Naar hoofdinhoud
Merlijn

Merlijn

Integraal project coördinator / modelleur / trainer

Ede, Netherlands

Modelcoordinatie- en validatie

Pragmatisch en communicatief vaardige BIM specialist met 5+ jaar ervaring. Ik beheers zowel het bouwkundige modelleren als constructief en heb met beide veel ervaring. Met deze inhoudelijke kennis, gecombineerd met Navisworks/Solibri ben ik de BIM-coördinator.

Expertises

3D-modelleren
Autodesk Revit Structure
Autodesk Collaboration for Revit C4R
Autodesk Revit
Solibri
Autodesk Navisworks
Autodesk BIM 360 Docs
Autodesk Dynamo
3D-ontwerp
2D-ontwerpen & 2D-tekenen
Ontwerpen
Technisch tekenen
Autodesk BIM 360 Design
Autodesk BIM 360 Build
Revit Family maken

Ervaring

BIM Specialist

BIMgeneration

01 jul 2019 - Nu (1 jaar, 2 maanden)

International lead BIM modeler

Hilti

01 jan 2018 - 01 jun 2019 (1 jaar, 4 maanden)

Ik ben bij Hilti begonnen in een team van 3 personen waarin wij als key-member het fundament hebben gelegd voor BIM bij Hilti. Kerntaak van mij was in de begin periode met name adviserend en begeleiden voor de diverse vestigingen in Europa. Later in het jaar is dit verschoven naar focus op uitvoerende taak op project basis. Verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole op projectniveau, software en ICT coördinatie, template beheer, Issue management opgezet, begeleiden/aansturen van collega’s (Europa) en het geven van masterclasses, modeleur voor grootschalige Europese projecten, o.a.: Zwitserland: CSL Protinus en Lonza (laboratoria) en Nederland: Oosterdok Eiland, 2Amsterdam (utiliteit)

Blog schrijver

BIM and stuff

01 mrt 2017 - Nu (3 jaar, 6 maanden)

Kennis delen is voor mij een belangrijke factor. Aan het begin van mijn loopbaan heb ik zelf erg veel baat gehad bij forums en andere kennisplatforms. Door zelf een blog te schrijven over mijn expertise hoop ik daar op mijn manier aan bij te dragen.

Lead BIM modeler

Lievense CSO

01 aug 2016 - 01 dec 2017 (1 jaar, 3 maanden)

Bij Lievense CSO begonnen als lead modeleur en ben ik kartrekker geweest van de modelleurs om BIM modeleren op een hoger niveau te krijgen, betere samenwerking tussen managers en constructeurs enerzijds en modelleurs anderzijds. Daarbij heb ik de volgende verantwoordelijkheden en rollen vervuld; Template beheer, begeleiden/aansturen van collega’s, werkgroep IT en BIM; multidisciplinair team om de voortgang van BIM en automatisering vorm te geven, toonaangevende projecten (RAI hotel te Amsterdam-zuid, topsport complex te Ede, Eemplein te Amersfoort)

BIM modeler / BIM coördinator

Snetselaar

01 aug 2014 - 01 aug 2016 (2 jaar)

Bij Snetselaar ben ik begonnen als BIM modelleur en vrij snel en doorgegroeid naar BIM coördinator. Ik template beheer gedaan, families (BIM content) naar een hoger niveau gebracht en een belangrijke bijdrage geleverd aan de manier van samenwerken . Mijn focus was hierbij vooral gericht op innoveren en met een frisse blik kijken naar het samenwerkingsproces om de techniek hier zo goed mogelijk op af te stemmen.

Tekenaar

Iv-Infra

01 sep 2013 - 01 aug 2014 (10 maanden)

Met name gewerkt aan projecten tijdens de (o.a. de onderdoorgang Neherkade te Den Haag en de fietsbrug Vlietpolderplein) tijdens uitvoeringsontwerp uitgewerkt. Met name maatvoerings- en wapeningstekeningen in AutoCAD uitgevoerd.

Bachelor of Build Environment (BBE)

Hogeschool van Amsterdam

01 sep 2007 - 01 sep 2013 (6 jaar)

De opleiding bouwkunde/civiele techniek aan de Hogeschool van Amsterdam, heeft de bijzondere eigenschap dat er in het begin van het tweede jaar een specialisatie richting wordt gekozen. Het grote voordeel is dat studenten aan de Hogeschool van Amsterdam inhoudelijk meer weten van hun vakgebied en dus een breder theoretisch kader heb opgebouwd, in mijn geval is dat constructief ontwerpen.

Boek Merlijn

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Merlijn

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld