Naar hoofdinhoud
Justus

Justus

CAD/CAM en Rapid Prototyping expert

Vlaardingen, Netherlands

Toegespitst op uw vraag

Heeft u advies nodig of hulp bij implementatie van uw CAD/CAM workflow? Ik kan u helpen bij het verbeteren van de bestaande situatie of het opzetten van een volledig nieuwe. Van ontwerp tot software tot machinepark, van A tot Z.

Expertises

CAD / CAM
Autodesk Fusion 360
CNC-programmeren
CAM voor CNC-bewerkingen
CNC-bewerkingen
CNC post processoren
CNC
3D-modelleren

Ervaring

Instructeur and Technology Integrator

Hogeschool Rotterdam

01 sep 2019 - Nu (1 jaar)

Ik ben verantwoordelijk voor een van de werkplaatsen op het schitterende RDM in Rotterdam. Ik help daar studenten, docenten en onderzoekers met de apparatuur die daar beschikbaar, waaronder FDM en SLA 3d printers, diverse CNC routers en een robotarm.

Prototyping specialist

RDM Makerspace

01 aug 2018 - 01 apr 2019 (7 maanden)

Bij de RDM Makerspace heb ik verschillende interne en externe partijen geholpen met het vervaardigen van hun producten. Middels een CNC frees, 3d printer, lasersnijder of industriële robotarm heb ik uit een grote variëteit aan materialen protoypes gemaakt.

Founder

Het Makersgilde

01 nov 2016 - Nu (3 jaar, 10 maanden)

Als freelancer ondersteun ik bedrijven en particulieren met hun specifieke vragen betreffende het maken van producten en prototypes. Ik bied ondersteuning met ontwerp, 3D modelleren, vervaardigen middels CAM en machinekeuze/ombouw met nieuwe hardware/controls.

R&D Engineer

Genuin.Engineering

01 dec 2015 - 01 jul 2018 (2 jaar, 6 maanden)

Ik was hier verantwoordelijk voor alle fysieke aspecten van de ontwerpen waar we aan werkten. Denk hierbij aan behuizing, interne structuur, thermal management, laser en optica implementatie. Tevens verzorgde ik de CAD workflow in een teamomgeving.

Industrieel Product Ontwerpen

Hogeschool Rotterdam

01 sep 2010 - 01 jun 2015 (4 jaar, 8 maanden)

Via deze opleiding ben ik me volledig gaan richten op het maken van producten en heb stage gelopen bij uiteenlopende bedrijven waaronder Unilever en Vetus. Uiteindelijk ben ik me gaan ontwikkelen als productontwerper in de meer technische/engineering richting.

Boek Justus

€1.200,- / dag (excl. BTW)

of en ontdek uw korting en de voordelen van Mijn Cadac Wallet

Boek Justus

€1.200,- / dag

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Expertlevels


Onze experts zijn er in verschillende niveaus. Bekijk ze hieronder!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dag

  De Industry Expert is de aangewezen consultant om innovatieprocessen en operationele processen te ontwikkelen en optimaliseren met behulp van onder andere Autodesk-software. Een klantgeoriënteerde benadering en kwaliteit staan hierbij centraal. De Industry Expert heeft veel ervaring van een specifieke industrie, kent alle ins en outs van uw branche en streeft naar business excellence en groei van het bedrijf. Bij een expert uit dit hoogste expertlevel kan men rekenen op vergaande deskundigheid op het gebied van automatiseren en digitaliseren. Tevens is de expert in staat om nauw samen te werken met andere stakeholders.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dag

  De Business Expert is een technische professional die begeleiding biedt om Autodesk-software optimaal in te zetten met als doel om processen efficiënter in te zetten. Dankzij de jarenlange opgedane kennis en ervaringen uit eerdere projecten weet de Business Expert de huidige situatie in kaart te brengen en een verschuiving naar de gewenste situatie te realiseren. Daarmee is dit een oplossingsgerichte en technisch zeer bekwame consultant.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dag

  Voor vraagstukken binnen specifieke kennisdomeinen is de Domain Expert de aangewezen expert. Een Domain Expert wordt ingeschakeld voor ondersteuning op het gebied van workflows, industriestandaarden, dataformaten en interoperabiliteit. Deze ervaren consultant helpt u om Autodesk-software optimaal te benutten binnen een processtructuur en is sterk in het signaleren van verbetermogelijkheden. Tevens kan de Domain Expert anderen begeleiden en opleiden.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dag

  De Training Expert is een deskundige trainer met ruime praktijkervaring, die Autodesk-gerelateerde trainingen geeft om het kennisniveau binnen uw organisatie te vergroten. Een Training Expert kan een training op maat vormgeven die aansluit op uw wensen. Daarbij ligt de focus op het overbrengen van praktische vaardigheden met betrekking tot Autodesk-software. Tevens is de Training Expert is in staat het kennisniveau van trainingsdeelnemers te toetsen.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dag

  De Creating Expert ondersteunt en adviseert bij het gebruik van een specifiek Autodesk pakket. Deze Expert visualiseert ideeën en concepten tot een hoogwaardig 2D- of 3D-model met behulp van Autodesk software. Het is een vakkundige en ervaren expert, die over alle benodigde vaardigheden beschikt om doelgericht met Autodesk-software te werken. Voor het creëren van werktuigbouwkundige en bouwkundige tekeningen is de opdracht in goede handen bij deze professional.


Kies een locatie

Europa

Wereld