Naar hoofdinhoud
Kevin

Kevin

Business Consultant

Vianen, Netherlands

Business Consultant vertaalt de bedrijfsdata naar waardevolle inzichten | BIM consultant | Business Intelligence fan

Als een conceptueel denker ben ik in staat om de eisen en wensen van de eindgebruiker te begrijpen. Ik voel me comfortabel wanneer ik werk met verschillende typen personen en heb een persoonlijke aanpak.

Expertises

Autodesk BIM Collaborate Pro (BIM 360 Design)
Autodesk Build (BIM 360 Build)
Autodesk Docs (BIM 360 Docs)
Autodesk Construction Cloud (BIM 360)
BIM
Autodesk AutoCAD
Power BI
Autodesk Revit
Microsoft Office
Common Data Environment (CDE)
Systems engineering
Autodesk Collaboration for Revit C4R
BIM-modelleren
Architecturaal ontwerp

Ervaring

Business Consultant

Cadac Group

01 jul 2019 - Nu (2 jaar, 3 maanden)

Als Business Consultant vertaal ik de probleemstelling van de klant naar de juiste oplossing(en), om zo tot de ideale informatieinfrastructuur te komen.

Business Process Management (BPM) Engineer

Unilin Insulation

01 jan 2019 - 01 jul 2019 (5 maanden)

Ik visualiseerde de beschikbare bedrijfsdata van kritische processen tot waardevolle inzichten met Microsoft PowerBI. Ook heb ik een plan opgesteld voor een meer datagedreven cultuur binnen Unilin NL.

Business Consultant

Neanex

01 okt 2016 - 01 jan 2019 (2 jaar, 2 maanden)

Bij Neanex werkte ik als Business Consultant BIM en Systems Engineering (SE). Ik ben gespecialiseerd in de kruisrelatie tussen BIM en SE en gaf workshops om de juiste opzet te definieren tussen de projecten en de bedrijfsprocessen.

Architectural Consultant | Asset Management Consultant

Royal HaskoningDHV

01 apr 2010 - 01 okt 2016 (6 jaar, 5 maanden)

Ik werkte als een architectural consultant tijdens het ontwerp- en aanbestedingsproces voor nieuwe datacenters. Ik was actief als kwaliteitsmanager voor de adviesgroep, als tekenaar, als asset manager en bestuurslid internationaal van Young RHDHV.

Vrijwilliger

Stichting Veldwerk Nepal

01 okt 2009 - 01 feb 2010 (3 maanden)

Opzichter op een bouwplaats nabij Sankhu, bij Kathmandu, Nepal. Ik verving de vaste opzichter terwijl hij naar Nederland was voor sponsorwerving.

Bachelor of Built Environment (BBE)

Avans Hogeschool Tilburg

01 sep 2003 - 01 apr 2008 (4 jaar, 6 maanden)

Afgestudeerd met een 8,8 / 10 als waardering voor het ontwerp van een uitvaartcentrum welke volledig uit glas, midden in een touristische trekpleister was opgetrokken. Ook was ik onderdeel van de organisatie van de studiereis naar Mexico.

Boek Kevin

€1.400,- / dag (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Boek Kevin

€1.400,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert ziet nationale en internationale trends in de betreffende industrie en ontwikkelingen in een vroeg stadium, combineert en ontwikkelt deze met elkaar tot een geïntegreerd toekomstbeeld. Werkt nauw samen met andere stakeholders.

  Deze senior consultant stijgt boven de operationele gang van zaken uit, levert diensten aan die nog niet eerder geleverd zijn, draagt verantwoordelijkheid voor de acties die hij neemt, toont lef en zelfvertrouwen en heeft een uitgebreid portfolio met ervaringen.

  Door vastgeroeste gewoonten te doorbreken, laat de Industry Expert zien dat het ook anders kan. Met als doel om bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Hij of zij werkt ideeën uit voor de toekomst, positioneert deze in een ruimere context en plaatst deze in een lange termijn perspectief.

  De Industry Expert onderkent de gevolgen van veranderprocessen voor de totale organisatie, de mensen, de werkprocessen en de relaties in de industrie.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert ziet kansen in de markt en kan deze op de juiste commerciële waarde schatten. Durft met ideeën tegen de stroom in te zwemmen. Vertaalt de wensen van klanten naar nieuw te ontwikkelen doelen, treedt buiten de gangbare paden en doet voorstellen die niet altijd voor de hand liggen.

  Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen komt de Business Expert snel tot de kern en legt verbanden. Deze expert kent de markt en de spelers. Bovendien werkt hij of zij onafhankelijk, neemt zelfstandig besluiten en vormt een eigen mening op basis van eigen inzichten en ervaring. Maakt gebruik van concrete voorbeelden om eigen argumenten kracht bij te zetten. Bij het leveren van diensten handhaaft de Business Expert hoge kwaliteitsnormen.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  De Domain Expert is de aangewezen persoon voor vraagstukken binnen een specifiek kennisdomein. Hij of zij signaleert mogelijke oorzaken van problemen, creëert kansen, herkent belangrijke informatie, zoekt naar relevante gegevens, ondersteunt op het gebied van workflows en draagt bij aan de ontwikkeling van de oplossing.

  Bij het vinden van oplossingen komt de Domain Expert met nieuwe ideeën die voor anderen (nog) onuitvoerbaar lijken. Deze expert kan samenwerken met externen uit wederzijds belang. Kenmerkend voor de Domain Expert zijn deskundigheid, vakmanschap, interesse in het domein en het bijhouden van het kennisniveau.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert draagt graag kennis over aan anderen en wil het probleemoplossend vermogen van anderen vergroten. Deze expert geeft uitleg in heldere bewoordingen die voor anderen goed te volgen is. Bovendien vertaalt hij of zij abstracte informatie naar concrete voorbeelden. De Training Expert toetst graag het effect van de opleiding of training en stuurt bij waar nodig.

  Dankzij ruime ervaring en kennis om te coachen is dit de aangewezen persoon om anderen op te leiden. De Training Expert kan goed inschatten wat voorrang heeft en past hierop de opleiding of training aan. Met als doel om anderen te stimuleren hun loopbaanwensen realiseerbaar te maken.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert kijkt verder dan de voor de hand liggende oplossing. Door ideeën en gegevens te herschikken, komt deze expert tot een vernieuwend idee, alternatieve aanpak of onconventionele oplossing.

  Om te komen tot een effectief plan van aanpak werkt de Creating Expert grondig en gedetailleerd ideeën uit, met veel aandacht voor details. Hij of zij signaleert kansen om de kwaliteit te verbeteren en is kritisch, ook naar eigen werk. Kan in heldere bewoordingen complexe onderwerpen uitleggen die voor anderen ook goed te volgen zijn en vertaalt abstracte informatie naar concrete voorbeelden.

  Wat heeft voorrang? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Dit is waar de Creating Expert het initiatief neemt. Tevens toont hij of zij vakmanschap en interesse in het vak.


Kies een locatie

Europa

Wereld