Naar hoofdinhoud
Michiel

Michiel

Senior Consultant AEC

Vianen, Netherlands

Revit MEP

Installatie techniek E/W zijn voor mij dagelijkse werkzaamheden. Help installateurs bij het optimaliseren van hun Revit / BIM omgeving.

Expertises

Autodesk Revit MEP
Autodesk Revit
Elektrisch ontwerpen
BIM-modelleren
BIM-modelcoördinatie
HVAC
MEP
Modelcoördinatie
3D-modelleren
Revit Family maken
BIM

Ervaring

Consultant

Cadac AEC B.V.

01 jan 2012 - Nu (10 jaar, 6 maanden)

Als Consultant geef ik opleiding aan toekomstig BIM modeleurs en help hen in de transitie van 2D naar 3D. Verder sluit ik aan bij grote projecten om te ondersteunen in het Revit MEP.

Support Consultant

NPQ CAD Solutions

01 jan 2011 - 01 dec 2011 (10 maanden)

Een jaar support verleend aan de tekensoftware van NPQ CAD. Klanten die vragen hadden over de software kon ik verder op weg helpen. Naar 1 jaar werden we overgenomen door CADAC.

Technicus Sterkstroom Installatie

ROC Nijmegen

01 aug 2004 - 01 jun 2006 (1 jaar, 9 maanden)

Opleiding Technicus Sterkstroom Installaties als avond opleiding gevolgd, deze met succes afgerond. Goede aansluiting op mijn MTS Elektrotechniek.

Tekenaar Elektrotechniek

Kwakkernaat BV

01 sep 2002 - 01 dec 2010 (8 jaar, 3 maanden)

Als Elektrotechnisch tekenaar op de tekenkamer begonnen en aan de voet gestaan van het digitaliseren van het teken proces binnen het bedrijf. Werkzaamheden bestonden uit kleine tot hele grote projecten, van ontwerp tot revisie.

MTS Elektrotechniek

ROC Nijmegen

01 aug 1999 - 01 jun 2002 (2 jaar, 9 maanden)

MTS Elektrotechniek volledig doorlopen en met succes afgerond. Dit in een verkort traject gedaan ivm eerdere MTS opleiding.

MTS Werktuigbouw

ROC Nijmegen

01 aug 1995 - 01 jun 1999 (3 jaar, 9 maanden)

Opleiding MTS Werktuigbouwkunde met succes doorlopen. Zowel de construeren als mechaniseren richting gedaan. Dit binnen de 4 jaar volbracht.

Beoordelingen

5 uit 5

1 beoordeling(en)
5
4
3
2
1

Extra uitleg Revit & Cadac TheModus

P.J. P, VGELEC 11 maanden geleden

Deze man is een pure vakman , weet quasi alles wat er mogelijk is met teken programma's en elektriciteit en hij kan dit dan ook zeer goed overbrengen aan een nieuweling Revit & TheModus zoals mij . Goed in de omgang en je voelt aan de manier hoe hij te werk gaat dat hij echt wilt dat je slaagt in wat je doelstelling ook maar is . Zeer tevreden klant , geen enkele opmerking . 100% Kiezen voor deze persoon als je 'expert' verwacht in een Cadac expert .

Autodesk Revit
Cadac TheModus

Boek Michiel

€1.200,- / dag (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Boek Michiel

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert ziet nationale en internationale trends in de betreffende industrie en ontwikkelingen in een vroeg stadium, combineert en ontwikkelt deze met elkaar tot een geïntegreerd toekomstbeeld. Werkt nauw samen met andere stakeholders.

  Deze senior consultant stijgt boven de operationele gang van zaken uit, levert diensten aan die nog niet eerder geleverd zijn, draagt verantwoordelijkheid voor de acties die hij neemt, toont lef en zelfvertrouwen en heeft een uitgebreid portfolio met ervaringen.

  Door vastgeroeste gewoonten te doorbreken, laat de Industry Expert zien dat het ook anders kan. Met als doel om bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Hij of zij werkt ideeën uit voor de toekomst, positioneert deze in een ruimere context en plaatst deze in een lange termijn perspectief.

  De Industry Expert onderkent de gevolgen van veranderprocessen voor de totale organisatie, de mensen, de werkprocessen en de relaties in de industrie.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert ziet kansen in de markt en kan deze op de juiste commerciële waarde schatten. Durft met ideeën tegen de stroom in te zwemmen. Vertaalt de wensen van klanten naar nieuw te ontwikkelen doelen, treedt buiten de gangbare paden en doet voorstellen die niet altijd voor de hand liggen.

  Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen komt de Business Expert snel tot de kern en legt verbanden. Deze expert kent de markt en de spelers. Bovendien werkt hij of zij onafhankelijk, neemt zelfstandig besluiten en vormt een eigen mening op basis van eigen inzichten en ervaring. Maakt gebruik van concrete voorbeelden om eigen argumenten kracht bij te zetten. Bij het leveren van diensten handhaaft de Business Expert hoge kwaliteitsnormen.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  De Domain Expert is de aangewezen persoon voor vraagstukken binnen een specifiek kennisdomein. Hij of zij signaleert mogelijke oorzaken van problemen, creëert kansen, herkent belangrijke informatie, zoekt naar relevante gegevens, ondersteunt op het gebied van workflows en draagt bij aan de ontwikkeling van de oplossing.

  Bij het vinden van oplossingen komt de Domain Expert met nieuwe ideeën die voor anderen (nog) onuitvoerbaar lijken. Deze expert kan samenwerken met externen uit wederzijds belang. Kenmerkend voor de Domain Expert zijn deskundigheid, vakmanschap, interesse in het domein en het bijhouden van het kennisniveau.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert draagt graag kennis over aan anderen en wil het probleemoplossend vermogen van anderen vergroten. Deze expert geeft uitleg in heldere bewoordingen die voor anderen goed te volgen is. Bovendien vertaalt hij of zij abstracte informatie naar concrete voorbeelden. De Training Expert toetst graag het effect van de opleiding of training en stuurt bij waar nodig.

  Dankzij ruime ervaring en kennis om te coachen is dit de aangewezen persoon om anderen op te leiden. De Training Expert kan goed inschatten wat voorrang heeft en past hierop de opleiding of training aan. Met als doel om anderen te stimuleren hun loopbaanwensen realiseerbaar te maken.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert kijkt verder dan de voor de hand liggende oplossing. Door ideeën en gegevens te herschikken, komt deze expert tot een vernieuwend idee, alternatieve aanpak of onconventionele oplossing.

  Om te komen tot een effectief plan van aanpak werkt de Creating Expert grondig en gedetailleerd ideeën uit, met veel aandacht voor details. Hij of zij signaleert kansen om de kwaliteit te verbeteren en is kritisch, ook naar eigen werk. Kan in heldere bewoordingen complexe onderwerpen uitleggen die voor anderen ook goed te volgen zijn en vertaalt abstracte informatie naar concrete voorbeelden.

  Wat heeft voorrang? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Dit is waar de Creating Expert het initiatief neemt. Tevens toont hij of zij vakmanschap en interesse in het vak.


Kies een locatie

Europa

Wereld