Naar hoofdinhoud
Marcel

Marcel

Senior AutoCAD Infra Consultant

Vianen, Netherlands

Uw antwoord op AutoCAD vraagstukken!

Ruim 14 jaar ben ik werkzaam als fulltime AutoCAD Consultant. En al ruim 28 jaar werk ik met Autodesk-producten. Mijn specialiteiten: installatie, configuratie, migratie en licensering van AutoCAD, AutoCAD Map 3D (binnen de disciplines Infra en Government).

Expertises

Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD Map 3D
NedInfra
CAD-werkplekconfiguratie
Technisch tekenen
2D-ontwerpen & 2D-tekenen
NLCS
GIS Geografische Informatiesystemen
Civiele techniek
GIS geografisch informatiesysteem

Ervaring

Autodesk Certified Instructor - Silver

Autodesk

01 jun 2019 - Nu (3 jaar, 1 maand)

Earners of the Autodesk Certified Instructor - Silver credential have instructional design and delivery skills, as well as the requisite knowledge of specific Autodesk applications required for course delivery in an instructional setting.

Autodesk Certified Professional

Autodesk

01 mrt 2017 - Nu (5 jaar, 4 maanden)

The Autodesk AutoCAD Certified Professional badge validates professional users' knowledge of the tools, features of AutoCAD. Earners of this badge have demonstrated knowledge of dimensioning, basic drawing skills, using hatching and gradients, using AutoCAD.

CAD-team lid project Waterkracht/ACE

Evides

01 okt 2012 - Nu (9 jaar, 9 maanden)

Voor klant Evides ontwikkelt NedGraphics het CAD-deel van een omvangrijk ICT-project dat gaat zorgen voor begeleiding van het complete proces rond ontwerp, aanleg en beheer van het waterleidingnet en alle assets daarbij behorende.

Consultant CAD solutions

Detron CAD Solutions

01 jul 2012 - 01 dec 2013 (1 jaar, 4 maanden)

Ik hou me bezig met installatie, configuratie, migratie en licensering van AutoCAD, AutoCAD Map 3D en enige andere Autodesk-producten. Ik train ontwerpers, engineers, tekenaars, architecten, applicatiebeheerders in het werken met of beheren van AutoCAD (Map).

applicatiebeheerder AutoCAD

Gemeente Leiden

01 apr 2009 - Nu (13 jaar, 3 maanden)

In april 2009 besloot gemeente Leiden het applicatiebeheer op het gebied van AutoCAD en aanverwante software uit te besteden. Sindsdien vervul ik deze functie in deeltijd (1 dag per twee weken).

CAD/GIS consultant

ISSUE Information Technology

01 sep 2007 - 01 jul 2012 (4 jaar, 9 maanden)

Ik hou me bezig met installatie, configuratie, migratie en licensering van AutoCAD, AutoCAD Map 3D en enige andere Autodesk-producten. Ik train ontwerpers, engineers, tekenaars, architecten, applicatiebeheerders in het werken met of beheren van AutoCAD (Map).

Coördinator Datamanagment

Rijkswaterstaat

01 jun 2005 - 01 aug 2007 (2 jaar, 1 maand)

Voorgaande functie van CAD-application manager is uitgebreid met applicatiebeheer van ArcGIS. Tevens maak ik allerlei kaarten op aanvraag van medewerkers.

CAD Application Manager

Rijkswaterstaat

01 feb 2001 - 01 jun 2005 (4 jaar, 3 maanden)

Functioneel en Technisch applicatiebeheer van CAD-software, waaronder AutoCAD & AutoCAD Map. Ik begeleid alle CAD-gebruikers binnen de Directie Noord-Brabant (>40).

Boek Marcel

€1.200,- / dag (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Boek Marcel

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert ziet nationale en internationale trends in de betreffende industrie en ontwikkelingen in een vroeg stadium, combineert en ontwikkelt deze met elkaar tot een geïntegreerd toekomstbeeld. Werkt nauw samen met andere stakeholders.

  Deze senior consultant stijgt boven de operationele gang van zaken uit, levert diensten aan die nog niet eerder geleverd zijn, draagt verantwoordelijkheid voor de acties die hij neemt, toont lef en zelfvertrouwen en heeft een uitgebreid portfolio met ervaringen.

  Door vastgeroeste gewoonten te doorbreken, laat de Industry Expert zien dat het ook anders kan. Met als doel om bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Hij of zij werkt ideeën uit voor de toekomst, positioneert deze in een ruimere context en plaatst deze in een lange termijn perspectief.

  De Industry Expert onderkent de gevolgen van veranderprocessen voor de totale organisatie, de mensen, de werkprocessen en de relaties in de industrie.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert ziet kansen in de markt en kan deze op de juiste commerciële waarde schatten. Durft met ideeën tegen de stroom in te zwemmen. Vertaalt de wensen van klanten naar nieuw te ontwikkelen doelen, treedt buiten de gangbare paden en doet voorstellen die niet altijd voor de hand liggen.

  Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen komt de Business Expert snel tot de kern en legt verbanden. Deze expert kent de markt en de spelers. Bovendien werkt hij of zij onafhankelijk, neemt zelfstandig besluiten en vormt een eigen mening op basis van eigen inzichten en ervaring. Maakt gebruik van concrete voorbeelden om eigen argumenten kracht bij te zetten. Bij het leveren van diensten handhaaft de Business Expert hoge kwaliteitsnormen.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  De Domain Expert is de aangewezen persoon voor vraagstukken binnen een specifiek kennisdomein. Hij of zij signaleert mogelijke oorzaken van problemen, creëert kansen, herkent belangrijke informatie, zoekt naar relevante gegevens, ondersteunt op het gebied van workflows en draagt bij aan de ontwikkeling van de oplossing.

  Bij het vinden van oplossingen komt de Domain Expert met nieuwe ideeën die voor anderen (nog) onuitvoerbaar lijken. Deze expert kan samenwerken met externen uit wederzijds belang. Kenmerkend voor de Domain Expert zijn deskundigheid, vakmanschap, interesse in het domein en het bijhouden van het kennisniveau.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert draagt graag kennis over aan anderen en wil het probleemoplossend vermogen van anderen vergroten. Deze expert geeft uitleg in heldere bewoordingen die voor anderen goed te volgen is. Bovendien vertaalt hij of zij abstracte informatie naar concrete voorbeelden. De Training Expert toetst graag het effect van de opleiding of training en stuurt bij waar nodig.

  Dankzij ruime ervaring en kennis om te coachen is dit de aangewezen persoon om anderen op te leiden. De Training Expert kan goed inschatten wat voorrang heeft en past hierop de opleiding of training aan. Met als doel om anderen te stimuleren hun loopbaanwensen realiseerbaar te maken.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert kijkt verder dan de voor de hand liggende oplossing. Door ideeën en gegevens te herschikken, komt deze expert tot een vernieuwend idee, alternatieve aanpak of onconventionele oplossing.

  Om te komen tot een effectief plan van aanpak werkt de Creating Expert grondig en gedetailleerd ideeën uit, met veel aandacht voor details. Hij of zij signaleert kansen om de kwaliteit te verbeteren en is kritisch, ook naar eigen werk. Kan in heldere bewoordingen complexe onderwerpen uitleggen die voor anderen ook goed te volgen zijn en vertaalt abstracte informatie naar concrete voorbeelden.

  Wat heeft voorrang? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Dit is waar de Creating Expert het initiatief neemt. Tevens toont hij of zij vakmanschap en interesse in het vak.


Kies een locatie

Europa

Wereld