Naar hoofdinhoud
Marco

Marco

CAD/CAM Consultant

Vianen, Netherlands

Ik help u CAD/CAM te integreren binnen uw organisatie

Als een CAD/CAM Consultant adviseer, train & ondersteun ik bedrijven met de laatste ontwikkelingen. Mijn specialiteiten: ★ Autodesk Inventor CAD/CAM ★ Autodesk Fusion 360 CAD/CAM ★ HSMSimul (Machine Simulatie) ★ Autodesk FeatureCAM ★ Autodesk PowerMill

Expertises

Autodesk FeatureCAM
Autodesk Inventor CAM
Autodesk Inventor
Autodesk Fusion 360
Autodesk Fusion Team
Autodesk PowerMill
HSMSimul
Autodesk HSMWorks
CAM voor CNC-bewerkingen
CAD / CAM
CAM
CNC-programmeren
CNC-bewerkingen
CNC
iLogic

Ervaring

Autodesk Expert Elite

Autodesk

01 aug 2017 - Nu (3 jaar, 2 maanden)

Het Autodesk Expert Elite-programma is een groep leden uit 53 verschillende landen. Een programma gemaakt om mensen over de hele wereld te herkennen die een aanzienlijke kennis, productontwikkeling en ervaring hebben in de MFG-industrie.

CAD/CAM Consultant

Cadac Group

01 sep 2016 - Nu (4 jaar, 1 maand)

Als CAD/CAM-consultant bij Cadac Group adviseer, train en ondersteun ik klanten binnen hun CAD/CAM-business met de volgende product: ★ Autodesk Inventor CAM ★ Autodesk Fusion 360 ★ Autodesk Fusion Team ★ Autodesk PowerMill ★ Autodesk FeatureCAM

Application Engineer

CADMatch

01 feb 2011 - 01 sep 2016 (5 jaar, 6 maanden)

Vanuit de rol als support medewerker voor Autodesk software doorgegroeid tot trainer/consultant voor ★ Inventor Professional. (CAD) ★ Inventor HSM Professional (CAD/CAM) ★ Autocad (CAD) ★ Showcase (Visualisation) ★ Vault Professional (Data Management)

System Engineer

FEI Company

01 jan 2007 - 01 jan 2011 (4 jaar)

Samenstellen en testen van high-end SDB (Small Dual Beam) elektrone microscopen en TEM (Transmission Electron Microscope) accelerators voor Technai en Titan microscopen. Troubleshooting en product/process verbeteringen voor de 6-inch stage/UHR stage/load-lock.

CNC Draaien/Lang Draaier & Frezer

Jansen Machining Technology

01 mei 2002 - 01 dec 2006 (4 jaar, 6 maanden)

Jansen is gespecialiseerd in nauwkeurig draaien en frezen met hoge afwerkingsgraad. Een bedrijf wat technische grenzen vooral ziet om de lat steeds een stukje hoger te leggen.

Fijnmechanische Techniek

ROC Eindhoven

01 aug 1998 - 01 mei 2002 (3 jaar, 8 maanden)

Vanuit mijn interesse voor techniek en verspaning heb ik voor deze opleiding gekozen. Als eind project heb ik een 4 cilinder 2 takt boxermotor ontworpen en gemaakt.

Beoordelingen

4,833333 uit 5

6 beoordeling(en)
5
4
3
2
1

Aanvullende scholing Fusion 360

Sander J, Hillebrand Verspaning B.V. 2 maanden geleden

Na een tijdje gebruik gemaakt te hebben van Fusion 360 merkten we dat de basis die we geleerd hadden op de cursussen wat aanvulling nodig had. Met name voor de 3D bewerkingen en de niet alledaagse bewerkingen hebben we veel profijt van Fusion. We hebben enkele producten samen met Marco bekeken en daar oplossingen voor gevonden. Marco blijkt telkens wel een manier te vinden om tot een goed resultaat te komen. We hopen dat we nu zelf ook de inzicht en creativiteit kunnen opbouwen om alle uitdagingen aan te kunnen. Marco is behulpzaam om de instellingen te optimaliseren. Een leerzame dag!

Autodesk Fusion 360
CAM voor CNC-bewerkingen
Tekenen & schetsen
CAD / CAM

Oplevering op maat gemaakte post-processor kotterbank

Hans v, PTS Machinery 3 maanden geleden

Na het plaatsen van onze nieuwe kotterbank was er behoefte aan een nieuwe post-processor zodat we binnen Inventor onze CNC-bewerkingen kunnen programmeren. Na onze wensen door gesproken te hebben met Marco heeft het team van Cadac een op maat gemaakte post-processor opgeleverd. Bij het opleveren is Marco 1 dag bij ons op locatie geweest om de post-processor uitvoerig te testen, laatste wijzigingen door te voeren en uitleg te geven aan ons personeel. Veel kennis over de materie en duidelijk uitgelegd.

Productie probleem wikkelspillen

Luc V, Heraeus Electro-Nite International NV 3 maanden geleden

Marco heeft ons goed geholpen met ons probleem. Bijkomend heeft hij aangetoond dat de as te bewerken is met een CNC-machine door een simulatie in Fusion 360.

Productontwikkeling & innovatie
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
CAD / CAM
CAM
CAM voor CNC-bewerkingen

Ondersteuning bij Autodesk licenties

Rob G, Machinefabriek Molendijk BV 29 dagen geleden

Al onze pc's werden omgezet naar een nieuw domein waarbij Marco ervoor zorg droeg dat al onze Autodesk & Cadac software bleef werken. Bedankt voor jou inzet.

Autodesk Inventor
Autodesk Inventor CAM
Cadac NXTdim

CAM training Fusion 360

Huub B, Technisch Advies- en Constructiebureau Unisign BV 6 dagen geleden

Opzet van de cursus was om bij de werkvoorbereiders een "out-of-the-box" denken te ontwikkelen in het opzetten van een programma. Hierdoor meer "slimmigheden" verkrijgen om sneller te kunnen cammen. De opleiding werd door Marco verzorgd en de medewerkers waren erg te spreken over hoe Marco met veel enthousiasme de cursus gaf. Marco, bedankt voor alle input en de wijze waarop je inhoud hebt gegeven aan deze opleiding.

Post Processor afname voor de Kiheung & Awea

Kevin M, Zwijnenburg 3 maanden geleden

Alles is naar wens verlopen. Het was fijn samenwerken met Cadac Group. Ervaring en direct klantencontact zorgen voor een soepele samenwerking!

Autodesk Fusion 360
Autodesk Fusion Team
CAM voor CNC-bewerkingen
CNC-bewerkingen
CNC-programmeren
CAD / CAM
CNC post processoren
CNC
CAM

Boek Marco

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Marco

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld