebruikers. Optimaliseren van performance. De applicatie werd gehost door Pink Roccade.

MAS-Z Health Care System - MID, Deventer

Pink Roccade

01 jul 1992 - 01 sep 1993 (1 jaar, 2 maanden)

Interim management, lid van het managementteam. Implementatie van Modulair Automatisering Systeem voor Zorg (MAS-Z). Eindgebruikers waren onder meer ANOZ, ONZ. Verstrekkingenadmiistratie, periodieke facturering.

A-Line Mastering Recording System - ODME, Eindhoven

Origin (nu: ATOS)

01 jan 1989 - 01 jan 1990 (1 jaar)

Ontwikkelen, testen en opleveren van een Master Recording Systeem, gebaseerd op "blauwe laser technologie" voor audio en videoplaten. Multidisciplinair project, Audio- en video signaalverwerking, besturingssoftware op Unix platform.

PRODIS Production Information System - DSM Chemicals, Geleen

Origin (nu: ATOS)

01 jan 1988 - 01 jan 1989 (1 jaar)

Vervanging van verouderd productie informatiesysteem. Nieuwe applicatie op basis van INGRES Database Management systeem en verwerking van productiedata in een PC-netwerk. Integratie van productiedata van verschillende chemische fabrieken.

Bouwkundig ingenieur

Technische Universiteit EIndhoven

01 aug 1972 - 01 feb 1981 (8 jaar, 6 maanden)

Opleiding tot bouwkundig ingenieur gevolgd, met specialisatie constructief ontwerpen. Deel van de opleiding waren verschillende stages, waaronder een buitenlandstage in Israël.

Boek Theo

€1.200,- / dag (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Boek Theo

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert ziet nationale en internationale trends in de betreffende industrie en ontwikkelingen in een vroeg stadium, combineert en ontwikkelt deze met elkaar tot een geïntegreerd toekomstbeeld. Werkt nauw samen met andere stakeholders.

  Deze senior consultant stijgt boven de operationele gang van zaken uit, levert diensten aan die nog niet eerder geleverd zijn, draagt verantwoordelijkheid voor de acties die hij neemt, toont lef en zelfvertrouwen en heeft een uitgebreid portfolio met ervaringen.

  Door vastgeroeste gewoonten te doorbreken, laat de Industry Expert zien dat het ook anders kan. Met als doel om bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Hij of zij werkt ideeën uit voor de toekomst, positioneert deze in een ruimere context en plaatst deze in een lange termijn perspectief.

  De Industry Expert onderkent de gevolgen van veranderprocessen voor de totale organisatie, de mensen, de werkprocessen en de relaties in de industrie.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert ziet kansen in de markt en kan deze op de juiste commerciële waarde schatten. Durft met ideeën tegen de stroom in te zwemmen. Vertaalt de wensen van klanten naar nieuw te ontwikkelen doelen, treedt buiten de gangbare paden en doet voorstellen die niet altijd voor de hand liggen.

  Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen komt de Business Expert snel tot de kern en legt verbanden. Deze expert kent de markt en de spelers. Bovendien werkt hij of zij onafhankelijk, neemt zelfstandig besluiten en vormt een eigen mening op basis van eigen inzichten en ervaring. Maakt gebruik van concrete voorbeelden om eigen argumenten kracht bij te zetten. Bij het leveren van diensten handhaaft de Business Expert hoge kwaliteitsnormen.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  De Domain Expert is de aangewezen persoon voor vraagstukken binnen een specifiek kennisdomein. Hij of zij signaleert mogelijke oorzaken van problemen, creëert kansen, herkent belangrijke informatie, zoekt naar relevante gegevens, ondersteunt op het gebied van workflows en draagt bij aan de ontwikkeling van de oplossing.

  Bij het vinden van oplossingen komt de Domain Expert met nieuwe ideeën die voor anderen (nog) onuitvoerbaar lijken. Deze expert kan samenwerken met externen uit wederzijds belang. Kenmerkend voor de Domain Expert zijn deskundigheid, vakmanschap, interesse in het domein en het bijhouden van het kennisniveau.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert draagt graag kennis over aan anderen en wil het probleemoplossend vermogen van anderen vergroten. Deze expert geeft uitleg in heldere bewoordingen die voor anderen goed te volgen is. Bovendien vertaalt hij of zij abstracte informatie naar concrete voorbeelden. De Training Expert toetst graag het effect van de opleiding of training en stuurt bij waar nodig.

  Dankzij ruime ervaring en kennis om te coachen is dit de aangewezen persoon om anderen op te leiden. De Training Expert kan goed inschatten wat voorrang heeft en past hierop de opleiding of training aan. Met als doel om anderen te stimuleren hun loopbaanwensen realiseerbaar te maken.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert kijkt verder dan de voor de hand liggende oplossing. Door ideeën en gegevens te herschikken, komt deze expert tot een vernieuwend idee, alternatieve aanpak of onconventionele oplossing.

  Om te komen tot een effectief plan van aanpak werkt de Creating Expert grondig en gedetailleerd ideeën uit, met veel aandacht voor details. Hij of zij signaleert kansen om de kwaliteit te verbeteren en is kritisch, ook naar eigen werk. Kan in heldere bewoordingen complexe onderwerpen uitleggen die voor anderen ook goed te volgen zijn en vertaalt abstracte informatie naar concrete voorbeelden.

  Wat heeft voorrang? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Dit is waar de Creating Expert het initiatief neemt. Tevens toont hij of zij vakmanschap en interesse in het vak.


Kies een locatie

Europa

Wereld