Naar hoofdinhoud
Mark

Mark

Professional Industriele Automatisering

Montfoort, Netherlands

Jarenlange ervaring op het gebied van:

Hardware engineering,Data engineering, Standaardisatie en geven van Trainingen (Autocad Electrical, Typical manager en Eplan). Daarnaast veel ervaring in het samenbrengen en optimaliseren van ontwerpprocessen tussen verschillende disciplines.

Expertises

Autodesk AutoCAD Electrical
Eplan
Autodesk AutoCAD

Ervaring

Eigenaar

MCO Consultancy

01 okt 2018 - Nu (2 jaar, 8 maanden)

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de industriele automatisering, met name op het gebied van electromechanical engineering, kan ik uw bedrijf adviseren en ondersteunen in het optimaliseren van uw engineeringsprocessen. Ik ben gespecialiseerd in de applicaties: ​- Eplan P8 - Typical Manager - Autocad Electrical i.s.m Vault en Inventor

CAD Consultant

Cadac Group

01 jan 2015 - 01 okt 2018 (3 jaar, 8 maanden)

- Consultancy (opleidingen, implementatie en standaardisatie)R&D m.b.t. Megatronica oplossingen. - “Best practice” ontwerp m.b.t. Autocad Electrical - Inventor - Typical Manager® en Vault

Manager Engineering

Yellax Industrie & ICY

01 jan 2013 - 01 jan 2015 (2 jaar)

- Leidinggeven aan engineers en consultans - Calculeren en offertes maken - Strategie en visie bepalen - R&D m.b.t. Typical Manager® - Consultancy (opleidingen, implementatie en standaardisatie) - Project engineering

Project Manager

Yellax industrie & ICT

01 jan 2008 - 01 jan 2013 (5 jaar)

- Begeleiden en leiden van projecten - Calculeren en offertes maken - Aansturen en opleiden van personeel - Consultancy (implementatie en standaardisatie) - Project engineering - R&D m.b.t. Typical Manager®

Lead engineer

Yellax Industrie & ICT

01 jan 2007 - 01 jan 2008 (1 jaar)

- Consultancy (implementatie en standaardisatie) - Project engineering - R&D m.b.t. Typical Manager®

Werkvoorbereider

Van den Pol (Montfoort)

01 jan 2004 - 01 jan 2007 (3 jaar)

- Materialen bestellen en distribueren - Offertes maken - Personeelsplanning - Data engineeren opgezet - Storingsdienst

Hardware Engineer

Van den Pol (Montfoort)

01 jan 1997 - 01 jan 2004 (7 jaar)

- Hardware engineering t.b.v. productielijnen in binnen en buitenland - Panelen bouwen - Bekabeling en inbedrijfstelling

Technisch medewerker

OMVE (Utrecht)

01 jan 1995 - 01 jan 1997 (2 jaar)

- Ontwerpen en programmeren van diverse prototypen m.b.v. Koyo en Matsusita PLC’s - Montage en in bedrijf stel werkzaamheden t.b.v. diverse prototypen - Hardware engineering

Boek Mark

€1.200,- / dag (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Boek Mark

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert ziet nationale en internationale trends in de betreffende industrie en ontwikkelingen in een vroeg stadium, combineert en ontwikkelt deze met elkaar tot een geïntegreerd toekomstbeeld. Werkt nauw samen met andere stakeholders.

  Deze senior consultant stijgt boven de operationele gang van zaken uit, levert diensten aan die nog niet eerder geleverd zijn, draagt verantwoordelijkheid voor de acties die hij neemt, toont lef en zelfvertrouwen en heeft een uitgebreid portfolio met ervaringen.

  Door vastgeroeste gewoonten te doorbreken, laat de Industry Expert zien dat het ook anders kan. Met als doel om bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Hij of zij werkt ideeën uit voor de toekomst, positioneert deze in een ruimere context en plaatst deze in een lange termijn perspectief.

  De Industry Expert onderkent de gevolgen van veranderprocessen voor de totale organisatie, de mensen, de werkprocessen en de relaties in de industrie.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert ziet kansen in de markt en kan deze op de juiste commerciële waarde schatten. Durft met ideeën tegen de stroom in te zwemmen. Vertaalt de wensen van klanten naar nieuw te ontwikkelen doelen, treedt buiten de gangbare paden en doet voorstellen die niet altijd voor de hand liggen.

  Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen komt de Business Expert snel tot de kern en legt verbanden. Deze expert kent de markt en de spelers. Bovendien werkt hij of zij onafhankelijk, neemt zelfstandig besluiten en vormt een eigen mening op basis van eigen inzichten en ervaring. Maakt gebruik van concrete voorbeelden om eigen argumenten kracht bij te zetten. Bij het leveren van diensten handhaaft de Business Expert hoge kwaliteitsnormen.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  De Domain Expert is de aangewezen persoon voor vraagstukken binnen een specifiek kennisdomein. Hij of zij signaleert mogelijke oorzaken van problemen, creëert kansen, herkent belangrijke informatie, zoekt naar relevante gegevens, ondersteunt op het gebied van workflows en draagt bij aan de ontwikkeling van de oplossing.

  Bij het vinden van oplossingen komt de Domain Expert met nieuwe ideeën die voor anderen (nog) onuitvoerbaar lijken. Deze expert kan samenwerken met externen uit wederzijds belang. Kenmerkend voor de Domain Expert zijn deskundigheid, vakmanschap, interesse in het domein en het bijhouden van het kennisniveau.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert draagt graag kennis over aan anderen en wil het probleemoplossend vermogen van anderen vergroten. Deze expert geeft uitleg in heldere bewoordingen die voor anderen goed te volgen is. Bovendien vertaalt hij of zij abstracte informatie naar concrete voorbeelden. De Training Expert toetst graag het effect van de opleiding of training en stuurt bij waar nodig.

  Dankzij ruime ervaring en kennis om te coachen is dit de aangewezen persoon om anderen op te leiden. De Training Expert kan goed inschatten wat voorrang heeft en past hierop de opleiding of training aan. Met als doel om anderen te stimuleren hun loopbaanwensen realiseerbaar te maken.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert kijkt verder dan de voor de hand liggende oplossing. Door ideeën en gegevens te herschikken, komt deze expert tot een vernieuwend idee, alternatieve aanpak of onconventionele oplossing.

  Om te komen tot een effectief plan van aanpak werkt de Creating Expert grondig en gedetailleerd ideeën uit, met veel aandacht voor details. Hij of zij signaleert kansen om de kwaliteit te verbeteren en is kritisch, ook naar eigen werk. Kan in heldere bewoordingen complexe onderwerpen uitleggen die voor anderen ook goed te volgen zijn en vertaalt abstracte informatie naar concrete voorbeelden.

  Wat heeft voorrang? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Dit is waar de Creating Expert het initiatief neemt. Tevens toont hij of zij vakmanschap en interesse in het vak.


Kies een locatie

Europa

Wereld