Naar hoofdinhoud
Marco

Marco

CAD/CAM Consultant

Vianen, Netherlands

Ik help u CAD/CAM te integreren binnen uw organisatie

Als een CAD/CAM Consultant adviseer, train & ondersteun ik bedrijven met de laatste ontwikkelingen. Mijn specialiteiten: ★ Autodesk Inventor CAD/CAM ★ Autodesk Fusion 360 CAD/CAM ★ HSMSimul (Machine Simulatie) ★ Autodesk FeatureCAM ★ Autodesk PowerMill

Expertises

Autodesk FeatureCAM
Autodesk Inventor CAM
Autodesk Inventor
Autodesk Fusion 360
Autodesk Fusion Team
Autodesk PowerMill
HSMSimul
Autodesk HSMWorks
iLogic
CAM voor CNC-bewerkingen
CAD / CAM
CAM
CNC-programmeren
CNC-bewerkingen
CNC

Ervaring

Autodesk Expert Elite

Autodesk

01 aug 2017 - Nu (2 jaar, 10 maanden)

Het Autodesk Expert Elite-programma is een groep leden uit 53 verschillende landen. Een programma gemaakt om mensen over de hele wereld te herkennen die een aanzienlijke kennis, productontwikkeling en ervaring hebben in de MFG-industrie.

CAD/CAM Consultant

Cadac Group

01 sep 2016 - Nu (3 jaar, 9 maanden)

Als CAD/CAM-consultant bij Cadac Group adviseer, train en ondersteun ik klanten binnen hun CAD/CAM-business met de volgende product: ★ Autodesk Inventor CAM ★ Autodesk Fusion 360 ★ Autodesk Fusion Team ★ Autodesk PowerMill ★ Autodesk FeatureCAM

Application Engineer

CADMatch

01 feb 2011 - 01 sep 2016 (5 jaar, 6 maanden)

Vanuit de rol als support medewerker voor Autodesk software doorgegroeid tot trainer/consultant voor ★ Inventor Professional. (CAD) ★ Inventor HSM Professional (CAD/CAM) ★ Autocad (CAD) ★ Showcase (Visualisation) ★ Vault Professional (Data Management)

System Engineer

FEI Company

01 jan 2007 - 01 jan 2011 (4 jaar)

Samenstellen en testen van high-end SDB (Small Dual Beam) elektrone microscopen en TEM (Transmission Electron Microscope) accelerators voor Technai en Titan microscopen. Troubleshooting en product/process verbeteringen voor de 6-inch stage/UHR stage/load-lock.

CNC Draaien/Lang Draaier & Frezer

Jansen Machining Technology

01 mei 2002 - 01 dec 2006 (4 jaar, 6 maanden)

Jansen is gespecialiseerd in nauwkeurig draaien en frezen met hoge afwerkingsgraad. Een bedrijf wat technische grenzen vooral ziet om de lat steeds een stukje hoger te leggen.

Fijnmechanische Techniek

ROC Eindhoven

01 aug 1998 - 01 mei 2002 (3 jaar, 8 maanden)

Vanuit mijn interesse voor techniek en verspaning heb ik voor deze opleiding gekozen. Als eind project heb ik een 4 cilinder 2 takt boxermotor ontworpen en gemaakt.

Beoordelingen

5 uit 5

3 beoordeling(en)
5
4
3
2
1

Oplevering op maat gemaakte post-processor kotterbank

Hans v, PTS Machinery 28 dagen geleden

Na het plaatsen van onze nieuwe kotterbank was er behoefte aan een nieuwe post-processor zodat we binnen Inventor onze CNC-bewerkingen kunnen programmeren. Na onze wensen door gesproken te hebben met Marco heeft het team van Cadac een op maat gemaakte post-processor opgeleverd. Bij het opleveren is Marco 1 dag bij ons op locatie geweest om de post-processor uitvoerig te testen, laatste wijzigingen door te voeren en uitleg te geven aan ons personeel. Veel kennis over de materie en duidelijk uitgelegd.

Productie probleem wikkelspillen

Luc V, Heraeus Electro-Nite International NV 8 dagen geleden

Marco heeft ons goed geholpen met ons probleem. Bijkomend heeft hij aangetoond dat de as te bewerken is met een CNC-machine door een simulatie in Fusion 360.

Productontwikkeling & innovatie
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
CAD / CAM
CAM
CAM voor CNC-bewerkingen

Post Processor afname voor de Kiheung & Awea

Kevin M, Zwijnenburg 28 dagen geleden

Alles is naar wens verlopen. Het was fijn samenwerken met Cadac Group. Ervaring en direct klantencontact zorgen voor een soepele samenwerking!

Autodesk Fusion 360
Autodesk Fusion Team
CAM voor CNC-bewerkingen
CNC-bewerkingen
CNC-programmeren
CAD / CAM
CNC post processoren
CNC
CAM

Boek Marco

€1.200,- / dag (excl. BTW)

Boek Marco

€1.200,- / dag

Expert niveau legenda


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Cadac Expert Community A+ €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Cadac Expert Community A €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Cadac Expert Community B €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert degene de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domein expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Cadac Expert Community C €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Cadac Expert Community D €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze  Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld